De e min cover på counting stars i bakrunden, kommentera om ni vill ha hela Hoppas ni gillar videon, kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Frappe är typ kaffe milkshake, eller hur man ska förklara de

Likes

Comments

Jag har spelat in 2 till låtar om ni vill höra, gilla och kommentera vill gärna veta vad ni tycker, kram <3

Likes

Comments

Okej kanske inte jätte viktigt men vill gärna veta så kolla endå, kram <3

Likes

Comments

Godmorgon, idag blir det ett annorlunda inlägg. Eftersom att jag tänkte skaffa en egen blogg, vet faktiskt inte varför men jag känner lite att jag vill ha en alldeles blogg. Ett ställe som bara jag skriver om hur dagen har varit o så, jag tycker att det är skit kul att blogga. Så nu tänkte jag göra en egen blogg här på nattstad  eftersom jag gillar den portalen allra bäst. 

Ja, jag vet inte hur ottilia tänker göra, hon kanske också startar upp en egen blogg, fortsätter att blogga på denna blogg eller kanske slutar hon blogga? Jag har ingen aning eftersom att jag inte pratat med henne om att jag ska göra en egen blogg. Men jag hoppas att hon gör en egen blogg då jag tycker det är skit kul att läsa om vad mina underbara kompisar gör. 

Jag gör ett inlägg här senare när jag skapat bloggen om vad den heter osv, kram så länge!

Likes

Comments

Sitter nu i bilen påväg hem från Uppsala. Hela familjen åkte dit för att göra lite olika saker, Theo å hans kompis Fabian åkte till kc. Fredrik, Anton å isac köpte cykel å fotbollsskor bland annat, jag, mamma, Hannah å mammas bästa kompis Helena var på stan å gick i affärer. Jag skulle köpa skor, converse såklart men väl i affären så bestämde ja mig för ett par andra från race marine (lägger upp en haul när ja kommer hem). Jag fick en tröja från lager 157. Jag hittade världens finaste jacka på vero Moda som ja skulle köpa men så blev de inte av olika anledningar haha så de blev en jeans jacka från H&M, fick också en concealer. Tack så jätte mycket mamma för allt, om du läser detta haha.

spelade fifa med Anton och isac igår.

Likes

Comments

Den här veckan har gått sjukt snabbt för i måndags så fick vi sluta typ 2 timmar tidigare å igår hade vi 2 lektioner TOTALT. Idag började vi lite tidigare och slutade 1,5 timme tidigare för att vi hade "säker fritid" så ambulansen, polisen och brandkåren kom och hade föreläsningar för alla 8:or från klockan 8.30-14.00. Imorron ska hela skolan ha pysseldag.
MEN imorron har jag två prov, biologi prov och matte prov.. :( Så jag har massa att plugga + att jag ska på moppeutbildning nu som slutar kl.21..
JUSTE! Igår åkte pappa till Malmö, sov där och hämtade min moppebil. Så han kommer nog hem med den ikväll! Jag e så glad de kommer bli så kul sen när jag fått min körkort och får köra. Tack världens bästa pappa att du hämtade min moppebil :) Den är svart och ser rätt vanlig ut, lägger upp bild när pappa kommer hem.
Vi ses, kram 💖

Likes

Comments

Idag direkt efter skolan drog ja å Elin till Uppsala för shopping å annat skoj. Först blev vi sura för att våran buss gick 14,18 så vi tänkte att vi kunde typ gå 5 min tidigare från lektionen så vi hann me den bussen men såklart missade vi den bussen för vi fick inte gå tidigare. Vi gick runt på stan å såg massa folk vi kände. jag har handlat upp mina pengar så ja köpte inget men Elin köpte en del.

blev ett ganska kort inlägg men internet på datorn är paj typ så fick skriva från mobilen.

Imorgon har vi iaf matteprov å d e t s u g e r. Matte är så sjukt jävla tråkigt å är inte taggad alls på prov, inte för ja brukar vara taggad haha men har typ inte hängt me på lektionerna heller så.. men hoppas på godkänt !
Likes

Comments