Hej på er alla därute, som det står på rubriken så har jag klippt mig, jag bleeev sååå nöööjd ni anar inte det. Nu på torsdag så kommer min gudfar och hans familj på besök hem t oss. sen den 22 september ska jag och min lille bror på ett läger (sportläger). jag har nu bestämt att jag ska börja blogga igen men kanske inte varje dag men jag vet inte än. Som sagt har börjat mitt 10:de år nu på skolan (sista året på grundskolan). Så det är ganska mycket på gång. sen så har jag sökt för att kunna övningsköra så det kommer bli jätte kul. Nu är jag på elevhemmet och kollar runt lite på internetet. (kommer en efter och före bild).


ha en bra dag <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er, förlåt om jag inte har lagt upp nånting på bloggen de senaste veckorna. Jag har haft fullt upp med familjen och så och sen så har jag jobbat i en vecka på Tanum. Men jag kommer att blogga de dagarna jag kan blogga på. Men idag så kommer vi ha kräftskiva hemma hos oss idag så det kommer ganska många gäster. Imorgon ska jag klippa mig kort hårig, asså inte sån frisyr som killar har. Jag kan blogga mer om det imorgon och lägga upp en bild på hur det blev.


ha en bra dag <3

Likes

Comments

Hej, jag tänkte fråga er om en sak. Vilka vill att jag ska fortsätta att blogga? Eller ska jag sluta med att blogga? Om jag ska fortsätta blogga, vad ska jag tänka på då? Hur blir man bättre med skrivandes osv?

Likes

Comments

Hej, som ni ksk vet så sa jag i onsdags att jag inte hinner att blogga igår, för jag var iväg med min familj och vi kom hem ganska sent. Men idag så har jag jätte ont i mina axlar och armar så jag tror att de e träningsvärk. Sen senare idag ska ja och mamma hämta ut ett paket till oss, efter det ska vi ut till mormor och var där en stund. Sen så ska vi kanske träffa mammas kusin som är på besök. Men just nu så väntar vi på att mormor ska ringa mamma och då ska de planera osv.


Ha en trevlig dag❤️

Likes

Comments

Hej, idag är det en ny dag och nya tag. Idag så skulle jag ha följt med min familj på kalas men jag tackade nej, för att det blir för mkt ljud osv för mig (är hörselskadad). Men istället så tänkte jag filma in några storytimes sen och haulen får bli den dagen när sminket kommer, hoppas att den kommer imorgon. Sen så ska jag inte göra så jätte mkt saker. Det kan hända att jag inte kommer att blogga nånting på torsdag för att vår familj och ett par kompisar t oss ska iväg, hoppas att det är okej för er☺️

Ha en trevlig dag❤️

Likes

Comments

Hej, jag vet att jag inte har bloggat på flera månader. Men jag har haft så mkt att göra och så. Men just nu så håller jag på att planera lite videos som jag ska spela in och lyssnar på spöktimmen. Jag hade tänkt att spela in en haul imorgon om mitt smink kommer på posten imorgon. Sen så idag så kommer jag kanske spela in storytimes om mina spökupplevelse. Idag så kommer vi få besök av några och jag ska ba ta det lugnt idag för jag är jätte trött och jag måste städa mitt rum...

Ha en trevlig dag❤️

Likes

Comments

​Hej, idag så är jag jätte trött för det har varit jätte mycket att göra idag. Men idag så var de min sista konfrimations undervisning yes. Just nu så kollar jag runt på internet och bara chillar för jag e så trött men jag ska snart gå och lägga mig så ja. Godnatt <3


Likes

Comments

​Hej alla, jag skapade denna bloggen för min andra blogg blev tyvärr hackad så ja. Idag så har jag varit i skolan som vanligt, efter skolan så gick jag till kyrkan och jag övade till min konfa som jag ska ha den 5 juni. så just nu så sitter jag framför datorn och kollar lite på internet.  imorgon så blir det skola och vid 5 så börjar min fotbolls träning, jag ska vara med på skol-sm. För er som inte vet vad det är för något så det är att skolor som tävlar med andra skolor så det finns massor med sporter man gör varje år, så detta året så är det fotboll och bowling. Jag är målvakt på fotbollen så jag måste träna extra hårt för att vi ska kunna vinna i det. 

Likes

Comments