Duktiga Lelle, älskar dock att han tar ett galoppsprång där det ska vara två!

Amanda filmade.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu var det länge sen. Jag har haft en paus från stallet och ridningen. Jag mådde helt enkelt inte tillräckligt bra för att få styrka och energi av att vara i stallet. Men nu är jag tillbaka i stallet. Jag känner verkligen att jag har tappat mig själv det senaste halvåret. Jag har prioriterat helt annorlunda och förändrats massor. Och det måste inte vara fel men jag har på den verkligen senaste tiden känt att jag vill hitta tillbaka till mig själv. Jag vill vara den glada, ambitiösa hästtjejen som går upp fem för att släppa ut sin häst. Den tjejen som väljer att stanna hemma och ha en kväll i stallet inför tävling istället för att gå på fest.

Nu menar jag inte att jag hux flux kommer sitta i stallet hela dagarna. Jag kommer försöka göra det som gör mig glad men Lelle måste verkligen också få vara prio ett. Jag kan inte välja bort att ha en häst när det kommer upp "roligare" saker. Nej nu ska det bli ordning. Sen vet jag nu även själv att blir det för mycket så är det så, det kan jag inte göra något åt. Då kan jag inte ha en häst. Trots att hästarna alltid har varit det viktigaste för mig och det som gör mig glad.

Mitt mål nu är att "bli mig själv" igen, för jag vill inte vara den jag är nu. Och hitta tillbaka till hästarna. Idag när jag red och det gick så bra kände jag verkligen hur mycket jag saknar det. Att utvecklas, träna, tävla. Men även själva myset, att borsta, gosa och allt där till.

​Jag har verkligen en av världens finaste hästar just nu, tiden vi har ska inte slösas bort något mera.

Likes

Comments

Hej! Just nu är allt ganska segt. Skolan, ridningen, att vara vaken. Ska visserligen sova nu men har varit sjukt trött sen typ tre. Stabilt. Tappade lite motivation till allt men är ledig på fredag i alla fall. och i morgon slutar jag 12.30 och har hoppträning på kvällen, tagga! Läste att Lotta, tränaren, hade skrivit att det skulle bli mycket galoppbommar och en del hinder. Låter bra det. Sen i helgen vet jag inte riktigt, småtävlingar hemma i stallet för att inviga "nya" ridbanan. Den är egentligen bara förlängd men bör invigas för det!

Annars händer det faktiskt inte så mycket just nu. Hade en mysig helg med kompisar. I lördags typ lallade vi runt på stan på kvällen, träffade lite folk. Sen Sov jag hos en och så var vi med en annan på söndagen. Satt och drack te på balkongen, life af. Grovt mysigt. Har även insett hur dålig jag är på att ta bilder. Har ca 1000 videos och 2 bilder från allt. Det är för att jag alltid filmar på snap och sparar allt, aldrig utrymme på mobilen hahah.

​Är kär i mitt hår, okej? Och Cissi ville vara med på bild som man ser. 

Likes

Comments

Håller på att ladda upp videon från åtminstone 50 cm på Ingvasta Tror inte jag hinner med 60 cm idag men kanske i morgon. Behövde bara få tummen ur röven och ladda över filmerna från mobilen till datorn!

Likes

Comments

Hej! Har pausat livet lite men tror jag är back on track igen. Börjar göra grejer igen och så, så nu kanske jag har lite att skriva om. Rider Lelle mer igen. Vi var på hoppträning i torsdags för Lotta(bästa, bästa, bästa Lotta!!!). Det gick jättebra, Lelle gjorde allt, rev något litet hinder nonchalant men annars jättefint. Lite vinglig är han ju men det ska vi träna upp! Jätteroligt, verkligen! Ska försöka ta mig dit alla gånger jag kan med honom. Har videos, kanske kan sitta och klippa ihop lite i skolan när jag jag håltimme i typ 2,5 timmar på tisdag.

Annars har jag varit i skolan och jobbat typ. Har slutat på Stall FBL och börjat städa på mammas jobb. Jätteskönt att ha det i Uppsala och jag får städa när som helst mellan fredag eftermiddag och måndag morgon, SCORE! Älskar att inte behöva planera runt jobbet.

Och på tal om jobbet så var jag där idag, och färgade håret. Lät Anna på mammas jobb göra vad hon ville, är supernöjd med resultatet! Nu ska det bara klippas upp så är jag helt nöjd.

Likes

Comments

Igår var vi på pay and jump hela ligan! Jag och Lelle hoppade 50 och 60 cm. Ett ner i 50 och felfria i 60! Vilken lirare han är ❤️

Likes

Comments

Ååååhhhh idag kom La Kim-huvan! Den passade fint på öronen, något kort ner till nosgrimman men värre saker har hänt. Den är jättefin och fullbordar verkligen outfiten!
Tisdagar är en av mina bästa dagar, åtminstone i skolan. Vi börjar 12.30 med kommunikation, sedan har vi sociologi och slutar 14.55. Roliga lektioner och sluta tidigt. Men idag drog "kursen" scenisk gestaltning igång. Den är utanför skoltid men man kan få poäng för den. Alltså kommer jag ha teater mellan 16.30 och 18.00 på tisdagar. Pluggtid där i mellan kanske?
Men det var jättekul i alla fall, vi lärde känna varandra lite och började med improvisationsteater. Läraren är jättegullig, har henne i kommunikation också. Eftersom vi är en så liten grupp, runt tio stycken, så tror jag vi kommer bli vänner. Det känns som en mysig lektion helt enkelt, och jag gillar teater.
Det är väl typ dagens, ha det bra!

Likes

Comments

Ja hej, det var ett tag sen. Det har verkligen inte varit bra. Det är även därför jag inte har skrivit, har varit typ utmattad hela veckan. Amanda har tagit hand om Lelle. Jag vet inte hur mycket jag kommer skriva ut, kanske allt, kanske inget mer efter detta. Men veckan har verkligen varit tuff. Jag har kämpat mig upp från sängen. Helt stängt av känslorna om att man måste se bra ut i skolan. Varit så trött att en hel skoldag knappt varit möjligt. En dag åkte jag hem efter 1,5 lektioner. En dag sov jag en halvtimme i skolan.
En dag var det bättre. Jag vet exakt varför men det räckte inte länge. Måste verkligen hitta anledningar att ta mig upp ur sängen när inte skola, ridning, kompisar osv räcker längre. Helt sjukt att det ens är såhär.
Jag känner för mycket, eller ingenting alls.
Idag red jag älskade Lellobello, sjukt taggad! Han alltså haha, han ville bara springa. Vi tog några skutt också över småhindren som finns i närheten. Bara typ 40 cm men så lycklig häst. Han gör faktiskt det mesta bättre när jag väl är med honom. Tanken på att lämna ifrån mig honom skaver hela tiden.

Ny huva beställd till pay and jumpen också, hoppas den passar. La Kim som va på rea, storlek ponny men han har ju faktiskt riktigt små öron. Den förtjänar han, som han kämpat på och alltid är positiv. Mitt lyckopiller!

Likes

Comments

Idag var en jävligt dålig dag. Var bara i skolan två lektioner av fem. Åkte hem och sov ett tag. Runt 18 så gick jag till stallet för att mata Lelle och Lilleman, det slutade med att jag red ut en halvtimme ungefär i regnet på Lelle. Jag behövde rensa tankarna ett tag. I morgon är det i alla fall bara en lektion så det borde jag kunna ta mig i genom, sociologi som är kul dessutom.
Jag behöver inte tänka så mycket på att behöva orka ta mig till stallet i alla fall. Amanda ska rida Lelle i morgon och sen tar hon honom onsdag och fredag också. På torsdag är det hoppträning så då kör vi!

Snart ska jag sova i alla fall. Hadee!

Foto: Ella Ahlin
Redigering: Amanda Baburin

Likes

Comments