Då har lilla jag anmält mig till #nouw30daychallenge där jag ska blogga i 30 dagar och samtidigt vara med och tävla om en resa till Paris, hur sjukt är inte det. Den kommer då pågå mellan 22 Januari och 20 Februari så detta blir första inlägget och sen kör det "igång" den 22 Januari :)

I "tävlingsinlägget" så stod det att man skulle skriva om sina ambitioner för dessa dagar och mina ambitioner för dessa 30 dagar är nog att jag ska bli duktigare på att ta kort, jag vill ge mig ut och upptäcka tillsammans med min kamera (och hund), jag vill inte låta så här "nej idag orkar jag inte ta med mig kameran" och när jag säger så så slutar det oftast med att den är hemma...

Jag vill bli duktigare på att just blogga, jag vill bli duktigare på att dela med mig av saker och jag vill kunna skriva av mig och sedan dela med mig.

Det är nog de två som jag vill "lyckas" med, sen kommer jag inte på så mycket mer :)

Inlägget hittar ni här om tävlingen mm :)

NU KÖR VI!! :)


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jaha, då var det snart slut 2017 som varit ett år fyllt med nya saker, framför allt Nala som varit det bästa, den lilla vovven som fick åka hem med oss den 2 april. Som har givit oss massor av kärlek och fortfarande gör. Nu hoppas jag att 2018 ger oss tid till nya äventyr och förhoppningsvis påbörja träning av lite agility. Vi får helt enkelt se var 2018 leder oss, jag hoppas att det blir ett bra år med nya möjligheter.


Två fjällturer han vi med i år och fler hopps jag att det blir 2018, sen hoppas jag att det nya året ger oss möjligheter till fler utflykter, så att vi kan upptäcka mer tilsammans.

Gott nytt år! Önskar Tilde och Nala❤︎

Likes

Comments

Ja, det var kallt idag men jag klagar inte då mamma och Nala följde med till stallet, Nala tyckte hästarna var det läskigaste som fanns och skällde åt dom men försökte sedan att vara tuff och morrade åt dom. Nala gick dessutom för nära tråden och fick en stöt, hon skrek och sprang iväg men det gick bra hon var bara lite trött när vi sedan kom hem igen och har sovit väldigt länge. Nu kom hon precis hem från en promenad med mamma och jag ska försöka träna henne lite, jag tror vi ska träna in något nytt trick. Ha en fortsatt bra söndag!

Likes

Comments

Ja, min favorit dag är lördag, man behöver inte stressa utan man kan bra ta det lugnt. Man har hela dagen på sig att hitta på saker, man kan vara ute hela dagen om man så vill, bäst av allt är att man kan sova lite längre än vanligt.

Hur har min dag sätt ut än så länge? Dagen började med att Nala och jag tog sovmorgon till 9, vilket inte är så vanligt! sen åt vi frukost, och nu har vi precis kommit in efter att ha varit ute och tränat i någon timme. I dag tränade vi på att hon skulle fokusera på mig vilket gick underligt bra för att vara Nala, sen tränade vi även på inkallningen vilket också gick oväntat bra. Hon börjar verkligen "växa" upp och är inte den där lilla valpen som inte vill lyssna, hon är nu den där hunden som iallafall försöker att göra sitt bästa.

En sak är säkert och det är att jag älskar henne, visst ibland kan det ju vara så att hon inte är den där perfekta lilla Nala, men då är det bara att tänka att hon inte ens är ett år än, och att det bara är att träna och träna, tills det blir den perfekta Nala. Det är ju trots allt våran första hund och jag har inte erfarenhet av att träna hund, så jag får lära mig samtidigt som jag lär Nala.

Likes

Comments

Nu har jag varit hemma ett tag från stallet, det gick inte så bra då Pållan ville inte stå still så jag kunde aldrig hoppa upp, hon är tyvärr så ibland. Men istället tog jag och putsade sadel och träns och gav hästarna hö och fyllde på vatten, det var också mysigt man känner sig som en riktig hästmänniska när man först sköter om hästarna och sen gör stallsysslor. När jag kom hem så möttes jag av en glad liten Nala som sedan gick en långpromenad med mamma. Nu sitter vi alla i soffan och bara tar det lugnt jag kanske ta träna Nala sen kanske börja på något nytt trick, någon som vet vad jag kan träna med Nala?

Likes

Comments

Den är som bäst när man varit på en promenad med Nala när det är lite kyligt ute och sen när man kommer in i värmen och sätter sig i soffan med vovven. Då är morgonen bra, nu ligger hon bredvid mig och hon ska snart få mat om hon äter vill säga. Nala är inte den som älskar mat direkt vi har testat med alla sorters mat och lagt till ost, skinka, vom, allt har vi försökt med men då plockar hon bara bort det goda. Men nu har vi kokat kyckling och då brukar hon äta, så vi får se idag hur det går. Jag ska också äta frukost sen ska jag till stallet och Nala får vara hemma, senare idag kanske vi försöker ta lite mer bilder men det får vi ta sen. Ni får ha en bra dag så tittar jag in lite senare!

Likes

Comments

Idag har jag och Nala varit ute nästan hela dagen, vi har busat, promenerat, fotograferat och bara haft det mysigt i solen. Nala är inte så lätt att få med på bild då hon inte gillar att vara framför kameran men ibland då kan hon sitta still, men det är för ofta som det inte blir några bilder. Men idag fick jag till några och de blev väldigt bra om jag får säga det själv. Nu ska vi bara ta det lugnt resten av kvällen, det kanske blir en promenad senare men annars ska vi inte göra något, jag ska till stallet imorgon och rida så då får Nala stanna hemma :).

Likes

Comments

Jag ska bara blogga om hund och hundträning, med lite inslag av häst alltså så ska denna blogg handla om Nala. Det blir som en utmaning kan man säga då jag inte gjort det förut men jag ska ta mig utanför min lilla box och satsa på det iallafall försöka. Utmaningar är roliga och jag hoppas att det blir lika roligt som jag tänkt mig. Jag hoppas att fler dessutom vill läsa min blogg nu när jag ska skriva mer :)

Likes

Comments