Vardag, Mat

Godmorgon! Igårkväll fixade jag en chiapudding - har misslyckats 2 gånger innan men testade iaf igen. Och nu funkade det! Ska bli kul att se hur detta smakar, toppade med banan och hallon för att smaka något annat än fröna och mjölken. Mitt recept var:
2 dl mandelmjölk
0,5 dl chiafrön
Sen ska den stå över natten med plast över!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • Vardag, Mat

Likes

Comments

Kärlek, Vardag

Tänkte skriva lite om kärlek. Jag träffade min livs kärlek redan när jag gick i 7an. Alltså för tre år sedan. Den här månaden har vi varit tillsammans i 2 år och 4 månader vilket skrämmer mig lite. Det är helt sjukt hur länge det är. Jag menar inte att det är något dåligt, menar att det är sjukt hur fort tiden går. Jag älskar min pojkvän över hela mitt hjärta, han är verkligen mitt allt. Lukas heter han. Jag kommer vara öppen med kärleken i den här bloggen. Många blir störda på det men mitt liv består mestadels av kärlek därför ser jag inte varför jag ska hålla det undangömt. Om man stör sig på att jag är lycklig med en annan människa behöver man inte läsa 😊.

Att vara kär är speciellt. Riktigt speciellt. Jag har ingenting att jämföra med men jag tror att det är riktig kärlek jag känner. Mitt och Lukas förhållande har gått över till en djupare kärlek. Vi är lite längre nykära, vi gulligullar inte längre. Men vi älskar varandra, vi finns där för varandra och viktigast av allt, vi litar på varandra till 100%. I dagsläget känner jag att det är Lukas jag vill vara med, det är honom jag älskar och vill se mina barn ha som pappa.

Här visar jag lite bilder på mig och Lukas, kärlek är underbart, göm det inte.

Likes

Comments

Vardag

Hej!
Min dag har varit bra, skolan gick segt eftersom att jag har Svenska NP tal på eftermiddagen. Men nu är det gjort och det känns skönt att ha det över. Efter skolan åkte jag och Lukas hem till mig och sov en stund hahaha så skoltrötta och trötta över huvud taget. Sedan vid 16.30 åkte jag och min lillebror moppe till Fotografiska museet för att möta mina föräldrar där. Det var två utställningar som jag fastande för - "Created Reality" av Erik Johansson och "Ikoner". Nedan ser ni bilder från utställningarna med eriks till vänster och ikoner till höger.

I mitten ser ni dagens middag - Buffé på Pong i Sjöstaden. Riktigt gott men dock inte så bra då jag försöker äta lite bättre nu fram till sommaren som startar i Florida. Där vill man ju kunna gå runt i bikini och känna sig hyfsat bekväm. Miami är ju bikinins stad hahahaha.

Hörs sen, puss

  • Vardag

Likes

Comments

Vardag

Hej
Mitt första inlägg, haha... Inte haft blogg på evigheter, men känner att det kan vara skönt att få skriva av sig lite. Därför delar jag inte med mig av namnet till alla. Tycker att det kan vara kul att få fota lite och sen lägga upp det någonstans - även om någon inte ser. Därför startade jag denna.

På fritiden så fotade jag nämligen otroligt mycket förut. Idag har det blivit mindre. Men nytt objektiv har jag nu och mer bilder ska fotas. Minnen ska bevaras. Jag får se hur jag gör sen med att ge ut adressen och så men tillsvidare har jag den som min dagbok.

Juste nu sitter jag påväg till skolan, på bussen som alltid är sen... Varför fortsätter jag ta den? Varför hittar jag inte en annan väg? Varför tar jag inte moppen? Jo jag tog moppen igår när det regnade och idag är det påväg till regn därför känns det inte asnice.

Aja vi hörs,
Puss

Likes

Comments