Header

Trots att mitt liv just nu nästan enbart består av skola,jobb och träning så är jag ändå som rubriken LYCKLIG och det känns så sjukt jäkla bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu går vi in i 16 dagen på det nya året! Eftersom jag inte bloggat under dess 16 superfräsha ;-) dagarna så bjuder jag nu på lite bilder från några av mina första dagar på 2018!

Nyårsfirande med mina fina vänner

Firade Josse som fyllde hela 18 år!!

Gjorde några åk i Kläppen

Se fram emot vad mer 2018 har att erbjuda!

Pussss

Likes

Comments

Likes

Comments

Sängliggande idag med skoluppgifter. Med lite skön musik och tiotal koppar kaffe kommer jag nog få ihop det som måste bli klart, det hoppas vi på iaf.

DaGeNs -

Likes

Comments

Likes

Comments

Astrid, Selma och jag <3

Selmisen

Bilder ifrån helgen.
Påväg hem från en helg i Umeå, perfekt avslut på höstlovet enligt mig. Nu börjar skola och verkligheten igen och det känns sådär, men det är bara att se framemot nästa ledighet..hehe..

Hoppas alla ni har haft ett fint lov, kramisar.

Likes

Comments

Likes

Comments

Hoppas ni har haft en fin lördag <3 Det har jag haft, tog bussen till pappa imorse för att spendera dagen och resten av helgen här. Min kamera följde med och såklart behövde jag knäppa lite kort på och i deras lilla röda hus som de köpt här på Sollerön. Här trivs jag!

Likes

Comments

Mitt senaste inköp! Hugo Boss parfym för henne med en doft av persika och söt honung med en bas av kakaobönor finns att köpa här.

Likes

Comments

Från i helgen då jag brunchade med min syster och hennes två kompisar, mys. Man beställde in rätter från en meny och fick beställa hur många man ville, sen fanns det ett bort med lite plockmat osv. Man trodde att man inte skulle bli mätt då det var så små rätter, men vi gick därifrån proppmätta. Jag beställde en belgisk våffla och äggröra med chévre, muuums. Tonka Bistro Café heter caféet och ligger i Umeå, rekommenderar!

Likes

Comments