Jag

Har fullt upp med jobb men haft ledigt idag & fick nu en väldig lust för att blogga! Denna eftermiddag har det äntligen blivit lite fint väder, är dessutom barnvakt till min brorsdotter Eira ❤️ För övrigt är det som sagt mycket jobb. Jag jobbar på Lunåns Gårdcafé och Mejeri. Där jobbar jah och fem andra tjejer. Vi serverar enklare maträtter och fika. Det finns massvis med djur också! Det faktum att jag på vardagar åker buss i 45 minuter och sedan cyklar 6km är inte sådär JÄTTEkul, men det är ganska skönt att fördriva de sega sommardagarna med något. Anyways så är ni hjärtligt välkomna till Lunån. Nu ska jag och Eira ta en nap, kram

Finaste Sara

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • Jag
  • 55 readers

Likes

Comments

Feels, Jag

Nu på torsdag är det avslutning och jag längtar något ofantligt!! Har snart gjort klart allt, får skylla mig själv för att jag varit seg med arbetet av min egna kollektion, men ska i alla fall presentera den imorgon. Jag var på skolan till 16.30 idag och direkt efter det gick jag och familjen ut och åt på Basta. Hinner alltid äta upp maten, sedan inser jag "juste jag skulle ju tagit bild!". Blir så uppslukad av den goda maten så tyvärr får ni inga inspo matbilder, lol.

Redan dagen efter min avslutning blir det jobb. Ska jobba hela sommaren lång så kommer varken iväg till Gotland eller någon festival. Men det kommer vara värt att jobba, kommer se bra ut på CV:et och det kommer vara en rejäl slant till mitt körkort. Körkort kommer jag ju ha användning hela livet ut och jag kommer känna mig nöjd med att ha skaffat det helt på egen hand.

Nu ska naglarna målas och det lilla av plugget som är kvar förberedas inför presentationen imorgon. Skojigt!

Likes

Comments

Har varit en riktig tråkmört den senaste tiden. Ska jag vara helt ärlig var det som roligast att blogga senast i höstas. Troligtvis för att jag hade mindre stress och allt flöt på. Det är komplikationer i allas liv och jag har försökt vara positiv och fått allt att flyta på. Jag har ju alltid skrivit hur jag känner och tycker och medgett att jag inte mår toppen. Men jag har inte uppriktigt erkänt det som jag gör nu. Jag är osäker och känner press, från kompisar och skolan. Nu är jag sakta men säkert på bättringsvägen då jag kommit till bättre insikter. Jag ska göra min grej och stå upp för mig själv men konfrontera dem och det som gör mig illa med ett leende. Ilska och bråk gör ingen gott och det tär verkligen på mig. Och jag är inte den enda som upplever detta, den saken är säker. Man kan gå omkring och fundera på en liten sak under alldeles för lång tid och slutar upp med att man mår dåligt. Det är inte nödvändigt!! Åh, är så lättad att skriva detta. Nu är det bara positiva tankar och mindre rädsla för min del.

Nu är det inte långt kvar till avslutning av andra året på gymnasiet. Men nu kommer jag säkert inte blogga något mer denna vecka. Har lite grejer att göra klart nu innan fredagen. Stressigt men jag kommer klara det. Kram på er!!! Ha en toppenkväll och be nice <3

Likes

Comments

Inspiration/motivation

Igår i den svala sommarkvällen gick jag i takt till tonerna av Veronica Maggio. Hennes album "Och vinnaren är..." är så nostalgiskt för mig. Jag lyssnade på det albumet konstant som barn, det var säkert min första CD-skiva. Vädret är så fint så jag blir som att gå på moln.

Men nu har jag ledigt resten av veckan. Var nyss ute med Alice på långpromenad. Hennes långa flackande blickar sa att hon verkligen ville bada, vilket hon fick till slut. Nu sitter hon nöjt på balkongen och "solar".
Ska sticka till skolan en stund och få en uppgift överstökad. Efter det ska jag till mamma på jobbet (tror nog jag gör det först). Hon har dessutom fått en nytt jobb!!! Har helt glömt bort att berätta detta. Hon är så värdig jobbet och jag är så stolt över henne. Hon kommer få en fin liten present på morsdag som tack för att hon är världens bästa mamma. Men mer än så säger jag inte! Blir en liten hemlis än så länge.

Vid 2-tiden ska jag träffa Siri och fota. Sååå sjukt najs att få fota i detta fantastiska väder!!! Är så taggad, inte fotat med någon på länge. Det är lite saksamma om bilderna blir bra eller dåliga, men att få hänga med någon och fota lite hur som helst är kul. Man har dessutom mycket redigering att göra vilket jag också gillar. Trevligt trevligt!

Ni ser ju hur mycket hon njuter?! Alla borde vara som Alice

Likes

Comments

Tankar & Funderingar

​Början på denna vecka blev inte alls som tänkt. Kunde inte sova på natten mellan söndag-måndag. Konstigt nog var jag i princip pigg, klarvaken. Måste göra något åt det då jag fortfarande sovit lite dåligt de senaste nätterna. Någon av er som har några knep att dela med er?

Anyways, idag var också en ganska kass dag. Fick verkligen ingenting gjort och bet av alla naglarna som om jag vore stressad. Över vad vet jag inte, haha. Men imorgon blir en myyycket bättre dag för det har jag bestämt. "Allt går med rätt inställning!" säger pappa med ett leende på läpparna vilket bara gör mig sur. Men nu i efterhand förstår jag att det han säger stämmer. Mycket som ska göras i plugget och ska kötta på. 

Mvh den första bilden = hur glad jag vill vara till skillnad från andra bilden = hur jag egentligen mår nu

Likes

Comments