Min födelsedag var för ett tag sedan, och jag och min kompis brukar alltid ge varandra presenter. Men eftersom det varit mycket på gång har vi inte hunnit. Vi träffades då förra helgen och byta presenter med varandra och kom då på att jag även kan vissa det här.

Så det första jag fick var en as skönt och snygg hoodie/tröja från H&M. Men jag skulle rekommendera att gå ner i 1 eller 2 storlekar då den är ganska stor och jag själv behövde gå ner 1 storlek och skulle behövt gå ner 1 till. Den är iallafall perfekt nu när det är höst och börjar bli lite kallare.

Länk: http://www.hm.com/se/product/75040?article=75040-A&cm_vc=SEARCH

Jag fick även en as snygg keps som jag dog för när jag såg den. Den är just nu även på rea.

Länk: https://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ovrigt/accessoarer/hattar-kepsar/simone-keps/prod781859000.html?nosto=productcategory-nosto-1

Och till sist fick jag 2 ansiktsmasker som tydligen ska vara jättebra, men inte använt dem än. Så vi får väl se om dem är bra eller inte.

Länk: https://www.nailsinc.com/accessories/face-inc-by-nails-inc-gilt-tripper-sheet-mask_1616/?r=face-inc-by-nails-inc

https://www.nailsinc.com/accessories/face-inc-40-winks-sheet-mask-anti-ageing-firming_1527/

<3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har alltid velat ha en blogg och testat många gånger innan, det har gått bra för dem men ändå valt att inte fortsätta. Men så klart saknar man det efter ett tag och jag läser alltid bloggar, så varje inte börja igen tänker jag. Hoppas ni vill följa med på mina äventyr i vardagen. <3Likes

Comments