hola!

Idag har jag verkligen inte gjort något, min kära broder kom hem ifrån Finland idag. Han tog med sig massa godis hem, mums!! Choklad, lakrits pipor och finskt vatten (för det är så väldigt annorlunda jämfört med svenskt?). Igår regnade det sååå mycket, blixtar och åska! Lite mysigt tycker jag ändå, även idag vräckte regnet ner:/

Tänkte att jag skulle checka in och berätta att jag lever;) Tror vi hörs imorgon!

/tilde

fredagens outfit & mina fina vänner<33

Likes

Comments

Hej igen.

Vad har jag gjort idag då? Spenderade dagen i Stockholm och på mos, åt lunch, kollade kläder och fikade. Restan av min familj är utomlands så jag och mamma passar på att äta gott osv, medans dem är borta.

Planen var verkligen inte att köpa något, men det blev några plag ändå (se bilderna). Nu är jag hemma igen och vi har kollat på "mission impossible" (för det gick på tv) åt bullar och drack te, mys!

Ska väll sova snart, vet inte vad jag gör imorgon men lär väll hitta på något kul. Tror jag åker till stallet också, så vi får se.

Godnatt!"purpose tour"-hm, 149kr

"gul, sammet"-hm, runt 150kr

"shorts"- hm, 199kr

"levis"-carlings, 349kr

Likes

Comments

Hej!

"Mitt namn är Tilde Cegerblad, jag är 14år och bor i Uppsala. På denna bloggen får ni följa med i mitt vardags liv, lär bli mycket häst här, men även en hel del annat. Denna blogg är mest för skojskull så vi får se hur mycket bloggade osv det faktiskt blir.. Enjoy!"

Igår fick vi sommarlov, såå skönt! Känner mig grymt värd vilan med tanke på hur hårt jag jobbade i skolan detta år *host*, nej men är faktiskt rätt nöjd med vårens prov/inlämningar etc, återstår att se hur det blir med betygen hehe. Efter avslutningen som var runt halv 10, strosade jag och några vänner runt på stan ett tag. Vi åt frukost/lunch och gick i lite butiker. Helt plötsligt kom vi på att det skulle vara roligt att bowla, så vi drog en spontan bowling och det gick kanske inte så jätte bra, men kul var det.

På kvällen åt jag en mys middag med mamma och firade in sommarn lite;) Satte uppe hela natten och kollade klart Harry Potter filmerna igen (favorit) vet inte hur många gånger jag sett dem nu..? Skriver om idag lite senare, ska gå och äta glass nu :PLikes

Comments