Att ta med sig en termos té och ha i skolan är bland det bästa jag vet. Värmande, stärkande och extra bra om ens skola har brandövning som min hade idag. Jag försöker ha med mig en tétermos så ofta jag kan - det gör verkligen skoldagen mycket enklare!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Postad i: Fashion

Jag älskar verkligen Maddie Zieglers klädmärke, Maddiestyle. Kläderna är så snygga, de säljs dock inte fysiskt i Sverige så jag måste beställa dessa online ifall jag ska köpa dem. De är iallafall supersnygga, så jag hoppas få tag på vissa plagg (speciellt dessa) så snart som möjligt!

Likes

Comments

Postad i: Allmänt, Ridsport

Jag slutade rätt tidigt idag (klockan 13), så jag tog den tidiga bussen hem vilket var fruktansvärt skönt. Hade varit hemma vid 16 annars, och genom att ta den tidiga bussen fick jag helt enkelt lite mer tid och kan nu ha en skön eftermiddag. Lyckades dessutom ta en liten powernap på bussresan hem som jag verkligen behövde, det var så otroligt uppfriskande.

Fick energi till allt jag ville göra nu på eftermiddagen, sitter just nu och planerar ett ridpass med en kopp té och ska sedan ta en uteritt med Mirakel. Har även en liten del av en kemilaborationsrapport som jag ska skriva, men känner mig så himla positiv att det inte lär bli något problem. Så kul att vara glad och utvilad - får ta vara på dessa dagar mycket nu när jag går andra året på gymnasiet. Nu ska jag ut till Mirakel!

Likes

Comments

Gjorde en omstart av bloggen, min förra layout kändes verkligen inte snygg så jag hoppas att denna blir bättre! Är en riktig perfektionist i vissa lägen hahaha, och bloggdesign är tyvärr en av dem. Idag var jag iallafall på stan nästan hela dagen, var domare på ett knattesammandrag på förmiddagen och åkte in till centrum och var med Astrid på eftermiddagen. Det var jättekul, men var otroligt trött när jag kom hem eftersom att jag behövde gå upp tidigt innan min stadsdag. Var i Stockholm en heldag förra helgen på grund av en fotografering, och hade jättemånga andra aktiviteter så jag känner mig lite slut nu. Har iallafall varit jättenoga med att inte ha något planerat alls imorgon så att jag verkligen kan vara ledig - nu ska jag gå och se på film med min familj och ha en mysig kväll!

Likes

Comments