Hej, hej! Jag tänkte börja blogga på riktigt här, jag håller på att fixa en header o,sv. Idag har jag spanskaprov, en No uppsatts och en First lego league redovisning att träna på. Fullt upp alltså! För er som inte vet vad First lego league är så kan jag berätta att det är en tekniktävling då man ska programmera en robot och göra ett forsknings projekt. Jag och några kompisar håller på att träna inför redovisningen av forsknings projektet. Vi har till och med köpt 5 kg godis med vårt lagnamn på! Det ska vi ställa ut i en monter. Själva tävlingen är i Borlänge på lördag, jag tog först fel på dag och trodde att det var en vecka senare än det var!

Nu måste jag klaga lite på en person också. Eftersom jag går i nian har vi nationella prov det här året. Vi ska ha muntliga i engelska och matte alldeles strax och en tjej, hon är min"kompis" hon är as klännig, hon vill alltid vara med mig, hon är lite utvecklingsstörd också så hon fattar inte att folk inte tycker om henne! Så hon var verkligen valt att vara i samma grupp som mig, så nu fick inte den jag egentligen ville vara med vara i min grupp och alla i min grupp vill byta eftersom ingen vill vara med henne!

Sorry för elakt och negativt, var bara tvungen att skriva av mig.

Vi hörs

Likes

Comments

Hej,hej!! Jag tänkte börja blogga här!! Jag heter Tilde Lundin och är 15 år. Jag bor i en liten stad i Dalarna som heter Falun. Här tänkte jag skriva om mitt liv, mina drömmar och hur det är att leva med en ångest som jag gör.
Till att börja med bjuder jag på några bilder från höstlovet då jag och min familj var i Rom.

Ha det så bra så hörs vi igen<3

Likes

Comments