View tracker

Så fort man kommer ut efter en lång dag på plugget och är på väg hem är det mörkt ute. Mörker gör ju en trött, vare sig man vill det eller ej. Men bara för att man är trött av mörkret betyder det inte att vi alltid är utvilad. Jag har liksom fått för mig att jag är utvilad och har känt mig allmänt lugn. Men mörkret bromsar mig och gör att jag inte har något ork till plugg eller träning. Idag när jag kom till skolan så kom jag på hur mycket jag borde ha gjort men totalt glömt bort. Varför? Pga detta vintermörker.
Försök koppla bort allt det som kräver prestation och istället göra något man verkligen älskar en för en stund. Helst att man gör det någon timme om dagen. Hädanefter vill jag verkligen gå ut mer, hur mycket jag än ogillar kylan så blir jag helt seg av att vara inomhus hela tiden. Jag vill till gymmet tre gånger i veckan, och om jag inte har någon ork så ska jag ta mig till gymmet och gå på ett yogapass om det är så den enda jag orkar.

Tyckte detta var viktigt att skriva, speciellt nu det sista veckorna innan jul då det är som absolut stressigast. Julklappshandel och långa köer och en massa plugg som ska lämnas in i tid. VILA. Lyssna på en bra podd, ljudbok, gå en promenad, strosa omkring i stan eller gör dig själv en stor kopp varm choklad. Gå ner i varv och ta hand om dig själv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Har haft ännu en superlyckad eftermiddag och kväll, denna gång med Lone ❤️
Idag var det gammaldags julmarknad på gruvan och vi bestämde oss för att ta vägarna förbi. Både Lone och jag hittade lite fina julklappar. Vi köpte med oss bakverk från bagarstugan och fikade hemma hos mig. En riktigt bra andra advent om ni frågar mig.

Likes

Comments

View tracker

Gårdagen var hur mysigt som helst. Typ första gången på länge då jag varit ok med att det är kallt och mörkt ute, faktiskt, så var det till och med mysigt att det var kallt och mörkt ute. Irma & jag tog med oss Max mat hem till henne, satt under en värmefilt och hade mycket deeptalk och MYS. Sen, vid 19.00-tiden, gick vi in på Kopparhatten, satte oss ner med en varm choklad och kaffe och snackade ännu mer. Skrattat som en galning och haft den allmänt bästa kvällen. Skryter jag inte tillräckligt? Då kan ni kolla på bilderna också

Likes

Comments

Så snart snön kommer så ska jag göra en massa mysiga saker. Bada i jacuzzin hos mammas vän, ha pizzakvällar, baka pepparkakor med tjejerna, sleepovers och dricka varm choklad med grädde och marshmallows - har inte vi alla dessa scenarion i våra huvuden?! Dock finns det många saker man ska passa på att göra nu innan snön kommer. Tacksam för att det inte är snorhalt ute och att man kan gå i lite tunnare kläder utan att frysa till döds kanske? Eller vad sägs som att man inte får genomblöta skor eller sönderfrusna fingertoppar eller en illröd näsa (japp, jag ser ut som Rudolf när det är minusgrader ute)? Det gäller att tänka positivt.

Nu till helgen vill jag verkligen ta lite bilder utomhus. Det vankas solsken imorgon enligt väderrapporterna och jag hoppas verkligen på det. D-vitaminerna räcker inte till, jag behöver solsken mer än något annat just nu för att hålla energin uppe. Och det är jag inte ensam om, visst?!

Imorgon; två timmar som bara består av plugg. Benpass/bodycombat pass, och lyssna på Lone som ska sjunga på Pitcher's 19.00.

Bild från 11 november, saknade snö <3

Likes

Comments

Random bilder från imorse.

Imorgon ska jag till Magasinet vid typ 16.00 för att göra reherseal med modellerna och annat viktigt. Ska bli skoj. Alla är välkomna in till Magasinet på lördag kl.11.00-16.00. See u there!! kram

Likes

Comments