Att resa har alltid varit de bästa jag vet, jag tror det är många som känner samma sak som jag gällande det. Både solsemester och shopping resor är så himla kul. Att se andra saker än man vardagligen brukar. I April i år var jag med min familj i New York och det var en utav de bästa resorna jag varit på. Nu i augusti åkte jag och mina kompisar på en resa som vi hade väldigt höga förväntningar på. Vi åkte till Grekland, på Rhodos bodde vi. I slutändan var de ingen dålig resa, ingen resa är dåligt, men den var nog så nära en dålig resa man kan komma. Vi alla fem blev sjuka vilket gjorde att vi missade flera dagar då alla inte blev sängliggandes samma dagar. Och vi blev egentligen inte friska förens vi hade varit hemma nån vecka vilket begränsade oss väldigt mycket i de vi ville göra för man orkade helt enkelt inte, kroppen sa nej. Det hände även en sak på hotellet som var förjävlig och andra små saker. Det blev väldigt jobbigt när vi knappt kunde göra de vi ville och när flyget landade i Sverige var det en stor lättnad för oss alla. Med tanke på sjukdom samt annat har vi behövt ta ett stort ansvar med försäkringar, kontakt med flygbolag osvosv. Allt som föräldrarna tar hand om fick vi ta hand själva vilket var väldigt ansträngande då det var så mycket problem. Denna resa har jag lärt mig mycket som jag kommer ha nytta av i framtiden. Att resa är något utav de bästa jag vet, men efter denna resa ville jag aldrig mer lämna landet. Hade varit värdens bästa resa om allt fungerat som de skulle.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​det har varit ett bra år, och bättre blir det.

Likes

Comments

Denna sommar började jag jobba direkt efter studenten och sju veckor framåt. Jag har jobbar 06.55 till 16.00 fem dagar i veckan vilket har gjort att jag inte orkat göra speciellt mycket. Jag har inte haft så mycket intressant att dela med mig av och har inte heller haft tiden att blogga. Därför tänkte jag dela med mig av mitt sommarlov i ett lång inlägg.

Studenten.

Frida fyllde 18 och det firade vi hemma hos mig med en grillkväll.

midsommar

jobbade på ett bröllop med Ellen, de var stressigt men mysigt.

en helg i skåne för att hälsa på mina släktingar då den ena fyllde 18 och den andra fyllt 20.

mysig kräftskiva hos Lovisa.

Ellen har fyllt 18 och trots jobbet har jag kunnat mysa och ta de lugnt de flesta helgerna utan jobb.

​Jag och mina bästa kompisar har även hunnit med att vara en vecka i Rhodos, vi kom hem igår och idag började skolan. Vi hade förväntat oss en skön semester så vi skulle vara utvilade lagom tills vi började sista året i gymnasiet. Vi är långt ifrån utvilade och detta var den sämsta resan i hela mitt liv, trotts bästa sällskapet. Resan bjöd på lurendrejeri, sjukdom, intrång och utkastning och var långt ifrån de vi hade förväntat oss. 

Likes

Comments

Fick sluta tidigare idag så när jag kom hem försökte jag djura plugg men de gick inte så bra, kändes som att jag satt i timmar och inte gjorde någonting fast jag verkligen försökte. Efter det misslyckade försöket att få någonting i skolan färdigt så övningskörde jag till Frida vilket gick jätte dåligt.

Jag Frida Amanda Theo och Casper köpte taco på Ica eftersom att vi skulle ha taco torsdag hos Frida. Julia Ellen och Ellen kom även sen så vi lagade mat tillsammans (dock saknade vi en Ellen). Hade det bra och blev proppmätta. Provade även att ha äpple i tacosen vilken var förvånansvärt gott? Grön goda saftiga äpplen va de. Frida som tipsa, värt att prova.

Sen skulle vi kolla film och ingen visste egentligen vad vi ville se så det fick bli The Shining. Det var första gången jag såg den filmen och tror ärligt inte att jag har skrattat så mycket någon gång åt en skräckfilm som denna. Asså den va så sjuk så den blev rolig. Det var iaf jätte mysigt och välbehövligt nu när de är så sjukt stressigt i skolan. Blev nyss hämtad och nu ska jag sova.

Likes

Comments

Idag fyllde Noel 3 år vilket vi firade med släkt och vänner igår. Även Sebbes syster Rebecca fyllde år i helgen så vi firade hennes igår också. Just nu har jag en miljon saker att göra i skolan men ingen motivation. Det är så nära sommarlov men ändå så mycket kvar att göra.

Likes

Comments

Hade endast engelska nationella och matte idag. Vi hade ett hål till matten och då gick Julia, Frida, Amanda och jag ner till stan för att äta. Vi åt på café kaka och alla åt varsin sallad. Det var jätte gott och mysigt att sitta ute och luncha i solen, verkligen jätte gos.

Efter skolan blev jag hämtad av Jessica, vi solade ett tag hemma hos mig och sedan gick vi och fixade och packade inför tävlingen på lördag. Jag blev hämtad av Sebbe hemma hos mig så nu är jag hos honom och vi ska typ kolla serie sen sova.

Likes

Comments

Har varit sjuk hela helgen så har inte gjort ett piss. Förutom att grilla ca fem gånger. Har haft en lugn dag i skolan och slutade hyfsat tidigt så de känns ändå som att det har varit en skön dag. Efter skolan tog jag Julia och Theo bussen till stan, köpte glass och gick ner till vattnet. Vi pratade om massa roliga saker så det blev mycket skratt och det var riktigt mysigt (förutom när en kvinna fick för sig att kissa vid Strömsholmen där vi och massa andra satt, de va ganska nasty). Gick sedan hem till Sebbe för skulle läsa igenom ett av hans skolarbeten och hjälpa lite med de sen åkte jag hem och tanken var att jag skulle skriva klart min vetenskapliga rapport men så blev det icke.

Likes

Comments

Var uppe hos mormor och morfar på förmiddagen för en fika ute i solen med bullar och saft. Till lunch blev det pannkakor och det var jätte gott. Även fast jag egentligen skulle behöva plugga just nu (eftersom att jag jobbar fredag, lördag & söndag) så tänker jag inte göra ett skit idag. Har varit så himla mycket nu sista tiden och jag behöver en dag då jag inte gör någonting alls.

Vi har även öppnat poolen nu och fyller på vatten och klarar den så att det bara är att värma upp den sen när man känner att det är tillräckligt varmt i luften för att bada.

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på jätte fint väder så vi gick ut och satte oss vid Strömsholmen, tog en glass och pratade om allt och ingenting. Idag är det en kort dag med engelska nationella och sedan idrott så de ser jag framemot för sedan är de bara onsdag kvar innan vi får ta helg!!

Likes

Comments