Mina texter

han älskar sin sport. hon älskar sin sport
han älskar mat. hon har ätstörningar
han är lat. hon är högproduktiv
han är tyst. hon är högljudd
han är alltid nöjd. hon letar efter sånt som betyder något
han ligger runt. hon är oskuld
han har ingen självdiciplin. hon kan inte säga nej
han är tyst. hon gnäller
han är hel. hon är trasig
han låter henne gråta mot hans axel
han älskar henne och hon älskar honom.
han vet inte vad som behövs sägas. hon vet men får inte ut det.
han och hon. det kommer aldrig att funka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Mina texter

"Nu börjar det allt bli kallt" säger mamma och huttrar i bilen.
Det är då jag tänker på din kropp, varm mot min kalla. Tillsammans i höstrugget. En tröst mot allt det gråa.
Regnet smattrar på rutan. Hon drar upp bilradion och sjunger med och min tanke rinner bort, som dropparna på fönstret.

Likes

Comments

Mina texter

Bekanta, kompisar, vänner.

En sak som jag värdesätter djupt i mitt liv är mina vänner! Skulle göra vad som helst för dem. Men ibland så tänker man lite för mycket och vissa tankar ältar sig fast och den här gången så funderade jag över orden i rubriken.

Jag har flera såna "ytliga" vänskaper, man frågar hur personen mår, utan att egentligen lyssna på svaret. Det är klart att man inte kan vara lika nära alla men det är viktigt att tänka på sånna här saker.

Jag är trött på alla dessa ytliga vänskaper, ytliga samtal som inte betyder något som du sedan glömmer bort en dag senare. Jag vill få tankeställare, att någon ifrågasätter mina åsikter. Jag vill ha vänskaper med djup i, någon som inte bara undrar hur läget är eller säger att jag är snygg i håret. Utan jag vill prata om känslor, jag vill lära mig saker av samtalen, vill känna att jag gör någon nytta. Att det gör något för mig samtidigt som personen jag pratar med också får ut något!

Likes

Comments

Mina texter

Jag känner mig underlägsen. Som om jag inte räcker till, som om jag inte är bra nog åt dig. Dom andra tjejerna dom är bättre, dom är snyggare, smalare, roligare. jag är inte tillräcklig för dig, inte bra nog, du förtjänar det bästa. Jag är ingenting jämfört med dom. Jag är den du går till när du inte har någon annan. Det ända jag ber om är att få räcka till, vara bra nog åt dig. Men jag är det sista valet. Alltid sista valet

Likes

Comments

Musik, Min vardag

Så var den efterlängtade helgen över. Har alltid älskat Göteborg och efter den här helgen ännu mer.

Konserten. Det var nog det sjukaste jag har varit med om, (positivt). Så mycket människor, så fint, så jävla bra. Det kändes som om jag dog och kom till himlen tillsammans med 70 144 andra, himlen där Håkan finns.

Likes

Comments

Min vardag

Har inte skrivit här på ett tag. Det kanske blev så att bloggen blev mitt mörka hål. Min sorgdagbok. Dit jag vände mig när jag mådde dåligt för att jag inte har någon annan att dela det med. Det är både bra och dåligt, för jag vill kunna skriva även när jag mår bra. Just nu så är det bra skulle jag säga. Hyfsat i alla fall. Det är snart sommarlov, jag ska till Göteborg nästa helg och vädret blir bättre och varmare. Nu får vi hoppas att jag ska bli lite mer aktiv.

 ((:

Likes

Comments

Min vardag, Musik

​Modet, kändisarna, maten, musiken, vädret och atmosfären. Vill vara där, ta in känslan. Älskar Coachella och det är ingen fråga om varför det  är den största musikfestivalen i världen. Dit ska jag i alla fall åka!! Men just nu får jag njuta av bilderna från festivalen hemifrån blöta, kalla Sverige. 

Likes

Comments

Min vardag, Mina texter

Döden. Jag har tänkt otroligt mycket på döden de här tre första månaderna, så otroligt många kändisar har gått bort och inte nog med det utan två personer i samma ålder som mig som jag känner lite halvt har dött med bara två veckors mellanrum. Det har fått mig att fundera lite...

Livet är otroligt oförutsägbart och jag tycker att man ska tänka efter vad man har och alltid uppskatta alla människor runt omkring dig. Du vet aldrig hur länge de kommer att vara kvar där. Ta aldrig dina nära och kära för givet, visa att du bryr dig om de.

Försök att ta vara på livet också, lev varje minut. Gör saker du tycker är roligt och njut. 

Jag är inte rädd för döden, ingen dödsångest. Verkligen inte. I alla fall inte när det gäller mig själv. Däremot är jag livrädd att de jag älskar ska försvinna. Rädd för att bli lämnad ensam.

Ta hand om varandra och er själva!

Likes

Comments

Min vardag

Det var ett tag sedan.. Är nere i småland-växjö och hälsar på lite kompisar över påskhelgen. Just nu sitter jag ute i solen och bara lyssnar på musik och njuter av värmen. Det är inte jättevarmt men säkert över 10 grader i solen! Ha en riktigt bra påsk alla!!

Likes

Comments

Min vardag

Söndagar är nog den dagen jag minst tycker om under veckan. Jag hinner tänka alldeles för mycket, hinner bli stressad över hur mycket saker jag har att göra. Bli stressad över hur fort veckan har gått och hur snabbt tiden går. Jag hatar uttrycket "Söndagsångest" och kommer nog aldrig använda mig av det, även om det är precis vad jag beskriver.

Mina söndagar ser nästan alltid ut såhär: jag vaknar runt nio och ligger kvar i sängen i cirka en timme innan jag går upp och äter frukost med familjen. Beronde på om jag har match eller inte så åker jag sedan till den. Under hela dagen så tänker jag på hur mycket plugg jag behöver göra och blir stressad över det. Efter matchen när jag kommer hem är jag oftast rätt så trött, antingen så pluggar jag lite ändå eller så bara skiter jag i det. Vilket gör att jag blir ännu mera stressad. Ibland så träffar jag någon på kvällen eller så är jag bara hemma. Hela dagen består av att tänka på skolan och vad jag måste göra.

Det är i alla fall lov snart och ska försöka att slappna av lite då!

Likes

Comments