View tracker

Händelser, vänner

Hittade massa bilder jag ville dela med er för att kort & gott sammanfatta min vecka. Hoppas er vecka varit lika bra som min, kram ❤

Likes

Comments

Natur

...vara utomhus är det bästa jag vet just nu. Var ute med pappa och Alice på isen och promenerade i en timme i dryga 22- grader och det var så skönt. För att inte tala om hur vackert det är. Fick läsa idag att Runn "anses vara Europas skridskometropol nummer ett" och att folk kommer hit världen över för att göra vinteraktiviteter. Till vår sjö i lilla Sverige och vårt ännu mindre Falun?! Ganska häftigt. Kanske får snacka med en turist eller två när jag promenerar på isen framöver. Jag ska nog fotografera ute på isen med en vän till helgen.

  • Natur
  • 141 readers

Likes

Comments

Händelser

Varit med Jossan och Linnea och snackat i timmar och tuggad i oss chillinötter, check. Haft nyårsfest, check. Sov till klockan 11 på nyårsdagen och åkte sedan till Borlänge för att vara med Ted och Linice, check. Vaknade tidigt idag och åt storfrulle, var på stan, inskaffade en stor thékopp från Indiska, var med Sara & käkade Sushi och har nu jobbat ett fyratimmars pass, check.
Lone och Moa var nyss här och vi tjockare i oss semlor. Vet att semeldagen inte är här ännu men det man får faktiskt tjuvstarta tycker jag.

Likes

Comments

Händelser

Fick träffa Ellen och Frida som jag saknat så himla mycket. Tjejerna bjöd på mango och då bjöd jag på thé. Har glömt bort hur gott det är med frukt, nu runt juletid så har man ju bara käkat knäck och skumtomtar.

Imorgon har jag inget planerat, så om det är fint väder ska jag ut på promenad och lyssna på Hannah och Amanda. Sen gå på stan med mamma, kolla i butiker och snacka skit som alltid, hehe.

Några säälfies på mig och glajjorna jag fick igår.

Likes

Comments

Händelser

Hoppas allt är bra med er och att ert lov hittills varit toppen. Kom hem från Västervik i måndags kväll och det första jag gjorde var att hälla upp ett bad och avnjuta mina julklappar jag fick av pappa. Ett stort kit produkter från The Body Shop som luktar helt ljuuuvligt. Doften heter Moringa, någon sorts blomma jag aldrig sett eller hört talas om, men påminner mig lite om Jasmine. Det var så skönt att få koppla av efter allt julfirande med släkten. Min jul var riktigt mysig och jag fick många bra böcker som jag ser fram emot att läsa.

Nu ska jag hämta mina nya brillor (som jag dessutom fått helt gratis av Smarteyes!! Sjukt va?) see ya!

Likes

Comments

View tracker