View tracker

Varför jag har varit down:

Vi hade hittat världens finaste kille. Han var perfekt på alla sätt och SOM vi klickade! Kärlek vid första uppsittningen. Men allt går inte alltid som man tänkt sig. Vet. besiktningen gick alltså inte bra.. Jag är glad över kompetent veterinär och allt sådant men varför just DEN hästen? Det är alltså därför jag varit så depp. Jag låste literally in mig på mitt rum och kom inte ut på hela kvällen igår. Blir så himla lack på livet överhuvudtaget. Jag vill bara glömma allt typ. Låtsas att inget har hänt.

Så, nu vet ni i alla fall.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Här ser ni finaste ponnyn Mo ❤️ Jag har ridit Mo lite akut i 4 dagar nu. Eftersom hon är en så het ponny har hon varit väldigt pigg. Hon vilade ju i 4 hela dagar innan jag började rida henne!

"Men vänta nu Tilde, vad är detta för ponny? Varför rider du den helt plötsligt? Vad är planen? VAD HÄNDER?!"

Jo men det ska jag försöka berätta så gott jag kan. Mo är en kär väns ponny och hon tävlas framförallt i hoppning. Planen är att jag ska träna, och om allt funkar bra, även tävla henne under en tid framöver. Om allt går som tänkt alltså. Varför, kan jag inte riktigt gå in på. Det jag kan säga är att jag gör allt för att hjälpa mina vänner ❤️

Finaste Moset (😂) var sååå duktig idag!

Likes

Comments

View tracker

Jag har så sjukt mycket jag vill berätta men inte kan. Så mycket hemska grejer men som också givit en guldkant och lett till att det kommer något gott ur det onda. Såklart mycket fantastisk roliga grejer också! Framtiden ser ljus ut i alla fall! Jag är så taggad på såå mycket!!

Det kommer hända MASSOR! Kram alla fina!

Likes

Comments

Jag är ledsen men jag måste hålla er på lite avstånd just nu. Det kommer vara såhär ett par dagar. Vi har ganska stora beslut att ta. Förhoppningsvis blir det jättebra!

Hoppas ni förstår, kram!

Likes

Comments

Kolla in denna supersöta Eco tumblern jag fått hem från Södersvala! Med Rabattkoden Tildececilia15 får du 15% rabatt på hela deras sortiment! Kika in på deras urgulliga hemsida och du kommer säkert hitta något du älskar, precis som jag! 😍

Checka deras instagram: @södersvala

Likes

Comments

Hejdå säger jag till den finaste ponnyn jag någonsin skådat. Tänk vad vi har varit med om! SM-placering, Grand-Prix-placering, msvA-vinst, Flyinge indoor-vinst, Ljungby meetingvinst. Jag har säkert glömt något men poängen är att vi har lärt varandra så mycket och att jag inte hade kunnat få en finare ponny!

Tack för denna tiden och för att du litat så mycket på mig. Jag hoppas att du även litar på mig när jag säger att du kommer få det kanon hos din nya pilot och familj. Ni kommer äga sönder banorna!

Kram!

Likes

Comments

Hej allihopa! Gissa vad jag är supertaggad över? Att börja mitt jobb som beridare på söndag! Jag ska åka dit och få en genomgång av min arbetsledare Ida, om hur allt går till, vilket schema jag ska ha och hur mina arbetsuppgifter ser ut. Jag ska även smygstarta lite.

Detta kommer bli så roligt och jag ser fram emot att dela detta med er. Jag funderar på att göra en "follow me around" under min första dag på jobbet. Vad tror ni om det? Hade ni kollat på den? Let me know!

Kram!

Likes

Comments

Eftersom man blev sjuk igår sitter jag här och chillar framför innomhusSM i hoppning. Warm up-klassen idag och bästa Andre Brandt Nollade! Grattis kingen @ABjump

Har även klickat hem en produkt från världens finaste webshops-sida! Stay tuned för att se vad jag fått hem och för att få ta del av en rabatt-kod på deras sortiment!

Kram!

Likes

Comments

Fars dag idag och denna människan på bilden till vänster är världens bästa människa som någonsin levt. Han lärde mig allt om vem jag ville vara. Jag har ärligt talat aldrig träffat en så fantastisk person. ALLA älskade honom och jag gjorde det mest av alla. Pappa du borde bli helgonförklarad och jag saknar dig varje dag. Världens finaste ängel ❤️

Likes

Comments

Hej allihopa! Jag har ett announcement to make:

Jag är M.A Photo's nya teamryttare!
M.A photo är ett fotoföretag som grundades 2015 av hobbyfotografen Moa Svensson. Företaget riktar sig till ridsporten. Hennes bilder är helt otroliga och hon fotar alla möjliga sammanhang som Falsterbo Horse Show och SM!

M.A Photo's bilder går lätt att hitta och köpa på www.maphotoo.weebly.com

För mer info och för att följa hennes bilder och fotouppdrag, checka gärna hennes

Instagram: m.aphotoo
Och hennes FB-sida: M.A Photo

Have a good one you, guys!

Kram!

Likes

Comments