Tröja - Gina Tricot/ Väska - Tiamo / jacka - HM / Jeans- dr denim/ skärp- lager 157 /örhängen- HM

Denna Fredag spenderades på stan med min vän Alva. Vi åt först lunch på en thai och sushi buffe och efter det kolla vi runt i butiker, hittade faktiskt ett par 3D fransar som jag köpte. Det var meningen att vi skulle till stan för jag skulle hämta ut ett pass på polisstationen men såklart är både vi glömsk så jag kom hem utan ett pass hehe... en bättre Fredag helt enkelt.

/ALICE

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

// Tilde

Likes

Comments

vädret nu är en solklar 10! inga moln och solen steker! 22 grader i Maj är hur underbart som helst. inte lika roligt med polen dock. fortfarande bloggtorka på vad man ska skriva till sina bilder då jag föredrar bilder än en bra text. men det får duga?!!

/ALICE

Likes

Comments

Tröja - ?/ Väska - Tiamo / jacka - HM / Solbrillor - Lindex / skärp- lager 157 /örhängen- HM

sol + vinterkappa kanske inte är bästa kombon men det funkar. efter skolan var det säkert 22 grader. svårt att missa när alla sociala medier överhypar vädret. men älskar vädret, dock så är det lite surt att under soltimmarna är man i skolan. hur skönt som helst med lång helg. har faktiskt inte klagat över vädret vilket är typiskt att man ska klaga huvudsaken vad det är för väder. snart är våran pool färdig och sommarlovet börjar faktiskt närma sig!!!

/Alice

Likes

Comments

Ska jag iväg på ett läger i högakusten (!!!). Super taggad men också väldigt nervös. Det kommer verkligen bli jätte roligt tror jag. Jag är verkligen jätte tacksam att jag har fått chansen till detta. Det är ju annars inte så roligt att leva med diabetes typ 1 men när man får chansen till att uppleva något sånt här så känns det lättare för en sekund och som en belöning för allt kämpande.

// Tilde

Likes

Comments

här får ni lite bilder från gårdagens tråkigaste outfit. bara svart och inte en enda färg detalj. vet inte vart varken kjolen eller tröjan kommer ifrån. väskan kommer ifrån Tiamo som kanske alla ni redan visste eftersom alla har den. solglajjerna kommer ifrån Lindex. mer outfit bilder kommer men kameran jag fotar med har jag slarvat bort ottippat? men hittar nog den inom kort!!

/Alice

Likes

Comments