Vi har bilat från Sverige till Italien, resan är inte över än. Just nu sitter jag på en jätte fin resturang i i Bolzano i Italien och fick precis in maten, jag beställde chicken breast with french Fries + en Cola zero. Imorgon blir det rimini :)

Följ min insta för mer upd och mer bilder : Tildehobro <33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag satte jag in min övre tandställning den gjorde inte ont men spänner lite nu :/

Men efter det var jag på stan med min syrra och min mamma och gick runt och kollade och åt lunch jag åt tacobar och sen gick vi till espresso House där jag tog en islatte, köpte inget idag för hittade inget som jag vill ha :)

Likes

Comments

​Igår fyllde min bästa vän Sarah 14 år <33, vi gick och åt på Friday och sedan åkte vi hem till Sarah och tog en varsin Briska (non alco) och gick ner till sjön och tog lite bilder :)) sen kolla vi på Beck och Youtube sen bara pratade vi en stund sen somnade vi :))

Likes

Comments

Nu har jag fått en kamera och blix o stativ o 2 objektiv, kameran heter Canon EOS 1000D :)
Jag är otroligt glad för nu kommer det bli en helt annan kvalitet på bloggen och snyggare bilder nu till sommaren:) Ååå är så taggad hoppas ni också är det. Ville bara dela med mig av det här så att ni vet.
Kram Tilde <33

Likes

Comments

Som jag skrev i titeln en casual oufy när man ska ut och äta eller shoppa eller bara va hemma :)

Blus: New Yorker
Jeans: Gina Tricot
Väska: HM
Skor: Adidas
Solglasögon: ?

Likes

Comments

Nu äntligen har jag fått mitt efterlängtade sommarlov som man har längtat. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om hör men kommer säkert på något:))

Likes

Comments