Hej allesammans.

Idag är jag så himla glad för att när jag konfimerades 2016 så sa ja till min mamma att jag ville resa till Prag och att jag ville resa dit själv för att träffa min gudfar Marco. I söndags så sa ja de till mamma igen och att jag ville ta med mig min kusin Wilma men så sa hon ok jag får prata med pappa. Efter en stund så kollade hon resor till mig och jag blev så himla glad och jag skrev till Marco och frågade om jag och Wilma kunde resa dit och dagen efter så svarade han, han sa det skall inte vara några problem och att jag skulle höra av mig när jag och Wilma ska flyga dit. Jag blev så himla glad. Äntligen så får jag kanske chansen att fira min födelsedag utomlands med min gudfar som inte kommer på mina födelsedagar annars. och jag träffar honom bara 1-3 gånger per år.


.just nu så är jag hemma ifrån skolan., har feber och mår jätte illa. jag lyssnar även på creepy podden.

på fredag ska jag kanske träffa en tjej efter skolan för att ta en lång fika och även kanske gå på bio. jag vill kolla på the ring.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej,

Det var väldigt länge sen jag bloggade sist, men jag har haft så mycket att göra.

För 3 månader sen så tog jag AM körkort för EU moppe och jag är så himla stolt över mig själv.

Jag hade året sista skoldag igår och ja vet att vi slutar jätte tidigt detta året.

Nu när jag har jullov så ska jag passa på att köpa julklappar och jag ska även köpa lite saker till min snickers kaka jag ska göra.

idag ska jag inte göra så mycket. ska bara vara hemma och chilla för kan inte vara med någon för min lille bror Liam hade magsjuka och då ville jag vara hemma för vill liksom inte smitta andra.


ha ett grymt bra dag.

Likes

Comments

Hej, idag så har jag bara varit hemma och mest tagit de lugnt idag, jag har gjort om lite i mitt rum faktiskt. om 1 timme och 30 minuter kommer Julie och hämtar mig här och då sticker vi på bio och jag läängtar så mycket. Jag har länge velat se Lighs out, nu får jag äntligen de <3. Jag har sytt ett pannband med en rosett och jag har satt på öron på min tröja och jag blev så nöjd med dessa saker. Jag har även fixat mina naglar, jag har bara tagit lim och lösnagel som vanligt.

Likes

Comments

​Hej alla läsare, ja jag vet att jag inte har bloggat på ett bra tag nu. Men det var för att jag har varit borta nästan hela sommaren. Nu är jag hemma ska inte iväg nånstans än bara Uddevalla, Idag får vi gäster vid 3 och vi ska grilla, 'party' och de vuxna ska dricka alkohol ofc. Imorgon så kommer jag och Julie gå på bio och vi ska kolla på Lights out. På måndag börjar skolan och det blir skola för mig hela veckan och på lördag sticker jag och min bror till ungdomslägret med dhb, det ska bli så kul. För vi kommer åka Europas flying fox och göra massor med andra aktiviteter.

Likes

Comments

hej de va ett bra tag sen jag skrev här sist, jo jag har bara tagit de lugnt och har varit på läger, även vart med kompisar. Jag blev medlem i glossybox igen ''äntligen''. Om 12 dagar reser vi till Ostrava och är där i 8 dagar vi ska även till aqua land vilket jag taggar på. just nu så sitter jag i vardagsrummet och tittar på smurfarna på tven

Likes

Comments

Hejsan allihopa, hur mår ni idag? jag mår lite sådär faktiskt. Jo idag så har vi haft en utflykt med klassen nästan hela dan, vi har kört lekar och paddlat kanot vilket som var väldigt roligt. Sen efter de så åkte vi tillbaka till skolan för en elev skulle hem vid 2 så vi åkte till skolan och vi hade inga lektioner så vi fick åka hem tidigare, vi brukar sluta halv 4. Men vi som åkte taxi var tvungen att vänta i 2 timmar innan man kunde åka hem. Ja just nu så tar jag de lugnt för jag har världens huvudvärk och imorgon blir min sista skoldag för på fredag är de skolavslutning men jag missar min tyvärr. För jag sticker till Gävle med mina kusiner och med min bror, vi ska på våran kusins student på fredag och efter studenten så tror jag att vi ska sova på hotell till lördag. På lördag så åker vi till furuviken och vi kommer gå runt där hela dan tror jag med våra kusiner. På söndag åker vi hem såklart. Ha en fortsatt trevlig dag.​

Likes

Comments

​Hejsan alla, idag är jag så nöjd för att jag har köpt en dator ''ÄNTLIGEN''. Ja som sagt så är jag klar med min konfa undervisning nu det känns så skönt. Just nu så sitter jag inne på en hemsida där man kan handla hem kläder osv. Imorgon kommer klassen åka till ursand och vara där till 2 och vi ska paddla kanot, grilla korv och bada, Ha en trevlig dag.

Likes

Comments

​Hej, idag så är jag jätte trött för det har varit jätte mycket att göra idag. Men idag så var de min sista konfrimations undervisning yes. Just nu så kollar jag runt på internet och bara chillar för jag e så trött men jag ska snart gå och lägga mig så ja. Godnatt <3


Likes

Comments

​Hej alla, jag skapade denna bloggen för min andra blogg blev tyvärr hackad så ja. Idag så har jag varit i skolan som vanligt, efter skolan så gick jag till kyrkan och jag övade till min konfa som jag ska ha den 5 juni. så just nu så sitter jag framför datorn och kollar lite på internet.  imorgon så blir det skola och vid 5 så börjar min fotbolls träning, jag ska vara med på skol-sm. För er som inte vet vad det är för något så det är att skolor som tävlar med andra skolor så det finns massor med sporter man gör varje år, så detta året så är det fotboll och bowling. Jag är målvakt på fotbollen så jag måste träna extra hårt för att vi ska kunna vinna i det. 

Likes

Comments