Header

Asså pallar inte…vakande (as tidigt) idag och fick sen reda på i skolan att vi hade sovmorgon och börjar egentligen 10.00. kunde alltså haft en mysmorgon hemma framför Nettan med en kopp kaffe men nej. hoppas det blir en chill dag de kan behövas. uppdaterar mer ikväll ses

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Dagen startade med att jag vaknade kl 10.00 och satte på mitt älskade kaffe (A morning without coffee dosen`t work for me) sedan LYXADE jag till det eftersom det var studiedag idag o gjorde en mys frukost älskar verkligen frukost så sjukt mysigt nu när de börjar bli höst också, sen tog jag med min frukost till soffan och myste ner mig i en filt och kollade på en serie (Bästa).

Har nyligen provat en gratis månad på Netflix och tror när månaden är slut att jag kommer köpa ett ny månad eller hur man nu gör hehe har inte så bra koll. Har börjat kolla om på Orange is the new black eftersom jag tappade alltid bort vart jag var när jag såg den första gången haha ja du hörde rätt första gången har nämligen typ försökt sett om den 2 gånger innan men ändå har det alltid slutat med att jag glömt av vart jag slutade att se ifrån, men nu ska jag verkligen skärpa mig och se klart den.

Varit på stan med mamma för att köpa en lykta till mig. Vill så gärna fixa till min trappa vid mitt hus så det blir lite mysigt där utanför, bor nämligen i ett hus utanför mitt riktiga hus lite komplicerat kan skriva om mitt hus i ett annat inlägg lite längre fram. Hittade en jätte fin lykta på Läcköblommor här i Lidköping, vill även ha en blomma på trappan så köpte en kruka och en jätte fin blomma mer om hur resultatet blev kommer i ett annat inlägg. vi ses senare ;)

Likes

Comments

Dagens humör: Mycket bra pga att vi har studiedag

Dagens mående: bra

Dagens borde: Cykla fram till stan och kolla på en lykta till min trappa

Dagens beroende: Coffee;))

Dagens tråkigaste: vädret :(

Dagens längtan: Åka och mys handla med mamma när hon har slutat jobbet

Dagens pep låt: Monday morning med Melanie Fiona 

Likes

Comments


Fredagen var sjuk mysig umgicks med min kompis och åt sushi och sedan spenderades resten av fredagen med min familj framför idol.

Hur gott ser de inte ut??

På lördagen åkte jag och min mamma till djurens vänner här i Lidköping eftersom det var öppet hus där, hade större förhoppningar då jag trodde jag skulle se många djur men inte gjorde. vi tog också en tripp till skara för att handla mat på coop forum. lördags kvällen spenderades framför tv med en add ice cream (cookie dough sjukt god)

Idag alltså söndag ska jag nog bara va hemma lite trök kanske men aja kanske hittar på något ändå. Uppdaterar mer imorgon då ja har studiedag.

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg här på min blogg vet liksom inte vad jag ska skriva men förhoppningsvis lär jag mig med tiden. Här på denna blogg kommer jag berätta om mitt liv, min vardag om mode och mycket mer.

Likes

Comments