Pictures

ALLTSÅ!!!! Jag dör lite inombords varje gång jag ser bilder från nån av Mexicoresorna, alla dessa bilder är från den senaste resan vilket också var den bästa resan. Ni ser ju på bilderna hur drömmigt det är? Det är helt otroligt vackert och jag längtar ihjäl till nästa utlandsresa!!

Man lever i en drömvärld när man är utomlands så man glömmer nästan bort hur nice det egentligen var där borta, nästa semester ska jag (försöka) lägga ifrån mig mobilen och bara njuta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lifestyle

+ Eftersom det är valborg på söndag är vi lediga på måndag vilket betyder långhelg!!!

- Jag har ingen telefon för tillfället ;(

+ Just när jag skrev detta lös solen rätt in i mina ögon

- MItt rum är suuuperstökigt

+ Wooop! Jag ligger just nu på B+ i mattekursen men jag siktar självklart på ett A tills sommaren

- Måste fixa klart en powerpoint tills i eftermiddag som vi ska ha redovisning på & har absolut inte tänkt igenom vad vi ska säga på presentationen

+ Ottilia fyller 18 nästa lördag och det ska vi självklart fira!!!!

- Våra nationellaprov börjar snart

+ Vårvisningen närmar siiiig

- Känner på mig redan nu att maj kommer bli en fattig månad

+ Mindre än 1,5 månad till sommarlov!!!

- Just nu är jag inne i en period där jag tycker att allt i min garderob är pissfult och har ingenting att sätta på mig

Likes

Comments

Lifestyle

Godmorgon fredag! Äntligen är du tillbaka, samma längtan varje vecka. Idag i skolan har vi bara en kort sminklektion därav är jag osminkad & sen en klädlektion som jag tror att vi ska redovisa en uppgift på... är inte färdig med den hehe. Sen tror inte jag de händer så mycket mer idag, har ingenting planerat för kvällen så vi får se vad som händer!
Hoppas ni får en superbra fredag!!!

Likes

Comments

Contains affiliate links Lifestyle
Innlägget innehåller affiliate-länkar 

Om man kollar på vädret just nu kanske man inte riktigt kan förstå att det snart är Valborg och första maj, vilket även betyder att det bara är 1,5 månad kvar tills jag fyller år!!!! Dock fyller jag den mest ovärdaste åldern, 17 år :(( Men se de positiva, bara ett år kvar till 18 ;)))) Här ovanför är iallafall lite prylar som jag mer än gärna skulle ta emot på min födelsedag och även saker jag kommer införskaffa mig när sommaren börjar och jag äntligen får lite pengar igen.

Likes

Comments

Lifestyle
Godmorgon torsdag!

Jag vaknade för ett tag sedan men valde att ligga kvar i sängen då jag har värsta mensvärken och sen mår jag inte så bra just nu, känner mig irriterad på allt och alla och är inte sugen på att hitta på någonting. Kommer nog ligga här i sängen i stort sett hela dagen, hade bara en idrottslektion idag så jag missar inte speciell mycket.
Funderar även på att skippa Valborg i år, känns bara onödigt och speciellt när tre av mina bästa kompisar fyller år nu i Maj så jag tror att det blir tillräckligt med festligheter ändå om vi säger så. Jag skadeanmälde min telefon i tisdags när vi kom hem från uppsala då jag tydligen hade en försäkring på den så då skulle det komma en ny på posten inom 48h men nu i morse sa mamma att hon inte fått någon bekräftelse på att anmälningen gått igenom, men jag hoppas verkligen att den har det för annars lär jag vänta tills tisdag nästa vecka eftersom de är röddag på måndag....
Ja, jag har inte så mycket mer att säga nu förutom att jag ska ta vara på denna "lediga" dag genom att fixa en massa blogginlägg och att vi hörs senare!!

Likes

Comments

Hello finisar! Jag kom precis hem från skolan och ligger nu i sängen, kan ha varit den värsta och längsta bussresan i mitt liv när jag åkte hem. För det första var det vägarbeten typ hela vägen från stan och för det andra hade jag varken musik att lyssna på eller någon mobil. Mobilen tog sina sista andetag imorse på sminklektionen, hela skärmen ballade ur och blev grönrandig och sen dog den, inte så mycket mer med de. Märker mitt telefonberoende nu haha, kliar typ i fingrarna.... Vi får se när jag införskaffar mig en ny och också hur det kommer att bli med uppdateringen här, jag kommer försöka så gott det går men kommer tyvärr inga bilder då jag inte har något att fota med :(

Likes

Comments

Lifestyle, Pictures

Godkväll på er alla finisar!
Denna dag blev lite av en städdag faktiskt, jag har städat mitt rum, bytt lakan i sängen och tvättat. Skönt att få lite sånna saker gjorda inför ny vecka. Helgen gick som vanligt otroligt snabbt, blev lite vindrickandes både fredag & lördag och båda kvällarna blev ganska tidiga men ändå var dom supertrevliga!!
Jag följde med Clara hem efter skolan i fredags och vi lagade en sååå god plankstek!!!! Och sen igår träffades vi massa brudar och bara drack vin och spelade spel hela kvällen. En helg i min smak!

Likes

Comments

  • Facebook
  • Twitter
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw