Secondhand shoppade med Siri igår på Myrorna. Hade inte så stora förväntningar och trodde att om jag hade tur så kanske jag skulle fynda något smycke eller en skjorta. Men slutade upp med en massa fina kläder och ett brett leende på läpparna. Det firades med en lunch på TacoBar efterråt. Köpte ett orange skärp, eftersom jag vill så gärna ha något orange, en skjorta i mönster, flare jeans och en Gucci väska. Ja, jag vet, hur sannolikt är det att man hittar en äkta Gucci på secondhand? Men när jag kände på materialet verkade det som något lyxigare så jag tror det är äkta. Inte nog med att Siri också hittade en Gucci väska, haha. Så självfallet fick den följa med till festen igår. Vi var hos Daniel som bor ute på landet och satt ute vid brasan eller inne i vardagsrummet. Så mysigt, inte ett moln på himmelen så man såg alla stjärnor. Snart är det Valborg dessutom, som jag längtar! Det återstår att se vart man ska ta vägen då.

Igårkväll med Siri

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Feels

Gårdagen var helt fantastisk. Är så lycklig och har ett konstant pirr i magen för jag fick nämligen träffa mitt brorsbarn på BB igår. Hon var så liten och söt, mer exakt 3000g och 46cm. Började såklart gråta och kunde inte sluta röra vid henne, så konstigt att man kan vara så besatt av en liten krabat som endast bajsar, skriker, sover och äter?! Hon är jordens finaste enligt mig. Är så glad för min bror och Linice, de kommer verkligen bli så bra föräldrar, helt fantastiska. Får lite ångest av att jag troligtvis kommer resa eller flytta från Falun något år efter studenten och nu vill jag verkligen inte det för jag vill finnas nära henne! Åh, är säker på att många kan relatera haha.

Apan jag köpte gjorde tydligen henne skitförbannad... skrutten

Likes

Comments

Contains affiliate links Outfit/Mode

Har törstat efter nya kläder då jag totalt helt rensat min garderob. Har typ 3 par jeans, 2 par skor och cirka 7 tröjor som jag använder kontinuerligt. Men det är bara väldigt basic (men väldigt behövliga) plagg. Ska slänga upp mina kläder på blocket eller någon Köp & Sälj sida i hopp om att skrapa ihop lite pengar till något av detta nedan. Är heelt kär i jeansen och sneakersen. Vad tycker ni?

Dessa döfina jeans hittar ni här

Det tuffa bältet här

Rocken här

Och to-die-for skorna här

Likes

Comments

Tankar & Funderingar

Jag är tacksam. Tacksam för att ingen av mina nära och kära gått bort i Stockholm när terrordådet tog plats. Tacksam för att min familj står mig nära, trots att föräldrarna är skilda - att allt är så otroligt bra. Så bra som det bara kan bli.

Hur stolt jag är över att ha så fantastiska föräldrar, en så fantastisk bror och likaså hans flickvän, så kärleksfull mormor, morfar och farmor. Och farbror och faster, bonuspappa och bonussyster. Somliga i släkten bor åtta timmars bilresa bort men dem står fortfarande närmast hjärtat. De inspirerar, motiverar mig och gör mig till en bättre människa varje dag, utan att de ens vet om det. Så jag vill bara säga tack.

Ville verkligen få ur mig det där, tror mitt förstånd kommit ikapp de som setts på nyheterna de senaste dagarna. När jag såg övervakningskameran filma i en vanlig butik, en eftermiddag i Stockholm, och plötsligt hur kvinnor slänger upp dörren, springer in i ren panik och ser sig hastigt bakåt. Sedan kommer den. Den där lastbilen som väckt så mycket skräck. Hur ställningen med kläder flyger så hastigt upp i luften - då fattade jag att det verkligen hade hänt.

Men jag är också tacksam för mina vänner. Våren som kommit, alla glada miner och de senaste dagarna jag spenderat med mormor och någon som gör mig sådär riktigt glad. Har gjort små förändringar som gör mig så glad och taggad på allt i allmänhet - håret är en annan färg och väggen i mitt rum hos pappa likaså. Känns skönt. INTE NOG med att Oskar Linnros släppt ny musik och jag började storgråta av glädje. Tack livet


Likes

Comments

Vardag

Sovmornar passar inte mig. Skulle egentligen få sova ut till 07.00 men vaknade nu, 06.00. När jag tittade ut genom fönstret blev jag sjukt besviken av att se all snö, det såg ut att vara högar med snö. Men när jag tog på mig glasögonen såg jag att det bara var ett tunt lager av det, vilken tur! Satte igång tekokaren och tog fram en av de större Indiska tekopparna och sitter nu i sängen och dricker thé, åh så mysigt. Inte nog med att jag har böcker bredvid mig som ett litet pepp att klara av skoldagen, för då får jag komma hem och läsa ut Breven från ön, Toner i natten, och senaste ELLE-tidningen. Bättre belöning finns inte. Nu har jag längre fredagar och slutar runt klockan två. Fast vad gör det egentligen.

Lite kvällsbilder från när jag var med Tim i söndags. Vi köpte mango och havtorn och satte oss på en bänk vid en fotbollsplan och diskuterade life.

Creddar hans insta @istimschelhaas men Tim och jag har lovat varandra att ta bort sociala medier ändå sedan vi tog dessa bilder. Vi kommer tillbaka den 25 April!! Ha en bra fredag!

Likes

Comments