okej nu får jag skärpa mig, jag har sagt flera gånger att jag ska bli bättre på att blogga men nu har skolan börjat om igen och jag har inte haft tid eller motivation till att börja om igen. I fredags började jag på srk efter några års paus från ridningen jag har saknat det såå mycket så det känns bra att vara tillbaka igen, jag fick rida PeterPan han är så fin men ganska seg men med hjälp av spö och skänkeln så gick det super. vi hade hoppträning, peterpan är ju en dressyrhäst men det gick jättebra! efter ridningen for jag hem till Tove och hade myskväll och såg på modern family riktigt bra serie jag kollade ju jämt på how i met your mother men nu när jag har sett ut det 7 gånger så var det bra att hitta en ny serie. nu ligger jag sjuk med ont i halsen och feber jättetråkigt men jag ska vara hemma några dagar så det ska bli bättre. nu ska det komma iallafall 3 inlägg i veckan och det kan jag lova!


här kommer några bilder från i helgen


Likes

Comments

Somsagt så flyttade vi med pappa i förrgår, vi flyttade till älvsbacka. Lägenheten vi flyttade till är superfin och jättefräsh, skulle dock behöva måla om i mitt nya rum pga en rosa fondvägg som jag inte tycker om, men den funkar tills vidare. Idag har Niva och Loella varit här och kollat på lägenheten sen gick vi in till stan, det är så nära centrum där jag bor så det tog ungefär 6-7 minuter att gå dit, men det är så fruktansvärt varmt ute så vi var inte där så länge, nu väntar jag på att Patricia ska komma och så ska vi dra till stan en sväng igen:)

Likes

Comments

Äntligen har jag fått igång en ny blogg , har haft måna bloggar hos andra domäner men det har inte riktigt funkat så bra , så jag hoppas att jag kommer igång på riktigt nu 😘 btw så var jag o Paulina på stan igår köpte en ny höstjacka , min var förliten så jag passade på , min är från cubus och kostade 399kr


Likes

Comments