1. Nala är född den 6 Februari 2017

2. Hon är blandning mellan Cavalier Kings Charlies Spaniel, Shih Tzu och Papillon. Liknar dock en Cavalier!

3. Hon hatar regn!!

4. Hon älskar alla som hon träffar

5. Hon är världens bästa vovve

Likes

Comments

Jag har då 2st medryttarhästar och en "sköthäst", La Coupole (Pållan) och Faxa, sen en liten herre Coupoles Nougat (Nougat). Vi börjar att presentera Pållan då det är hon jag faktiskt rider, Pållan är ett varmblods sto på 11år, om man aldrig träffat henne innan så kan man tro att hon är en bestämd och sur dam. Men jag som har känt denna häst i snart 3 år tycker att hon är världens bästa lilla häst, hon kommer ibland springandes mot en i hagen och ska hälsa och gosar mycket gärna, min lilla prinssesa brukar jag kalla henne<3. 8 saker om Pållan:

1. Hon hatar att spänna sadelgjorden

2. Hon gillar inte när man sprejar något på henne tex flugsprej eller pälsglans

3. Hon älskar att springa

5. Hon älskar att gosa och bli borstad

6. Hon kan vara lite bråkig ibland och väldigt bestämd ibland så ska inte ljuga

7. Hon tycker att kossor är läskiga

8. Hon är en snäll nybörjarhäst!

Bilden i mitten är på min lillasyster och Pållan ca 2år sedan så hon är väldigt snäll <3

Faxa då, hon är ett islandshäst sto på många år (vet inte precis) på vintern kallar jag alltid henne nallebjörnen då hon får så mycket vinterpäls, jag har inte ridit Faxa många gånger då hon är väääldigt bestämd och man kommer inte långt istället så gosar vi mycket. Faxa är världens snällaste och när Nougat är lite busig och gärna vill komma och bitas då kan man bara gå till Faxa så blir hon sur och säger till honom, så hon skyddar en<3

Och nu till den sista Coupoles Nougat, Nougat är en varmblodig hingst född 25 Juni 2016, han är väldigt hingstig då han alltid ska bitas, stegra mot en och "busa". Nougat träffade jag bara någon timme efter att han var född och han vår så liten och söt, han var så gosig låg till och med i hagen med han en gång och gosade, alltså han var så snäll och gosig. Han kan fortfarande vara det ibland, men nu är han dock mycket mycket större, har tyvärr ingen bild på honom nu bara lite bilder sedan han var nyfödd <3 Nougat är dessutom Pållans föl<3

Det var lite om dessa hästar, jag är tyvärr inte hos dom så mycket då vi flyttade för 4 månader sedan lite längre bort så kan inte ta cykeln längre, så tyvärr blir det inte så många turer dit... kan säga att jag saknar dom väldigt mycket<3

Likes

Comments

God morgon! Nu sitter vi i bilen påväg mot våran moster.
Gårdagen var sååå varm, verkligen varmt och vi kollade på fotboll, åt middag, jagade Nala som tyckte att det var bra att springa efter Egil (en katt som bor hos momma och moffa), sen lämnade vi ju Nala där och ska vara där tills vi kommer hem saknar henne redan haha. Nu ska man sitta i bilen i ca 6 timmar så får vi se vad som händer senare ikväll :)

Likes

Comments

1. Jag föddes 24 Mars 2001

2. Jag fick namnen Tilde Christina Theresia Nirsjö

3. Jag är halv skåning :)

4. Jag har 2st medryttarhästar :D

5. Jag älskar Shawn Mendes :) (såg han i globen 17 Maj)

6. Jag drömmer om att få åka till USA någon gång, vill till London också haha

7. Jag har mycket smink men sminkar mig väldigt sällan

8. Jag har ett väldigt litet rum men älskar det endån!

9. Jag använder min lillasysters systemkamera när jag fotar,det en Canon EOS 100D

10. Jag har en egen systemkamera som jag fick för 6år sedan men min systers är lite bättre:) (jag har en Canon EOS 1100D)

Likes

Comments

God morgon! Idag väckte Nala mig ca 07.30, jag har varit vaken medans Nala somnade om och har sovit tills nu, så det blev en liten mys morgon idag igen.

Idag händer det inte så mycket på dagen utan ikväll så ska vi äta middag och kolla på fotboll hos momma och moffa, det är så klart ÖFK som spelar :) sen ska vi lämna Nala där för imorgon åker vi till våran moster och ska vara där i några dagar så vi ska på gröna lund någon dag då det är en timme ifrån henne bara. Så Nala får stanna hemma med dom istället vilket kommer bli super bra:). Nu ska jag fixa lite och sedan kanske gå ner till sjön idag igen. God morgon iallafall!

Likes

Comments

Nala verkligen hatar att bli blöt, speciellt om öronen men hon skulle med ut, så fick halvt dra med henne när hon märkte att det regnade, lilla sötisen men tillslut tog vi oss ner till sjön och kände på vattnet som var förvånansvärt varmt. När vi dock var påväg hem så började det regna mer och mer, så då gick det fortare haha.

Likes

Comments

Det bästa på morgonen är när Nala kommer in om hon inte sover hos mig, och vill komma upp i sängen och bara mysa<3

Idag vaknade jag kl 6 då jag somnade väldigt tidigt igår, när jag vakndade var det dimma ute så jag tog med kameran och fotade lite (bilderna kommer sen). Nu ska jag nog äta lite frukost och sedan vet jag inte vad som händer:) God morgon iallafall!

Likes

Comments