Jag säger bara WOW, på 1 vecka har Hov1 släppt en ny låt som är riktigt bra. Som även är med Jireel, jag säger bara herregud vad fire den är!!
Sam Smith har släppt ett helt album vilket jag längtat efter, han är sååå bra. Jag förstår inte hur man kan låta så bra live som han gör på sitt album.
Och tillslut så har ju Ty Dolla Sign oxå släppt ett riktigt bra album som jag just nu spelar nonstop. Kan veckan bli bättre?!? Svar nej

<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er
Herregud nu är snart höstlovet slut och är fortfarande lika slut. Ändå har jag inte gjort så mycket; har kollat på en säsong av Arrow, och har bara ett ord som beskriver det och det är OMG. Den serien blir bara bättre och bättre.

I måndags gjorde jag nya naglar, hade akryl fransk ombre innan. Dem var fina men det var inte så bra val att välja akryl. Dem håller as bra men det är inte jättebra för ens naglar. Aja, nu har jag gelé och riktigt fina blev dem. Väldigt nöjd. Jag valde en väldigt fin lila/nude färg och holografic glitter.

I tisdags var jag på en halloween fest och herregud vad kul det var. Det var en lokalfest så trodde inte det skulle vara så mycket folk men där hade jag fel. Det var väldigt mycket folk enligt mig och jag höll på att få en panikattack en gång men den försvann och den kom aldrig tillbaka. Vilket var skönt. Såklart var jag djävul vilket folk tyckte passa min personlighet, tack för den.
Mer än så har inte hänt, men ändå ganska skönt att bara ta det lugnt.

<3

Likes

Comments

Min födelsedag var för ett tag sedan, och jag och min kompis brukar alltid ge varandra presenter. Men eftersom det varit mycket på gång har vi inte hunnit. Vi träffades då förra helgen och byta presenter med varandra och kom då på att jag även kan vissa det här.

Så det första jag fick var en as skönt och snygg hoodie/tröja från H&M. Men jag skulle rekommendera att gå ner i 1 eller 2 storlekar då den är ganska stor och jag själv behövde gå ner 1 storlek och skulle behövt gå ner 1 till. Den är iallafall perfekt nu när det är höst och börjar bli lite kallare.

Länk: http://www.hm.com/se/product/75040?article=75040-A&cm_vc=SEARCH

Jag fick även en as snygg keps som jag dog för när jag såg den. Den är just nu även på rea.

Länk: https://www.ginatricot.com/cse/kollektion/ovrigt/accessoarer/hattar-kepsar/simone-keps/prod781859000.html?nosto=productcategory-nosto-1

Och till sist fick jag 2 ansiktsmasker som tydligen ska vara jättebra, men inte använt dem än. Så vi får väl se om dem är bra eller inte.

Länk: https://www.nailsinc.com/accessories/face-inc-by-nails-inc-gilt-tripper-sheet-mask_1616/?r=face-inc-by-nails-inc

https://www.nailsinc.com/accessories/face-inc-40-winks-sheet-mask-anti-ageing-firming_1527/

<3


Likes

Comments

Har alltid velat ha en blogg och testat många gånger innan, det har gått bra för dem men ändå valt att inte fortsätta. Men så klart saknar man det efter ett tag och jag läser alltid bloggar, så varje inte börja igen tänker jag. Hoppas ni vill följa med på mina äventyr i vardagen. <3Likes

Comments