Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan på er! Var någon vecka sedan jag sist kikade in här så här kommer en liten uppdate om mitt liv.

Fredag idag och första skolveckan är snart över, en riktigt kick start blev det. Läxor dom första dagarna och det enda som de tjatas om på lektionerna är när de ena efter det andra arbetet ska vara inlämnat.. Försöker samtidigt som det är och kommer bli tufft vara positiv mot det hela, allt blir så mycket bättre och lättare då.

Träningen rullar på som aldrig förr, har haft en bra vecka med grymma pass och bra kost. Världens träningsverk från varje pass så en vilodag satt bra igår. Fokuserar mest på styrka men varje pass startas med konditionsträning. Ska strax svira om till träningskläder för en PW följt av en benpass.

Övrigt så funkar allt bra, superkul att träffa alla igen men gud vad jag saknar vissa hemifrån! Förra fredagen bjöds de på utgång vilken var en höjdare då jag fick träffa alla igen. Ikväll väntas det utgång igen för att fira in helgen, wohoo!

Likes

Comments

FINALLY BACK TOGETHER

Från att ha träffas varje dag, bott 2 min ifrån varandra, tagit en kaffe varje tisdag, till att inte ha träffats något under sommarns var vi äntligen reunited. Gårkvällen spenderades med Maike och Amelie inne i stan för en middag och därefter körde vi en pubrunda, eller rättare sagt en drinkrunda som går ut på att man går till olika pubar eller som vi då körde, klubbar, för att köpa drinkar. Efter drink på ett ställe gick vi till nästa, en riktig rolig grej att köra.

Likes

Comments

MÅL MED TRÄNINGEN

Snart drar jag äntligen igång med träningen efter förmodligen mitt livs bästa sommar, så bra som jag har mått den sommar har jag inte gjort på länge. Efter nästan två år av kämpades med att bli nöjd med min kropp så börjar jag äntligen känna mig hemma, jag har varit så himla glad och nöjd denna sommarn! Jag har ätit bra och nyttigt, unnat mig då och då med bra samvete och bara levt livet. Det är såhär jag vill må, allt blir ju bara så mycket lättre och roligare. Planen för detta läsår är att bara ha kul, träna mycket styrka då jag tycker det är den absolut roligaste träningstypen och samtidigt äta bra, jag vill lixom bara njuta av det sista året utan någon ångest och missnöje, det är mitt mål.

Likes

Comments

Godmorgon Tisdag! Vakande upp för någon timme sen och kände mig så otroligt vilsen, frågan är bara varför för allting är så himla bra just nu, verkligen allt! Som vanligt försöker jag blocka de vilsna tankarna och bara gå vidare.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och dagens vitaminboost för att sen bege mig ut på den vanliga morgonrundan med mamma, bra start på dagen. Frukost väntas därefter och sen måste jag bestämma mig om jag ska hänga med mamma upp till frisören för att klippa kort eller inte, är himla sugen men också väldigt osäker.

Likes

Comments

Detta är nog ett inlägg som jag borde ha skrivit för längesen men nu kommer det iallafall. Efter två år här i England så kan jag lova att min svenska har blivit desto sämre, jag pratar svenska med familjen och med min svenska lärare men det är de. Skriver gör jag sällan, jag skriver några uppsatser då och då och jag skriver här på bloggen. Engelska pratar jag varje dag, alla mina lektioner är på engelska och allt arbete skriver jag på engelska, inte särskilt konstigt att mina svenska blivit sämre då, eller vad tycker ni? Så om det kommer upp meningar som är konstigt formulerade här på bloggen så vet ni varför, jag blandar ofta in engelska ord som jag tycker passar in, som egentligen inte alls gör de men ah, that's life.

Likes

Comments

EN OSLAGBAR RUTIN

Är det något jag älskar så är det att starta dagen på detta sätt, en morgon powerwalk följt av min favoritfrukost. Denna frukosten måste nog vara den lättaste men också den godaste, varför välja bort en favorit storslagen favorit? Har börjat min morgnar såhär hela sommaren och jag gillar så jädra mycket, man blir ju verkligen så mycket piggare!

Likes

Comments

Instagram@tildedahllof