Inför skolshopping!

Idag var jag (Tilde) med min mamma och shoppade lite grejs inför skolan som börjar på torsdag. Jag är jätte taggad. Är ofc inte taggad på alla läxor och prov och allt det där men är jätte taggad på att börja 9an. En grej som jag längtar efter är att få ut breven som vi i 7an skrev till oss i 9an, om ni fattar vad jag menar haha. Men när vi började 7an så skulle vi skriva ett brev som vi skulle få ut i 9an!
Av det jag kommer ihåg så skrev jag om killen jag hade en crush på och om hur jag hoppades att vi skulle va tillsammans vid det här laget haha, men så blev de inte riktigt. Egentligen blev det helt åt andra hållet.

En till grej jag är otroligt taggad på är att man i 9an får hålla julfest för skolan, vi får göra program och jadajada. Fett kul!

Men iallafall så här är det jag köpte:

Allt blev och kosta 58€, fett dyrt men det är de man får ta när man bor på Åland haha. Hittade dock ingen penal men får väll ta förra årets.

Köpte också en basic hoodie från HM som är välbehövd. Och så köpte jag sånna där nät strumpbyxor som jag ville prova, dom är också från HM. Tröjan kostade 24.99€ tror jag. Och strumporna kostade 7.50€

Puss å kram// Tilde

Likes

Comments

Hej allihopa!

Idag har det varit en fullspäckad och händelserik dag. Jag och Izabelle bestämde oss för att åka till Föglö över dagen (en ö i Ålands skärgård). Eftersom det bara är 3 dagar kvar av sommarlovet. Det var riktigt roligt, vi hade picknick, badade och hade de allmänt mysigt!
Vi båda börjar i nionde klass, dock i olika skolor. Men det gör ju inte så mycket eftersom Åland är ganska litet så är det ju inte direkt så att vi har långt ifrån varandra eller nått, vi bor ju nästan grannar också. Jag är ganska så taggad på skolan medans Iza är lite mindre taggad, men men sista året i grundskolan är ju nånting att se fram emot!

Men iallafall, nu sitter vi på bussen påväg hem från Föglö båten, vi är fett trötta. Sovmorgon imorrn för Iza men jag ska upp tidigt och fara och köpa skolgrejer, kan göra ett inlägg på vad jag köpt imorrn. Men nu ska vi hem och sussa. Hade bra på er och hoppas ni vill följa våran blogg där vi kommer skriva om vårt liv haha. Puss å kram


Likes

Comments