Livet, Fotografering

Två hektiska veckor i skolan, tre produkter klara för redovisning och tror tamefan att jag är lite klokare efter att ha spenderat dessa två veckor i metallverkstaden, träverkstaden och modellverkstaden! Det har varor drygt och svårt men väldigt lärorikt att försöka lära sig dessa verkstäder. Jag visar er produkterna efter redovisningen!

Ett höstigt Gävle är det vad ni ser på bilderna. Så vackert och det piggar upp en när man går från bussen till skolan på morgonen.

Nästa vecka så börjar min flytt! På söndagen för att vara exakt. Har vi tur så kanske det blir en dag tidigare! Så just nu sitter jag på bussen påväg till Falun för en natt med pojkvännen, sen bär det av tillbaka till Gävle imorgon för att kolla lite andra möbler på IKEA med mamma. Myshelg!

Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Livet, Mat & livsstil

Hej mina fina!

Hade så kul i fredags på min första sittning med skolan, och denna gång var temat TEX MEX! Jag, Caisa och Emmy valde att klä ut oss som Mexican gangsters vilket var super kul. Maten var jätte god, stämningen var underbar och kvällen blev en succé helt enkelt! Längtar redan till nästa sittning.

Imorgon börjar ännu en vecka med slit och jobb i verkstäderna i skolan.. men sen så blir allt lugnare!

Puss!

Likes

Comments

Livet

​Hej hörrni!

Som rubriken lyder, JA jag ska flytta..igen! Då kanske ni tänker, men va flyttade inte du nyss in i din nuvarande lägenhet i Gävle? Svaret  är jo mina kära vänner, men det fanns lite för mycket negativt med denna lägenhet för att jag ska vilja bo kvar här, tyvärr. För det första så är huset gammalt, vilket betyder att det finns saker som inte kanske fungerar som dom ska eller att huset inte är så intakt. De flesta av mina vänner bor också vid skolan eller annat campus så jag kommer också närmare dom. Det är också lite obehagligt att ta sig hem själv efter kvällar på kåren eller skolans pub. Detta är dock min allra första lägenhet, så det känns tråkigt att jag ska lämna den. Men jag kommer alltid känna kärlek för den här lägenheten, trots dess brister.

Den nya lägenheten är dessutom precis bredvid min skola och helt nybyggd. Jag älskade såklart läget med min nuvarande lägenhet, men jag är här för studierna så det känns smartast att bo närmare skolan är själva stan. Jag hade extrem tur som fick lägenheten vid skolan, dom försvinner tydligen snabbt! Jag längtar super duper mycket och jag ska såklart visa er hur det ser ut närmre framåt. Flytten börjar antagligen redan nästa vecka, eftersom att jag får flytta in redan 1 November! iiiiiiih!


Puss!

Likes

Comments

Livet, Mode & Skönhet

Blev helt kär i dessa idag! Tackar min kära mor för over knee skorna, som blev en liten gåva för att jag avslutat min första kurs på högskolan. Tackar pappa för dom andra skorna för samma orsak. Bästa föräldrarna!

Fick också en ny bärbar högtalare, nu ska det poppas musik!

Likes

Comments

Livet

I onsdags så var det OVE(rall) invigning och igår var det bara fest! Har så fruktansvärt kul varje gång jag går ut här och det är ju bara för underbart. Igår så följde Alex med mej och gänget till kåren och det var riktigt kul att få visa honom vart vi brukar festa med skolan.

Likes

Comments

Livet, Mat & livsstil

Idag så kom pappa på besök! Vi gick ut och käkade i Gävle på Helt enkelt och maten var super god! Saknar honom så mycket, så det var riktigt kul att han kom och hälsade på.

Ska snart göra ett inlägg om hur mina tänder blev nu efter tandställningen! Jag ska bara ta ett par bra "efterbilder".

Puss!

Likes

Comments

Livet, Mat & livsstil

I fredags så kom min prins hit till Gävle, så ursäkta för dålig uppdatering. Vi var på en mysig dejt i fredags och gick sedan ut med några vänner, vilket var extremt roligt! Vi gick först och åt på Church Street Saloon (favvo) och sedan mötte vi upp fishy och ett par andra på en bar där vi spelade biljard ett tag och sedan drog vi vidare och hamnade tillslut på SLICK. Det var en lyckad dag/kväll helt enkelt!

Idag åkte Alex hem och lägenheten känns plötsligt tom igen. Jag som precis börjat vänja mej att sova själv, haha!

Puss!

Likes

Comments

Efter en mysig dag med jobbig dag i skolan så drog vi ut till skolans egna krog i onsdags, vilket var super kul! Älskar att min skola säljer extremt mycket gott att äta i deras café och resturang. Så sjukt god mat och gott kaffe! MUMS

Imorgon (fredag) så kommer Alex hit, och förutom ett par timmar förra fredagen så har jag inte sett han på två veckor. Så det ska bli super kul att ätningen få sova bredvid min prins!

Puss!

Likes

Comments

Livet

Första skoldagen, CHECK!

Allt gick bra men det är mycket att komma ihåg. Eftersom jag missade första veckan så har jag ett par grejer att jobba ikapp med, vilket suger för jag blir sjukt stressad när man sedan fått tre uppgifter till som man har deadline på. Haha nu börjas det igen..

Imorrn blir det nya tag!

Puss!

Likes

Comments