Header

Idag var jag på stan med min fina vän Ellen. Dagen började med att jobba som man gör varje dag men slutade tidigare för att hinna dra till stan en sväng. Vi va extremt hungriga så det första vi gjorde va att äta sushi. Jag tror att jag är beroende av sushi, det är verkligen det godaste som finns enligt mig. Sen kollade vi lite butiker men hittade inget speciellt, köpte bara ett par helt vanliga vida svarta byxor eftersom jag inte har några. Sedan kom pappa och hämtade upp oss med båten och körde en liten sväng. Det var såå himla fint väder idag! Vi passade även på att ta lite bilder med min systemkamera med det fina ljuset som var idag. Vad har ni gjort idag?

Likes

Comments

Contains affiliate links

Asså hur fin!? Fick den i födelsedagspresent av familjen (dock typ det ända jag fick såklart) och jag är såå nöjd. Jag är mer en sån person som kanske önskar mig lite dyrare saker när jag fyller år eller som julklapp för då är det antagligen någonting som jag verkligen vill ha, sen bryr jag mig liksom inte om hur mycket saker jag får. Jag tycker nästan att det betyder mer och är roligare. Du hittar den HÄR

Likes

Comments

Sett en del bloggare med svart pälsväst nu för tiden och tycker det är såå snyggt! Dock så hittar jag inte en enda som inte är i äkta päls och som inte kostar upp till två tusen vilket är väldigt synd. Får väl helt enkelt kolla vidare och hoppas på det bästa haha.

Likes

Comments

Älskar henne redan <3 Hon heter Cindy och är en Golden Retriever tik som snart blir nio veckor nu. Tiden går så himla fort egentligen, för fyra veckor sen när vi först träffade henne på hennes kennel var hon inte större än en halv limpa men nu är hon redan större än vissa terrier hundar! Vi har redan varit ute med båten flera gånger med henne och hon tycker det är så roligt, blir helt vild på öarna här i Karlskrona men vatten är fortfarande lite läskigt.

Likes

Comments

Hejsan! Jag funderat och funderat ett tag nu på att skaffa blogg. Jag tycker så mycket om att läsa olika bloggar och flera kompisar och bekanta har blogg. Så jag har varit ganska sugen ett tag nu! Men nu är det nog dags! På min blogg kommer man få läsa om allt från mode och skönhet till min vardag och relationer.

Kanske ska presentera mig också :) Jag heter Tilde Lundin och är 17 år. Jag bor i en liten men ändå väldigt fin stad som heter Karlskrona och mina största intressen är mode och fotografering. Ibland tycker jag även mycket om att teckna. Jag ska börja anda året på gymnasiet nu efter sommaren och läser ekonomi. Jag är modell och medlem i modellagenturen MIKAs Stockholm och jag ÄLSKAR att stå framför kameran. Hoppas ni gillar min blogg! :)

Likes

Comments

Instagram@tilde_lundin