Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Julavslutning med julklappsbyte och lunch hemma hos mig.

En massa kortspel har det varit också haha, tycker det är ganska mysigt ändå!

Uppesittarkväll med familjen dagen innan julafton hos pappa.

Vaknade skapligt på julaftonen då hela familjen skulle äta frukost. Gick in och skulle väcka Adam med sång, vilket jag själv tyckte var en fin tanke men han uppskattade det inte alls haha. Hela familjen åt frukos sedan gick Adam, Sebbe och jag ut till poolen för att bubbla lite. Vid 11 åkte Sebbe hem och jag duschade, efter de hämtade jag farmor och farfar. Resten av gästerna kom senare och innan maten drack vi glögg och myste. Efter maten blev det att öppna julklappar. Dock hann jag inte se varken Kalle anka eller någonting annat på tv då jag först skulle skjutsa Anton till hans pappa sen åka med Adam till mormor och morfar för att fira med mammas sida av släkten.

Jag och Adam var först på plats hos mormor och morfar och efter ett tag kom resten av familjen. Julbord nummer två samt öppning av paket. Sebbe kom till mormor och morfar och fick öppna sina julklappar och vi var inte hemma förens vid 01. Jag hade en jätte bra jul med min familj och jag hoppas alla andra hade en lika bra.

Likes

Comments

Idag hade vi vår sista julavslutning!! Så idag börjar mitt lov och det känns skönt att jag inte har någonting alls att plugga på lovet utan bara kan ta de lugnt. Efter avslutningen åkte vi ner till stan, köpte mat och åkte hem till mig. Där åt vi och hade secret santa!! Dock blev de inte så himla secret men det var iaf mysigt och en bra start på lovet! Nu känner jag för att se en jul film så det ska jag ta och göra!!

Likes

Comments

Har i all år HATAT onsdagar. På riktigt den värsta dagen i veckan då halva veckan har gått så har man blivit trött och det är långt kvar till helg. Men nu sista året i gymnasiet har jag verkligen älskat onsdagarna då vi börjar mornarna med frukost och läsning. En gång i månaden är det högläsning då en av våra mentorer läser högt för hela klassen, släcker ner klassrummet och tänder värmeljus. Onsdagen är nu min favorit dag i veckan, så himla gosig. Dessutom har vi julpyntat på vårt område med en julgran, stjärnor, ljusslingor och annat små pynt.

Efter skolan var jag ute och åt på grappa med Amanda, Julia, Theo, Ellen och Ellen.

Igår var det även 200 dagars fest eftersom att det nyss var 200 dagar kvar tills vi tar studenten och oj vad roligt det var. Efter vi hade ätit åkte vi till Julia och var där tills vi åkte till Harrys. Vid tjugo i tre så var jag hemma och nio på morgonen idag gick jag upp för att ta mig till skolan. Hela 20 stycken utav 29 i vår klass var ute igår, dock endast 9 av oss som var i skolan idag på gymnasiearbetet. Tio minuter efter att idrotten börjat gled Kai och Jonas in i gårdagens outfit, såg lite halvt slitna ut but still there. Efter skolan åkte jag med Amanda, Julia och Jossan till tuna park för att äta. Just nu ska jag titta på serier innan jag ska gå och lägga mig.

Likes

Comments

Det har varit en skönt helg, var ute i fredags. I igår gjorde vi inte så mycket, sov ganska länge. Köpte hem Max och kollade på serier hela dagen och på kvällen skjutsade jag mamma hem från stan. Idag var jag i Västerås på förmiddagen och resten av dagen har gått åt till att städa och julpynta. Ikväll blir det att plugga sociologi till morgondagens prov. Hoppas ni alla haft en bra helg!

Likes

Comments

STOCKHOLM

FILMMYS

Igår var jag och Julia först på Eskils kyrkogård här i Eskilstuna och tände ett ljus vid minneslunden, det var jätte mycket folk där och super fint verkligen! Sen åkte vi till kloster och tände ett ljus hos Andreas. På kvällen lagade vi tacos.

Sista dagen på lovet idag och jag har väl egentligen inte gjort så mycket. Körde till Stockholm i onsdags och skjutsade Sebbe och hans kompisar till och hem från Västerås i fredags. Annars har jag inte gjort så mycket förutom varit med Ellen och Julia.

Likes

Comments