Header

Jag har länga funderat om varför jag bloggar, Och ska jag ens fortsätta?

Jag bloggar för att dela med mig av mina bilder och sen lite andra saker men jag har aldrig varit duktig på att få ihop ett läs värt inlägg och jag har aldrig varit duktig på att komma på vad jag ska skriva om så då slutar det antingen med ett bild inlägg eller inget alls.

Och just idag fick jag tanken att jag kan inte driva en blogg där det inte är läsvärda inlägg eller dålig design och ganska dåliga bilder men som duger, jag har kanske högst 2 läsare om dagen och 0 komentarer. 

Det är inte värt det då, med en tjej som sitter med sin mac i knät och inte kan få ihop ett inlägg som är bra och sen knappt lägger upp inlägg.

Så jag har bestämt mig att lägga ner...

Ikväll 17.30 läggs den ner tyvärr

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Snart är helgen slut och en ny vecka börjar men det år bara en vecka kvar tills det är lov så att det blir väldigt skönt! Men idag var jag iallafall i stallet en stund och red en sur men duktig Pållan sen fotade jag även båda hästarna och det var inte lätt men det gick tillslut:)

Likes

Comments

I'm only one call away
I'll be there to save the day
Superman got nothing on me
I'm only one call away

Likes

Comments

1. Vilken är din favorit hästras? Varmblod och Islänningar tror jag nog:)

2. Vad heter din favorit häst? La Coupole

3. Vad är ditt värsta häst minne? Det var nog när jag lånade en shettis för några år sedan och hon sprang ut från hagen och sen så det värsta var att hon sparkade min mamma och min kompis mamma på benet, Vi var typ 7st som försökte fånga henne igen men efter en kvart så fick vi tag på henne igen.


4. Hoppning eller dressyr? Då Pållan inte vet hur man hoppar så hoppar jag inte längre utan kör mer dressyr med henne men ska så småningom börja hoppa:) för jag älskar hoppning

5. Gillar du att tävla? Ja men har inte riktigt tävlat men önskar att inom några år ha en häst att tävla med


6. Vad är din mest minnes värda stund med en häst? När man har avlutat ett ridpass med ett leende på läpparna och alla timmar som man spenderat i stallet


7. Vad är din favorit häst mest rädd för? Kossor, Hon tycker kossor är det farligaste/läskigaste i hela världen!


8. Vad är din favorit hästs bästa bus? Pållan brukar inte busa något så jag vet inget


9. Säg tre ord som är bra med hästar? Kontakten, Samspelet och Vänskapen

10. Hur ser din dröm häst ut? En väl/färdigutbildad häst typ Pållan fast utbildad


Fick frågorna från ma friendo Johanna

Likes

Comments

Igår vart det faktiskt stallet men när jag skulle ta in Pållan så hade hon bara en av två skor kvar så det vart en promenad istället för en ridtur så vi får vänta på hovslagaren innan det blir en ridtur i full galopp:) men det var en mysig liten höst tur iallafall. Då faxas medryttare hade tagit in henne så var Pållan själv i hagen och var helt galen ska försöka visa videon som jag fick till:)

Likes

Comments

Gårdagen vart inte som jag skrev utan istället för att fota solnedgången så sprang jag en liten runda istället för det var faktiskt ingen solnedgång och det blir ingen idag heller. Men istället så blir det nog stallet eller bara vara hemma under en mjuk filt med en kopp te älskar hösten bara för det är så mysigt att bara vara hemma och inte göra något. Men ska iallafall hem och äta och sen kanske det blir stallet om det blir det så blir det en skogstur med mycket galopp och trav då hon inte blivit riden på 2 veckor, jag har haft prov och läxor och sen inte haft tiden till att åka men ska försöka komma iväg idag:) men det är så himla kalt ute så man vill bara vara under en filt hela dagarna men det är bara att klä på sig mycket och varmt så funkar allt:)

Likes

Comments

Nu var det länge sedan och jag har inget spännande att berätta för er mer än att jag tagit över min pappas "gamla" mobil som jag skriver från just nu. Men är iallafall på väg hem, när jag kommer hem ska jag antagligen äta middag men annars är det bara plugg som står på schemat idag då jag har ett prov imorgon och ett på torsdag. Imorgon blir det stallet troligtvis då jag gärna vill rida har inte ridit på typ 2 veckor då jag haft prov och läxor men imorgon blir det nog stallet. Ikväll SKA jag fota lite i solnedgången då jag inte fotat på länge och nu när det är höst så blir det enu finare bilder med färgglada löv och fint ljus:) men först ska jag hem och plugga mm ha en bra eftermiddag så hörs vi:)

Likes

Comments

Igår hade jag jätte ont i halsen men gick i skolan hela dagen men i morse så var jag jätte täppt i näsan och ont i halsen så det fick bli en vilodag helt enkelt. Hatar när man missar så mycket av skolan men men skulle ju åkt till stallet idag eftersom jag varit medryttare på Pållan i ett år idag men det får bli imorgon eller i helgen. Nu ska jag försöka hitta på lite inlägg tills nästa vecka och sen ska jag redigera bilder det är inte så många men ja:)

Likes

Comments