Tävling igår. Kval till Friends arena. Hade jag blivit placerad hade jag fått rida SIHS. Jag red en suuuuperfin runda och jag förtjänade verkligen en nolla, vilket hade inneburit vinst. MEN Pigalle var inte alls uppmärksam på hinder och han plockade 2 bommar. Detta är första gången jag säger detta: Jag tar inte på mig tävlingsresultatet. Jag red jättebra och jag kan inte hoppa åt hästen. Pigalle får ta på sig dessa riven. Varken jag eller någon annan kan säga annat än att P helt enkelt inte var uppmärksam. Synd på en sågning runda..

Aja.. Bra känsla till SM nästa helg iaf! 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Look like lunch was saved yesterday, since the food market in our town is remarkable😍

XX

Likes

Comments

När jag läste detta blev jag äcklad. Vuxna människor som beter sig såhär mot BARN?! För att de i sin gemenskap känner att de är bättre än allt och alla. Jag blir vansinnig. Vill de att deras barn ska växa upp såhär? Hade de gjort så mot sina barn ifall de var homosexuella? Jag vågar inte höra svaret på den frågan..

Såhär skrev Pontus Skattberg, 17 år:

Jag satt för en stund sedan på tunnelbanetåget för att jag ska till tele2 arena och kolla på kvällens derby mellan Bajen och Djurgården. Och jag kan säga att efter denna resa på cirka tio minuter kommer jag ALDRIG kolla på fotboll mer.

Jag satt ensam med massa medelåldersmän som skrek, söp och skrattade och var allmänt störiga.

Efter ett tag så blir det en konstig stämning i tunnelbanetåget då två män kollar på mig och säger något, varpå alla i tunnelbanetåget kollar på mig, men jag ignorerar det eftersom jag tänkte att jag inbillade mig allting.

Sedan böjer sig den ena utav dom fram över min telefon och säger något igen, då tar jag ut mina hörlurar och frågar vad fan han vill.

Han pekar på min regnbågspin som jag har på bröstet och frågar om jag är bög, och jag svarar ja.
Sedan kommer en massa homofobiska, äckliga och skrämmande kommentarer från dessa två männen.
"Äckel bög, bögjävel. Ni borde bli lobotomerade hela bunten. Skäms du inte? Ska du på fotboll eller ska du hit för att ragga på killar? Äckel, bög. Bög. Bög."

Sedan börjar de putta på mig och den ena rapar och blåser mig i ansiktet och asflabbar innan de går av tunnelbanetåget.

Nu sitter jag på ett fik i Globen och väntar på att min vän ska komma så jag kan prata med henne, för jag är så jävla skakad och traumatiserad, förbannad, ledsen, chockad och tusen miljoner känslor till.
Jag ska ALDRIG mer gå på fotboll, vidrig jävla machokultur. Detta har aldrig hänt mig förr. Aldrig i mitt sjuttonåriga liv har jag blivit utsatt för något sånt här.
Fan ta er.

Likes

Comments

Hmm.. Vad är detta för ponnies? Vad gör de här? ;-)

Likes

Comments

Sooo cozy. I wish that I could just sleep all day like this little guy does. But I'm a busy bee.

XX

Likes

Comments

P och C på äventyr i skogen. Pigalle äääälskar att racea på stigarna. Han får bättre motivation till arbete samt starkare ben och senor!

Träna varierat och uppbyggande!

Kram!

Likes

Comments

Bild från SM 2016

I helgen tävlar jag Pigalle för första gången sen Ljungby. Jag hoppas verkligen att han är lika fin nu så han var då. Till Sydslätten bär det av i alla fall. Tyvärr missade jag tävlingen i Södertälje som var i helgen, pga kvarkamisstankar i ett närliggande stall.. Supersurt men inte mycket att göra..

Snart är det inomhus-SM!

Likes

Comments

Vill inte lova för mycket men det är ganska troligt att ni ser mig på banorna även med andra ponnyer, inom en snar framtid.. ;-)

Kram!

Likes

Comments

Placerad i 3 av 3 starter. 16 poäng i Prins Carl Philips pris Semifinal och ännu en överraskning väntade oss på hemresan. Läs mitt Fb inlägg om helgen nedan!

Återigen: är så tacksam för all hjälp av Mamma och vänner med familjer och tack till Ljungby som anordnar så fina tävlingar!

Kram!

Likes

Comments