Såklart har jag inte uppdaterat någonting men Vårat wi-fi på hotellet blev sjukt segt.. nu är jag i Stockholm Påväg hem, i detta inlägg tänkte jag bara lägga upp några av bilderna jag tagit i Spanien;)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vi vaknade runt 03:30... men verkligen värt det för att åka till Spanien. Att lämna det kalla Sverige mot 25 grader varmt i Malaga kändes väldigt skönt. Mestadels har vi gått runt på stadsvandring och ätit väldigt god lunch, man kan få fantastiska bilder här och kommer lägga upp ganska många som jag tagit, i vissa butiker är saker sjukt billigt, en dricka kan kosta 0.44 euro vilket är ungefär 4 svenska kronor! På kvällen åt vi pizza och glass, en negativ grej är att många killar kan vara lite små konstiga, börjar prata, vill bjuda på drinkar osv. Vloggar även till youtube så där kommer man kunna se ännu mer utav Spanien, vet dock inte när vloggarna kommer upp, men så fort som möjligt, in och följ mig: Tilde vloggar.

Xoxo

Likes

Comments

Söndag 14.15: Imorgon drar jag och min spanskagrupp till Spanien, har längtat efter detta så länge nu, ska bli skönt att flyga till värmen.

Klockan 06:00 ska vi vara på Arlanda, 07:20 går planet! Väskan är packad med jumpsuit, klänningar, shorts och allt annat man kan behövas ha utomlands. Vet ej om jag kommer kunna blogga där för det finns Wi-FI men det skulle tydligen vara väldigt segt, kommer ta massa bilder och får hoppas att det går att ladda upp någonting.

Ha det trevligt i kalla Sverige;)

Likes

Comments

Haft sjukt mycket sug för att iallafall försöka blogga igen. Började blogga förra året men efter ca 5 inlägg la jag av. Bestämt mig för att faktiskt försöka nu igen:)

Well, ingen aning om vad jag ska skriva i det här inlägget men tänkte att jag kunde meddela om att jag börjat igen, tog bort mina förra inlägg, men i ett av dem inläggen så förklarade jag vem jag är osv, så att jag tänkte att jag kunde förklara lite kort vem jag är.

Jag heter Tilde Hamberg och är född 2001 (15 år) , mina intressen är att spela innebandy och skådespeleri. För några månader sedan fick jag diagnosen ADHD/ADD så jag har lite svårigheter i skolan ibland, men om jag får jobba på MITT egna sätt så går det bra tillslut, och jag är godkänd i alla ämnen och ligger ganska bra till. Som dom flesta andra så finns det perioder där jag kanske inte mår så jätte bra, lever med ständiga komplex över mitt utseende. Men har lärt mig att försöka acceptera att detta är så jag ser ut!

Hoppas att ni kommer följa min blogg framöver, nästa vecka blir det massa roliga inlägg för på måndag (20 Mars) åker jag till Spanien med min spanska grupp i skolan, kommer ta massa fina bilder och kommer att skriva många inlägg om hur våra dagar blir💗 puss

Likes

Comments