hej! Här kommer ni få läsa om mina intressen och tankar men dels om mitt vardagsliv

En riktigt härlig och solig dag igen faktiskt. Vi haft väldigt soligt nu de sista dagarna.. Aa de sista dagarna, vi åker om 2 dagar :( tråkigt men ändå lite skönt för nu ska jag få träffa syrran, hunden och mina kompisar igen men det som jag minst längtar till är skolan... Ugh. Jag vill bara ligga här i solen istället för att åka hem till tråkiga vardagar haha, fast skolan är ju inte så farlig faktiskt.

Det är verkligen riktigt varmt just nu men istället för att hoppa i poolen så vill jag gå och få massage, det är verkligen en höjdpunkt när det gäller Thailand, bra massage! Så vi har liksom tänkt att ta lite massage och sen träna lite faktiskt.. jag och mamma gick ner och tränade på kvällen igår för då är det inte så mycket folk just då på kvällen, vi körde lite pingis,några övningar som mamma har och sen lite boxning eller det var jag som körde det.. faktiskt jätte roligt.. bara att mamma kunde inte hålla emot när jag skulle slå.. haha

Tack för du läste nu ska jag fortsätta njuta
Ditt utseende är inte det som betyder mest utan det är din personlighet! <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Äntligen mycket sol, äntligen varmt, äntligen kan man bli ännu brunare!

Idag är det verkligen en skön och solig dag!. Igår hade vi oxå sol men ändå lite regn.. men idag är det helt amazing :) det är så varmt att jag vill bara hoppa i poolen direkt. Men istället så sitter jag på solstolen och ska läsa "ibland mår jag inte så bra", Therese Lindgren..
Asså Therese's bok är ju så bra verkligen. Det blir verkligen så att man tänker efter verkligen jätte noga om man faktiskt kanske har känt de saker som har hänt henne. Eller man kan ibland lätt relatera till saker som hon har tänkt!

Iallafall nu är det så varmt att jag måste hoppa i poolen!
Tack för du läste och glöm inte att du finast som du är<3

Likes

Comments

Varför säger man sunday på engelska när det inte alltid är sunny den dagen? Well Well... Denna söndagen var verkligen inte solig alls mest.... regnig! Jag sitter här nu i Thailand och kl är 20:46. Det är snart nästa dag som tydligen ska bli sunny, yes. Jag är väldigt förvånad av att jag inte har badat något idag alls.. surprised!

Efter som det har varit dåligt väder så var vi inte ute så mycket. Jag och mamma var bara ute och tog en massage på ett ställe nära hotellet, det var så himla skönt så vi tänkte göra det igen imorgon. Vi tog en stor lunch buffé på hotellet, så himla gott. Sen en pizza och en cola på hotell rummet på kvällen. #healthy

Man känner inte för att göra något när det väl regnar, man gör ju nästan allting ute när det är så varmt. Faktiskt lite surprised att det fortfarande är varmt även om det ös regnar men det är ju Thailand och inte Sverige! Har aldrig varit med om att det har regnat hela dagen och så mycket i Thailand! Faktiskt har vi lite tur ändå. I södra Thailand så är det översvämning med vatten, totalt.. Så livet är ändå bra!

Tack för att du läste men nu ska jag kolla på min serie ARROW :)

Glöm inte att du är en bättre människa om du är dig själv! <3

Likes

Comments

 • Snapchat
 • Instagram
 • Blogkeen
 • Nouw
 • Härligt

  "En riktigt härlig och solig dag igen faktiskt. Vi haft väldigt soligt nu de sista dagarna.. Aa de s…"

 • Äntligen..

  "Äntligen mycket sol, äntligen varmt, äntligen kan man bli ännu brunare! Idag är det verkligen en sk…"

 • Sunday

  "Varför säger man sunday på engelska när det inte alltid är sunny den dagen? Well Well... Denna sönd…"