ångest och lov

Hej igen!
Då var det måndag idag igen. Just nu är livet jobbig och stressigt, jag har en massa prov och inlämningar framför mig denna vecka men som tur så är det höstlov om en vecka så det taggar jag väldigt mycket. Det ska bli skönt att vila upp sig i en vecka framåt och bara umgås med vänner en hem vecka. Loven är som viktigast för mig eftersom att jag tycker helgerna är för korta haha.
Men nu hinner jag slappna av i en hel vecka så det ska bli skönt.
Nu har vi nyss fått reda på att vi inte ska få ha prao i år heller för vi har en as kass rektor:( men men.
Imorgon har jag ett as stort So- prov så kommer antagligen inte få någon sömn idag heller. I går natt kunde jag inte sova hade typ ångest och jag känner att det ligger kvar i mitt "bröst".
Jag har bara haft det jobbigt nu med allt från skolan till kompisar till min självkänsla allt bara rasade denna helg och mår ganska dåligt nu men hoppas lovet kan få mig på bättre tankar.
Men nu bör jag börja plugga God Natt<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inredning och introduktion

Hej jag heter Tilde och kommer från Umeå, jag är 15 år och går i nian. På fritiden så gillar jag att spela innebandy och rida. Jag är väldigt inne på mode och inredning just nu och vill bara flytta hemifrån så jag kan få inreda min egna lägenhet, det skulle jag tycka vara superkul.

Jag har tagit med nångon bild på hur mitt rum ser ut vid sängen som jag fixare idag. Jag ska lägga ut ett nytt inlägg senare i veckan när jag försöker köpa lite inredning, jag behöver en ny lampa och lite dekorationer så det kommer bli super kul.

Jag hoppas att ni kommer tycka om min blogg och trevlig fortsatt helg! :)

Likes

Comments