View tracker

Har i all år HATAT onsdagar. På riktigt den värsta dagen i veckan då halva veckan har gått så har man blivit trött och det är långt kvar till helg. Men nu sista året i gymnasiet har jag verkligen älskat onsdagarna då vi börjar mornarna med frukost och läsning. En gång i månaden är det högläsning då en av våra mentorer läser högt för hela klassen, släcker ner klassrummet och tänder värmeljus. Onsdagen är nu min favorit dag i veckan, så himla gosig. Dessutom har vi julpyntat på vårt område med en julgran, stjärnor, ljusslingor och annat små pynt.

Efter skolan var jag ute och åt på grappa med Amanda, Julia, Theo, Ellen och Ellen.

Igår var det även 200 dagars fest eftersom att det nyss var 200 dagar kvar tills vi tar studenten och oj vad roligt det var. Efter vi hade ätit åkte vi till Julia och var där tills vi åkte till Harrys. Vid tjugo i tre så var jag hemma och nio på morgonen idag gick jag upp för att ta mig till skolan. Hela 20 stycken utav 29 i vår klass var ute igår, dock endast 9 av oss som var i skolan idag på gymnasiearbetet. Tio minuter efter att idrotten börjat gled Kai och Jonas in i gårdagens outfit, såg lite halvt slitna ut but still there. Efter skolan åkte jag med Amanda, Julia och Jossan till tuna park för att äta. Just nu ska jag titta på serier innan jag ska gå och lägga mig.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det har varit en skönt helg, var ute i fredags. I igår gjorde vi inte så mycket, sov ganska länge. Köpte hem Max och kollade på serier hela dagen och på kvällen skjutsade jag mamma hem från stan. Idag var jag i Västerås på förmiddagen och resten av dagen har gått åt till att städa och julpynta. Ikväll blir det att plugga sociologi till morgondagens prov. Hoppas ni alla haft en bra helg!

Likes

Comments

View tracker

STOCKHOLM

FILMMYS

Igår var jag och Julia först på Eskils kyrkogård här i Eskilstuna och tände ett ljus vid minneslunden, det var jätte mycket folk där och super fint verkligen! Sen åkte vi till kloster och tände ett ljus hos Andreas. På kvällen lagade vi tacos.

Sista dagen på lovet idag och jag har väl egentligen inte gjort så mycket. Körde till Stockholm i onsdags och skjutsade Sebbe och hans kompisar till och hem från Västerås i fredags. Annars har jag inte gjort så mycket förutom varit med Ellen och Julia.

Likes

Comments

För ungefär två veckor sen fyllde jag 18 och tog körkort, känns jätte skönt att ha körkortet avklarat! Nu har det snart gått två dagar av höstlovet och jag har inte gjort mycket allt, förhoppningsvis blir det lite mer nu i slutet av veckan!

Likes

Comments

Att resa har alltid varit de bästa jag vet, jag tror det är många som känner samma sak som jag gällande det. Både solsemester och shopping resor är så himla kul. Att se andra saker än man vardagligen brukar. I April i år var jag med min familj i New York och det var en utav de bästa resorna jag varit på. Nu i augusti åkte jag och mina kompisar på en resa som vi hade väldigt höga förväntningar på. Vi åkte till Grekland, på Rhodos bodde vi. I slutändan var de ingen dålig resa, ingen resa är dåligt, men den var nog så nära en dålig resa man kan komma. Vi alla fem blev sjuka vilket gjorde att vi missade flera dagar då alla inte blev sängliggandes samma dagar. Och vi blev egentligen inte friska förens vi hade varit hemma nån vecka vilket begränsade oss väldigt mycket i de vi ville göra för man orkade helt enkelt inte, kroppen sa nej. Det hände även en sak på hotellet som var förjävlig och andra små saker. Det blev väldigt jobbigt när vi knappt kunde göra de vi ville och när flyget landade i Sverige var det en stor lättnad för oss alla. Med tanke på sjukdom samt annat har vi behövt ta ett stort ansvar med försäkringar, kontakt med flygbolag osvosv. Allt som föräldrarna tar hand om fick vi ta hand själva vilket var väldigt ansträngande då det var så mycket problem. Denna resa har jag lärt mig mycket som jag kommer ha nytta av i framtiden. Att resa är något utav de bästa jag vet, men efter denna resa ville jag aldrig mer lämna landet. Hade varit värdens bästa resa om allt fungerat som de skulle.

Likes

Comments

​det har varit ett bra år, och bättre blir det.

Likes

Comments

Denna sommar började jag jobba direkt efter studenten och sju veckor framåt. Jag har jobbar 06.55 till 16.00 fem dagar i veckan vilket har gjort att jag inte orkat göra speciellt mycket. Jag har inte haft så mycket intressant att dela med mig av och har inte heller haft tiden att blogga. Därför tänkte jag dela med mig av mitt sommarlov i ett lång inlägg.

Studenten.

Frida fyllde 18 och det firade vi hemma hos mig med en grillkväll.

midsommar

jobbade på ett bröllop med Ellen, de var stressigt men mysigt.

en helg i skåne för att hälsa på mina släktingar då den ena fyllde 18 och den andra fyllt 20.

mysig kräftskiva hos Lovisa.

Ellen har fyllt 18 och trots jobbet har jag kunnat mysa och ta de lugnt de flesta helgerna utan jobb.

​Jag och mina bästa kompisar har även hunnit med att vara en vecka i Rhodos, vi kom hem igår och idag började skolan. Vi hade förväntat oss en skön semester så vi skulle vara utvilade lagom tills vi började sista året i gymnasiet. Vi är långt ifrån utvilade och detta var den sämsta resan i hela mitt liv, trotts bästa sällskapet. Resan bjöd på lurendrejeri, sjukdom, intrång och utkastning och var långt ifrån de vi hade förväntat oss. 

Likes

Comments

Fick sluta tidigare idag så när jag kom hem försökte jag djura plugg men de gick inte så bra, kändes som att jag satt i timmar och inte gjorde någonting fast jag verkligen försökte. Efter det misslyckade försöket att få någonting i skolan färdigt så övningskörde jag till Frida vilket gick jätte dåligt.

Jag Frida Amanda Theo och Casper köpte taco på Ica eftersom att vi skulle ha taco torsdag hos Frida. Julia Ellen och Ellen kom även sen så vi lagade mat tillsammans (dock saknade vi en Ellen). Hade det bra och blev proppmätta. Provade även att ha äpple i tacosen vilken var förvånansvärt gott? Grön goda saftiga äpplen va de. Frida som tipsa, värt att prova.

Sen skulle vi kolla film och ingen visste egentligen vad vi ville se så det fick bli The Shining. Det var första gången jag såg den filmen och tror ärligt inte att jag har skrattat så mycket någon gång åt en skräckfilm som denna. Asså den va så sjuk så den blev rolig. Det var iaf jätte mysigt och välbehövligt nu när de är så sjukt stressigt i skolan. Blev nyss hämtad och nu ska jag sova.

Likes

Comments

Idag fyllde Noel 3 år vilket vi firade med släkt och vänner igår. Även Sebbes syster Rebecca fyllde år i helgen så vi firade hennes igår också. Just nu har jag en miljon saker att göra i skolan men ingen motivation. Det är så nära sommarlov men ändå så mycket kvar att göra.

Likes

Comments