Inspiration/motivation

Igår i den svala sommarkvällen gick jag i takt till tonerna av Veronica Maggio. Hennes album "Och vinnaren är..." är så nostalgiskt för mig. Jag lyssnade på det albumet konstant som barn, det var säkert min första CD-skiva. Vädret är så fint så jag blir som att gå på moln.

Men nu har jag ledigt resten av veckan. Var nyss ute med Alice på långpromenad. Hennes långa flackande blickar sa att hon verkligen ville bada, vilket hon fick till slut. Nu sitter hon nöjt på balkongen och "solar".
Ska sticka till skolan en stund och få en uppgift överstökad. Efter det ska jag till mamma på jobbet (tror nog jag gör det först). Hon har dessutom fått en nytt jobb!!! Har helt glömt bort att berätta detta. Hon är så värdig jobbet och jag är så stolt över henne. Hon kommer få en fin liten present på morsdag som tack för att hon är världens bästa mamma. Men mer än så säger jag inte! Blir en liten hemlis än så länge.

Vid 2-tiden ska jag träffa Siri och fota. Sååå sjukt najs att få fota i detta fantastiska väder!!! Är så taggad, inte fotat med någon på länge. Det är lite saksamma om bilderna blir bra eller dåliga, men att få hänga med någon och fota lite hur som helst är kul. Man har dessutom mycket redigering att göra vilket jag också gillar. Trevligt trevligt!

Ni ser ju hur mycket hon njuter?! Alla borde vara som Alice

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tankar & Funderingar

​Början på denna vecka blev inte alls som tänkt. Kunde inte sova på natten mellan söndag-måndag. Konstigt nog var jag i princip pigg, klarvaken. Måste göra något åt det då jag fortfarande sovit lite dåligt de senaste nätterna. Någon av er som har några knep att dela med er?

Anyways, idag var också en ganska kass dag. Fick verkligen ingenting gjort och bet av alla naglarna som om jag vore stressad. Över vad vet jag inte, haha. Men imorgon blir en myyycket bättre dag för det har jag bestämt. "Allt går med rätt inställning!" säger pappa med ett leende på läpparna vilket bara gör mig sur. Men nu i efterhand förstår jag att det han säger stämmer. Mycket som ska göras i plugget och ska kötta på. 

Mvh den första bilden = hur glad jag vill vara till skillnad från andra bilden = hur jag egentligen mår nu

Likes

Comments

Måndag

- Skola, stanna kvar några timmar efter sista lektion och plugga

- Jobb

- Promenera

Tisdag

- Skippa sovmorgon för att gå på svensklektion

- Alternativt jobb, om inte ska jag lyssna på Jossans mamma
som sjunger i kör på Lugnet

- Promenad eller en kortare jogg och lyssna på podd
(just nu älskar jag penntricket, en podd där det snackas mycket om feministiska ämnen)

Onsdag

- Peppa inför en lång skoldag = lyssna på Oskar Linnros senaste låtar
(JA, han är tillbaka!!).

Torsdag

- Skola, skippa sovmorgon och ännu en extra svensklektion.
16.30 är det ett möte som är relaterat till skolan

Fredag

- Skola

- Längta tills Marabou jorgubb kommit till mitt lilla Konsum här på
Kvarnberget, den vill jag verkligen fira in helgen med!
Vankas 21 grader, så sola med vänner hade inte skadat

Lördag

- Morgonpromenad, mycket hurtigt jag vet

- Antingen tjejkväll eller hälsa på mormor

Söndag

pluggpluggpluggLikes

Comments

Jag

Mitt i allt stressande av plugget som finns kvar att göra kollar jag på gamla bilder från i höstas där jag hade lugg, saknar det lite faktiskt. Men vill nog inte klippa det igen då det tog evigheter innan den växte ut. Kan inte sätta upp den nu heller och klippte denna lugg i början av september. Nu siktar jag lite mer på att klippa den så kallade gardinluggen. Och vilket fult namn för en så fin frisyr?! Min vän har klippt så och hon passar riktigt bra i det, jag tror faktiskt alla passar i det oavsett ansiktsform så länge man småjusterar klippningen lite så den framhäver ens ansikte som bäst. Tror min lugg ska vara ner till nedanför kindbenet, men leker lite med tanken av att klippa den till tinningen, det hade varit såå fräckt! Ska ni prova på något vågat till sommaren? Klädtrend? Något nytt med håret? Inspirera mig pls!

Kram

Likes

Comments

Händelser, Inspiration/motivation, vänner

Asså gårdagen var ju grrryyyym. Falun slog rekordvärmen igår med 23,9 grader eller vad det nu var. Så gött att få spendera den varma dagen med Ellen, Sara och Siri. Solade, grillade, klappade lamm och gungade med seriösa knäskador (överdrift). Idag var det bara grått men det gör mig verkligen ingenting för jag tog vara på igår.

Vilka bäääädäss lamm va?!

Klockren bild på Sara och Siri. Siri ramlade nämligen från gungan och var i chock - hon både garvade och skrek av smärta. Ellen rusade in och kom ut med papper, desinfektionsmedel och alla möjliga typer av plåster och på mindre än en minut var Siri räddad och omplåstrad. Lever för dagar som dessa.

Nu ska jag iväg med Sara på äventyr. Kram


Likes

Comments