View tracker

Mina texter

Regnet duggar och jag sätter på mig luvan för att att sminket inte ska förstöras. Trots regnet förstörs inte mitt goda humör. I påsen i handen på min kompis klingar flaskorna glatt.
Tåg. Busstation. Kramar. Buss.
Öppnar din snap och ser dig ligga där i en okänd säng med en okänd flicka. Jag sväljer, det lägger sig som en klump i bröstet och vill inte försvinna. Det jag inte vill ska kännas känns, så otroligt mycket. Jag slutar le, kvällen är förstörd. Det ända vill nu är att slippa känna någonting alls.
Asfalt, dörren öppnas, ett tillfälligt leende klistras på. Hälsningar. Kramar. Glas fylls.
Klunk, ångest. En till klunk, mindre ångest. Vill få han att må lika dåligt.
Samtidigt som jag känner att detta inte är okej. Jag känner mig värdelös som bara går och väntar på det där som aldrig kommer att hända.
Glas. Skratt. Glas. Allt snurrar.
Stegen upp för trappan, tror inte någon ser.
En Soffa. Filt. Kille. Läppar. Händer
Allt är blurrigt.

Likes

Comments

Mina texter

En sträcka mellan två platser

Ett obestämt antal av land och vägar mellan två personer.

Att ett avstånd kan vara så stort fysiskt men så litet psykiskt.

Även om det känns litet det mesta av tiden så finns det dagar då det känns oändligt.

De dagar då du bara skulle döda för att få ha den personens armar runt om dig.

Inte bara en illusion av en person som är tusen km bort.

Likes

Comments

Mat

Jag försöker alltid att äta så nyttigt som möjligt, dra ner på sockret och de snabba kolhydraterna. Äter heller inte kött utan äter bara fisk och andra alternativ till protein i nuläget. Jag kämpar stenhårt med att få bort sötsuget och bestämde mig för att testa att göra nyttiga chokladbollar. Som ni ser på bilden så ser de ut exakt om vanliga.

Använde mig av:

Dadlar ca. 10 st

Kokosolja ca. 1dl

Havregryn 2,5 dl (kan bytas ut mot glutenfria)

1,5 msk kakao

En nypa salt och lite kaffe.

Hällde i allt i en matberedare och rullade i lite kokos. Tyckte att det blev jättebra och supergott!


Likes

Comments

Min vardag, Mina texterAtt ha den perfekta kvällen som på tolvslaget avslutas med att bli kysst av festens snyggaste kille. Att bli sådär lagom full så att du inte kan sluta le, skrika för full hals när klockan slår över från den 31:a till just den första. Man blickar tillbaka på det året som gått, snabbt har det gått men samtidigt så har man hunnit med en hel del. Alla fina stunder, alla skratt. Årets svek, förlorade vänner men även de nyfunna. Resor, skoluppgifter, lov och sena kvällar. Allt spelas som en film. Smällarna som ekar i huvudet, himlen som lyses upp i alla regnbågens färger och glas som skålas.

Stressen över att få det perfekta nyåret är alltid där. I alla fall för mig, vilket gör att jag inte kan njuta.
Nu ligger 2016 bakom oss, ett år med politiskt kaos, terrordåd och dödsfall. Vad händer med världen frågar jag mig själv och hoppas på ett bättre 2017!
Gott nytt år mina vänner!

Likes

Comments

View tracker

Mina texter

Jag känner mig blank.

Frånvarande och vilse.

Stänger av allt.

Delar inte med mig av något.

Orkar inte känna saker.

Orkar inte vara varm och kärleksfull.

Vill bara slippa.

Men allt det dåliga som tynger, det stannar kvar i en.

Till slut så spricker man.

Av ensamhet,

av rädsla

och av

sorg.


Likes

Comments

Ville bara passa på att önska alla en underbar jul! Jag är inget vidare fan av julen men den är ändå fin på sitt lilla sätt. Har trots omständigheterna haft en rätt okej julafton, mycket mat och fina julklappar. Kalle ankas irriterande röst ekar fortfarande i huvudet på mig precis som det ska vara.

Vi firade som vanligt med min mormor och morfar i deras hus. Åt julmiddag, tittade på kalle anka, fikade och öppnade julklappar. Åkte sedan hem och åt ännu mer godis och drack lite mer av favoritmusten.

Tycker också att vi som har det bra ska passa på att skicka en tanke till de som inte har det lika bra såhär i juletider. Julen är en väldigt familjerar högtid och blir just därför väldigt ensam för de som inte har en familj. Skickar massa kärlek till er alla! Kram!

Likes

Comments

Mat

En av mina absoluta favoritfrukostar just nu är helt klart - Turkisk Youghurt med stora blåbär från frysen. Toppad med kokosflingor, chiafrön, pumpakärnor och mandlar med lite honung ringlad på toppen. Nyttigt, mättande och gott!

Likes

Comments

Min vardag

Den norska TV-serien som fullkomligt har exploderat i Sverige under de senaste veckorna. Självklart har även jag kikat. I stunden finns det 3 säsonger (2 stycken på svtplay) men det är inte nog. Den här serien förtjänar verkligen alla positiva kommentarer den har fått. Jag blev helt förlamad och kollade hela serien i sträck.

Det handlar om en gymnasieskola i Oslo där vi får följa elever genom deras liv. Varje säsong är från en ny persons perspektiv och handlar om dennes liv. Serien tar verkligen upp alla problem som en tonåring verkas ha och att vara i den åldern själv gör att man relaterar starkt! Kompisdrama, fester, droger, ätstörningar, sex, oskuld, sexualitet, känslor, familjerelationer, you name it! Det är antagligen med.

Skådespelarna är trots åldern väldigt bra och serien är otroligt välgjord. Jag skulle faktiskt själv beskriva det som en skandinavisk tolkning av Gossip Girl. Så in och kolla på SKAM, finns på svtplay och den norska motsvarigheten.

Puss o hej!

Likes

Comments

Mina texter, Min vardag

En stad full av liv och ljus. Människor och ljud. En kväll som denna, kall och blöt. En klar fuktig luft. När det kalla bryts mot det där varma, den där julkänslan som ligger över staden just i denna vintermånad. Stessen efter att hitta de bästa julklapparna, att tränga sig förbi folkmassorna utanför NKs julskyltning. Snöflingorna i den piskande iskalla vinden som fastnar i håret ditt. Långt inne i dig känner du den värmen när du storsar runt bland stånden i julmarknaden på Stortorget. Alla människor är glada. Lukten av vofflor, sockervadd och polkagrisar. Alla vackra ljusslingor uppe i träden och adventsljusstakar i fönstrena. Du tänker återigen att det alltid ligger något magiskt över denna stad och speciellt denna statsdel under december månad. Julen är påväg och det känns ifrån alla hörn.

Likes

Comments