Header

Hej! Min söndag var en extremt jobbig dag, samtidigt som det var en av de bästa dagarna i mitt liv.
Dagen började med att jag vaknade och hörde mamma ropa på Blizz, jag tänkte bara att hon smitit till grannen som vanligt. Sen går jag ut på altan och ser Trolla ensam i hagen så gick jag till henne. Sen gick allt så snabbt.
Jag hörde en bil tvärnita, smällen och ett skrik. Sen tittade jag upp mot vägen och såg min älskade Blizz. Hon hade blivit överkörd… Jag rusade upp till henne, och herrejävlar vad ont hon hade! Det blev ilfart mot strömsholm där dom snabbt konstaterade att hon hade flera frakturer i bäckenet och dagen efter så kontaterade dom att en del av kotpelaren hadd lossnat. Hon fick ligga två nätter på intensiven. Nu är hon hemma men har riktigt ont och vi får hjälpa henne att gå och kissa. Sen är det bara burvila. På torsdag ska hon tillbaka till strömsholm för att göra rn till CT och då hoppas ci att det går bra! Alla får hålla tummarna!

image

Nu till den roliga saken.
När vi hade lämnat Blizz och åkt hem så kom mormor och per-erik hem till oss för att det var lite jobbigt att vara ensamma. Och så kom Malin över. Men iallafall, vi åt och sen åkte vi och hämtade Trassel <3 min="" älskade="" prins=""><3>

image

image

image

image

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Min prins kommer hem om 6 dagar!! Detta firar jag och mormors cocker spaniel med att valpsäkra mitt rum och fixa “ett litet rum” åt Trassel. Totte godkände det! (Skönt)
Nu är det bara väntan kvar… men jag kan säga att tiden har gått extremt mycket snabbare än vad jag hade trott. Det känns som att det var nu i veckan som jag var där för första gången.

Igår hade jag myskväll/middag med några från min klass(Eftersom jag har fyllt år). Det var hur mysigt som helst, vi åt kött och potatis, glass med jordgubbar och en massa popcorn!!
Men det känns verkligen som att dom känner mig väl när alla (utom en, hon tänkte göra det med hann inte) gav mig något ätbart!! Herregud vad jag älskar mina kompisar.
Nu ska jag snart gå yt med hundarna och sen städa i köket.

image

Sakerna jag fick av kompisarna

image

Trassels "rum"

Likes

Comments

JAG ÄR 15!!!
I morse blev jag väckt (hör och häpna, jag sov faktiskt) runt tio, med frukost på sängen och presenter. Av min familj fick jag ettt koppel till Trassel, en body lotion och EN MOBIL! Min pajjade ju i torsdags… den lyckades “vibrera ner från hyllan”. Jag fick städa och baka hela morgonen innan dom första gästerna kom 14! Jag har under eftermiddagen fått pengar, presentkort, ljuslykta, godis och ett gosedjur.
Jag och mamma ska antagligen någon gång nästa vecka, åka och köpa valpfoder, matskål och en bädd. Men såklart leksaker också!

image

Jag bjöd på en glassbomb :')

image

Likes

Comments