Header

đŸ˜­đŸ”«


Likes

Comments

đŸ˜­đŸ”«


Likes

Comments

Kul att det blir sÄdÀr extremt mycket i skolan DIREKT! Jag kommer gÄ in i vÀggen denna termin...

Likes

Comments

Jag Ă€r hungrig, sĂ„ jag lĂ€gger upp lite bilder pĂ„ mat 💗💗
Är sjukt sugen pĂ„ chopchop 😭Likes

Comments

Nu har jag bestÀmt vad jag ska vÀlja pÄ gymnasiet. Jag visste viken linje jag ville gÄ pÄ, men inte vilken skola.

Jag besökte olika skolor, i bÄde VÀsterÄs och Eskilstuna, som jag visste hade den linjen. Men jag trivdes bara pÄ en av dom. Den kommer bli mitt förstahandsval :)

Likes

Comments

Jag har haft en sjukt bra resa till Norrland. Jag och Trassel började med att, pÄ fredagskvÀllen klockan 20.04, att sÀtta oss pÄ tÄget. Enligt Trassel sÄ var det sjukt lÀskigt att Äka tÄg!

Men nÀr vi klev av i Stockholm sÄ fick vi vÀnta 1,5 timme innan nÀsta tÄg kom. SÄklart fÄr jag panik nÀr jag inte hittar spÄret, men tillslut hittar jag det. Och dÄ sitter jag dÀr i en timme, i kylan... Men nÀr tÄget vÀl kommer sÄ vÀgrar Trassel kliva pÄ, sÄ det var en man som fick lov att lyfta upp honom. NÀr vi kom in i tÄget sÄ fick inte Trassel plats nÄgonstans. Sj:s djurvagnar Àr under all kritik. Hur litet som helst och hunden vÄgar inte gÄ pÄ tÄget...

I Uppsala klev min bÀsta kompis, Julia, med hennes hund pÄ. Vi fortsatte vÄran resa till BastutrÀsk. Vi Äkte tÄg hela natten, med en kisspaus för Trassel i Sundsvall.

08.39 kom vi fram till BastutrÀsk, dÀr snÀlla Andrea hÀmtade oss. Vi Äkte hem till henne och lÀmnade vÄra vÀskor, sedan bar det av till hundklubben för att gÄ en promenad. (I den DJUPA) snön.

Eter det sÄ Äkte vi och handlade och planerade mat för dom nÀrmaste dagarna. Vi köpte en massa mat, snacks och dricka. Sedan Äkte vi hem och Ät lunch.

PÄ kvÀllen sÄ satte vi oss och skrev en artikel till Charmören (Svenska Flatcoated retriever tidningen) och gjorde tacos. Riktigt mysigt!

PÄ söndagen Äkte vi till skogen och gick, sen sÄ tyckte Trassel att det blev för kallt. Vi Äkte hem och började fixa lunch och hade det helt fantastiskt!

PÄ söndagen satte jag och Julia oss pÄ tÄgen hem igen. Vi fann och snabbt, och hundarna somnade direkt. Men det var ganska svÄrt för oss att sova... Men tillslut somnade vi och vaknade en gÄng, för att rasta hundarna. Och runt klockan 05.00 var vi framme i Uppsala och Julia klev av. DÄ blev jag ensam-

NÀr jag kom fram i Stockholm sÄ va jag dÀr i nÀstan tvÄ timmar, den tiden gjorde jag INGENTING. Men sedan kom tÄget och jag var framme i Eskilstuna 09.00.

Ja, sammanfattningsvis har jag haft en helt underbar helg. Jag har spenderat den med folk jag tycker om, hundar och I SNÖN!

Likes

Comments