Header

Efter skolan bestämde sig jag och mina två tjejkompisar ifrån skolan att fixa våra naglar lite spontant sådär. Mina naglar var så hemska innan så det var kul med en liten fixering. Dock så är jag nog inte sådär jätte nöjd men dom kostade bara 380kr så det gör inte så mycket ändå. Funderar på att fila dom smalare själv och kanske måla över med någon färg, röd eller så vidare. hmmm

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen kom posten med mitt paket! Är så extremt nöjd! Kunde typ inte sluta ta kort på den. Som jag sa innan fanns den bara i S kvar och jag ville ha den i M eftersom Kenzo är väldigt små i storlekarna men jag tyckte att S satt helt perfekt på mig! Gud vad jag har varit nervös över det haha. Frakten gick sjukt snabbt dessutom, beställde den i söndags och den va i Sverige redan på måndagen, dock så blev det lite strul med frakten fram till dörren men men. Men jag är väldigt nöjd och tycker definitivt att priset är värt den! Detta är liksom en tröja jag kan ha till nästan allt, till vardags och att klä upp!

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR / 5 HÄR / 6 HÄR / 7 HÄR / 8 HÄR / 9 HÄR / 10 HÄR

Älskar verkligen pälsjackor, tycker det är så snyggt! Perfekt till hösten och vintern liksom. Plockat ihop ett gäng här som jag gillade i olika prisklasser. Jag funderar själv på att införskaffa mig en lite längre pälsjacka i leopardmönster, som nummer fem, riktigt häftiga tycker jag!

Likes

Comments

Hur snygg!?? Äntligen! Velat skaffa en kenzo tröja sen jag började sommarjobba och när lönerna drar in nu så tyckte jag att jag borde få kunna unna mig en hihi. Dom finns i massa olika färger men jag valde en svart, säkert kort liksom. Älskar färgkombinationen i den jag beställde, så snyggt med lite kontraster i det svarta. Måste dock erkänna att dom är dyra, men så värt det! Jag köpte den på Kenzo´s egna hemsida och den kostade ungefär 1900kr. Jag tog den i storlek S men skulle vilja ha storlek M men den va slut :(. Vet att Kenzo är väldigt små i storlekarna men jag hoppas att den inte är för liten haha. Gud vad jag längtar tills den kommer fram!

Likes

Comments

Instagram@tilde_lundin

Instagram
Blogkeen
Nouw