Get to know me tag•

Hej! Nu hade jag tänkt göra en liten "Get to know me tag" så att du som kanske inte vet så mycket om mig kan få reda på lite vem jag är! Tagen är enkel, det går bara ut på att jag ska svara på frågor så att dom kanske kan hjälpa er att förstå vem jag är och helt enkelt "lära känna mig bättre".

1. Hur gammal är du?
Svar : Jag är 12 år gammal, blir 13 i höst!

2. Vad är ditt mellannamn?
Svar : Mitt mellannamn är Josefine!

3. Vilken är din favoritfärg?
Svar : Helt klart blå!
💙

4. Vilken är din favoritmat?
Svar : Jag vet inte riktigt, för tillfället är jag vegetarian också, och har varit i ca ett halvår! Men hur som helst så gillar jag många olika rätter.
🍟

5. Hur lång är du?
Svar : Jag mäter mig inte så ofta men typ 170 cm!
💁

6. Vilket är ditt favoritdjur?
Svar : Jag måste nog säga att mitt favoritdjur är katt. Vi har haft katt tidigare och dom är så mysiga och kan vara väldigt keliga! 🐱

7. Vilken är din favoritbok?
Svar : Jag gillar många olika böcker men jag gillar "Divergent" och "Hunger Games" väldigt mycket!
📖

8. Spelar du någon sport på fritiden?
Svar : Ja det gör jag! Jag spelar fotboll på fritiden och gjort det ett tag. Jag gick först i ett par år innan jag slutade i ca 1-2 år och hösten 2016 började jag spela igen. Jag är inte så bra dock, men jag har kul!
Sen har jag spelat pingis också som jag spelade rätt länge men jag slutade med det när jag valde att börja med fotboll, jag kände att jag ville satsa mer på fotboll. Jag har tänkt några gånger på att kanske börja igen men det har aldrig blivit av, men vi får se hur det blir i framtiden. Just nu håller jag mig till endast fotbollen tror jag!

9. Vad har du för telefon?
Svar : Jag har en Iphone 5s för tillfället, har den svarta.
📱

10. Vilket land skulle du vilja besöka?
Svar : Frankrike skulle jag vilja besöka! Alltid gillat det franska språket och tycker att det skulle vara kul att besöka Frankrike!
🇫🇷

11. Vilken är din favorit artist?
Svar : Det är olika, jag gillar många olika artister men kanske The Chainsmokers, dom gör väldigt bra låtar!
🎵 Jag gillar många av deras låtar och lyssnat på alla! 🎤

12. Har du någon crush?
Svar : Hmm, ja det kan man nog säga!
😉❤


Det blev en lite kort tag men det var vad jag hade för något i alla fall!
Hoppas att ni lärt känna mig lite bättre nu i alla fall! 👍

Har ni mer frågor får ni jättegärna kommentera dom, jag läser alla kommentarer och ska försöka svara på din fråga så gott det går! 😄

💜 xoxo Tilde 💜

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!

Hoppas att ni haft en bra fredag. Jag har själv haft en helt okej fredag, den har inte varit särskilt händelserik men den har varit rätt bra ändå. Fast idag åkte min bästa vän till Stockholm för att träffa sina släktingar så det har känts lite tomt utan henne då vi brukar vara med varandra väldigt mycket haha! Jag har haft tråkigt mesta delen av dagen och skapade denna blogg idag. Hoppas att någon uppskattar min blogg och att ni vill läsa mer, det skulle betyda mycket!

Medans jag ändå skriver kan jag ju ta upp något mer, hoppas att ni fortfarande är kvar och läser haha! Hur som helst. Det jag tänkte skriva lite om är att om 2 veckor så ska jag sjunga då jag ska söka till ett högstadium. (Ja jag vet att det kan låta konstigt att jag ska söka men jag orkar inte riktigt förklara allt om det nu. 😂)

 När man söker dit ska man sjunga, dansa eller spela ett instrument. Jag ska då sjunga. Det kommer bara vara inför 3 personer typ, men jag har en väldig scenskräck, har någon något tips på hur jag kan sjunga utan att vara så nervös. Är nervös redan nu att jag ska bli så nervös av scenskräcken att jag träffar tonerna fel och kommer sjunga falskt! 

Om ni har något tips får ni mer än gärna kommentera det så kan jag testa era råd!

💜

😨

Låten jag ska sjunga heter "Ghost" och sångerskan heter Ella Henderson. Länk till låten : https://www.youtube.com/watch?v=t_k-vs5BxYk 💜

Xoxo Tilde 💜

Likes

Comments

Hejj!

Jag vet faktiskt inte hur jag fick idén, men jag ville skapa en blogg, så nu ska vi se, jag ska försöka blogga så mycket som jag kan, men jag vet inte, det beror också på vad för intresse jag kommer få för bloggandet, om det blir något jag vill fortsätta ännu mer med och tycker är riktigt kul. Men ni får hålla er uppdaterade här så får vi se vad som kommer!

xoxo Tilde

Likes

Comments