Tankar & Funderingar

Vill bara få till det där toppeninläggen med foton tagna med systemkameran och där jag skrev lite hejvilt om min glada syn på allt och vad jag tycker och tänker om saker. Och det kommer. På riktigt!! Har abstinens till att få gå ut och fota med en vän och sitta och redigera i timmar.

Denna vecka kommer bestå av endast plugg. Men det ska finnas ett moment om dagen då jag tar det lugnt. Vare sig det är en promenad, läsa en tidning eller gå ut och fota eller vara med en vän. Bara något bra som förgyller dagen. Jag behöver lite pepp och det tror jag vi alla gör lite extra, då och då.
Som nyårslöfte ville jag ta ner mobilen oftare och sluta glo i den när jag ville döda tid. Det är ju det enda jag gör... Jag har inte gjort någon process på den biten, men ska försöka nu.

Btw, har rosa hår nu också (??) tycker det ser lite coolt ut. Rosa är ju sjukt trendigt. Funderar på att köpa röda körsbärs örhängen och prova på missmatchandet med rött och rosa. Börjar gilla det mer och mer. Vad tycker ni?

Likes

Comments

Händelser

Snön är som små pärlor & himlen var klarblå med sol. Det var också perfekt väder då det inte var så kallt. Pappa och jag ton en promenad med Alice och lät henne springa fritt på Runn. Hon gick fram nyfiket till folk som hälsade på henne glatt, så många leenden har man sett. Stunder som dessa är då man kommer sakna Falun som mest när man inte bor hemma längre. Men det är ett tag kvar, haha!
Snart ska jag på musikcafé på gamla Elverket som börjar klockan 16.00. Min kära vän Lone ska uppträda, och många fler. Det kommer hålla på till 20.00 och det kommer finnas fika att köpa(vet att jag kommer köpa en hel del..). Hoppas vi ses där!

Likes

Comments

Vardag

God kväll! Nästan hela förra veckan var jag sjuk vilket sög. Varken jobb eller plugg blev gjort. Idag var jag tvungen att skippa jobbet för att få lite plugg gjort. Satt på Wayne's med en stor mugg kaffe vilket var välbehövligt. Efter det träffade jag Fredrik en stund, som jag också råkat smitta haha. För övrigt ser jag fram emot att äntligen vara frisk och förhoppningsvis lite pulka på fredag då det är friluftsdag. Ha det bäst!

  • Vardag
  • 106 readers

Likes

Comments

Feels

Har fixat håret av Moa Lindén och är ofantligt nöjd. Är blond till rötterna vilket jag aldrig varit förr men är glad att jag vågade prova det. Det gjorde större skillnad än jag trodde, kan inte fatta att det är min egna hår haha. Men älskar det!!

Blev ingen fest i helgen men gjorde mig inget. Hade myskväll framför teven med mig själv i fredags som kändes välbehövligt, sedan varit på Runn med vänner i lördags och käkade Max klockan två på natten med Lucas, Tim & Hampus och snackade om verkligen allt. Man ska vara nyfiken och lära känna folk, det är då man utvecklas mest som person.

Imorgon är det jobb efter skolan vilket jag är övertaggad på!!!! Hurra för måndagar!

Likes

Comments

Hej på er. Har under en längre tid velat gått ut och fotat vilket inte gått som planerat. Systemkameran har fått fnatt så kommer inte bli bilder tills jag fattat vad som blivit fel (kommer inte hända, kommer be en vän lösa det åt mig haha). Till helgen vankas två fester då en är filmtema. Ska ha på mig något roligt och oseriöst men hoppas jag är tillräckligt lik skådisen så folk fattar haken.

Imorgon ska mitt hår fixas vilket jag verkligen ser fram emot!!! Så skönt att bli riktigt blond igen <33
Kram

Likes

Comments