Klockan 04.00 idag blev jag väckt och skickade ut för att gå med våran hund. 04.40 satt hela familjen + hund i bilen påväg till flygplatsen. För första gången skulle våran hund flyga och åka utomlands. Planet avgick 07.15 och då hade vi precis hunnit fixa allt med incheckningar osv. Sydney vår hund klarade av resan helt perfekt, men när vi väl kommit fram till Palma i Mallorca va det så varmt att hon blev helt utmattad direkt.

När vi hade kommit till våran lägenhet så fungerade inte vår ac så att hela lägenheten va jätte varm och är fortfarande de. Så Sydney tycker det är rätt jobbigt så hon springer runt med en blöt handduk på sig gör att bli kallare. Pappa har ringt till någon som ska kunna fixa vår ac, så hoppas de kommer snart.


Det är väldigt varmt här. Mellan 11-17 går det nästan inte att vara ute för att solen steker och av att vara i solen i 15 minuter gör att man ser ut som en kräfta. Poolen här är oxå super varm så det är bara havet som duger.

Puss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Älskar att jag fick ha dunjacka på mig på midsommar😥

Likes

Comments

JAG HAR SOMMARLOV!! Det känns helt sjukt, nästan overkligt. Jag är så klar med skolan nu och ville inte ha något annat än lov.

Efter skolavslutningen igår så åkte vi hem och jag sov ett tag för att jag va så trött;/ Sedan runt 12 åkte vi upp till byn för att äta lunch. Efter det sov jag lite till😅 Vid 14.30 kom mina kompisar till mig och vi pratade fika och gjorde oss iordning för kvällen.

Det kom rätt mycket folk till schoolsout, fast jag trodde det skulle vara fler. Jag pratade med mina kompisar och skrattade så mycket att jag knappt kunde andas. Sedan klockan 23 kom Norlie&kkv och spelade, det va så kul. Alla dansade och sjöng med.

Sommarlovet började alltså väldigt bra, men idag är jag så trött, aja.

Puss!

Likes

Comments

Idag var det den sista skoldagen för mig och imorgon har vi sommarlov, såååå skönt. Det tog så lång tid att komma hem idag för att det är så varmt, aja, jag kommer ju byta skola efter sommarlovet så det var lite tråkigt att säga hejdå, fast det riktiga avskedet blir imorgon. Kommer lägga upp bilder på vad jag ska ha på mig på skolavslutningen imorgon.
Veckan har varit väldigt lugn och det ända vi gjort va att kolla på film.

Imorgon är det schoolsout i Bollebygd. Då kommer norlie&kkv komma och spela och man kan även göra massor av olika aktiviteter. Jag är SUPER taggad. Men innan vi ska till schoolsout kommer några av mina tjejkompisar komma hem till mig och vi kommer att fika och göra oss iordning tillsammans, sedan vid 17.40 kommer vi gå till gården där schoolsout kommer vara. Det börjar egentligen 19.00 men ungdomar från andra städer kommer oxå komma så vi vill se till att vi får plats;)

Puss!

Likes

Comments

T-shirt-Vet ej

Linne-JC

Byxor-GinaTricot

Toffs på handen-Åhléns

Likes

Comments

Idag va en sån dag när man kände sig tvungen att träna. Har ni känt så någon gång?
Aja, jag fick samla ihop kraft nog för att ta mig ut och springa. Var nog ute i 40 minuter och sprang minst iallafall.

Puss!

Vädret såg lite olika ut beroende på vilket håll man kollade åt;/

Älskar att springa vid eller i skogen, luften känns mycket mer ren, eller det kanske låter super töntigt att säga så:)

Likes

Comments

Heeejjj!
Nästa läsår kommer jag att byta skola till kunskapsskolan i Borås utav lite olika anledningar. Just nu går jag i sjuan på bollebygdskolan i Bollebygd och känner att jag inte vill gå kvar, och nu ska även min lillebror byta dit så jag fick lite extra tur med att komma in snabbt.
Jag känner mig inte nöjd med varken lärare, undervisning eller en del människor på bollebygdskolan, och har nu tagit de beslutet att byta. Jag kommer naturligtvis sakna många människor på bollebygdskolan men bor ju i Bollebygd så vi kommer ju träffas ändå;) Kommer börja där i åttan och har redan träffar klassen och min lärare och allt verkande väldigt bra.

Puss!

Dagens outfit

Tröja-bik bok
Byxor-bik bok
Toffs på handen-Åhléns
Jeansjacka-mammas gamla så vet ej
Skor-adidas

Likes

Comments

Tjenare! Jag heter Tilde och har precis fått igång en blogg. Jag har egentligen ingen aning om hur detta kommer gå eller hur ofta jag kommer uppdatera. Jag är 14 och bor i en liten håla 30 minuter från Gbg. Jag kommer iallafall skriva om mitt liv och mina åsikter kring olika saker. 

Puss<33

Likes

Comments