vi kommer ta pause från tildealice men vi kommer blogga på egen blogg. kommer säkert sluta med att vi går tillbaka till tildealice men vi tar en pause just nu.

ALICE BLOGG= nouw.com/erikssonalice

TILDES BLOGG= nouw.com/tildeboanges

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tröja - Gina Tricot/ Väska - Tiamo / jacka - HM / Jeans- dr denim/ skärp- lager 157 /örhängen- HM

Denna Fredag spenderades på stan med min vän Alva. Vi åt först lunch på en thai och sushi buffe och efter det kolla vi runt i butiker, hittade faktiskt ett par 3D fransar som jag köpte. Det var meningen att vi skulle till stan för jag skulle hämta ut ett pass på polisstationen men såklart är både vi glömsk så jag kom hem utan ett pass hehe... en bättre Fredag helt enkelt.

/ALICE

Likes

Comments

// Tilde

Likes

Comments

Tröja - ?/ Väska - Tiamo / jacka - HM / Solbrillor - Lindex / skärp- lager 157 /örhängen- HM

sol + vinterkappa kanske inte är bästa kombon men det funkar. efter skolan var det säkert 22 grader. svårt att missa när alla sociala medier överhypar vädret. men älskar vädret, dock så är det lite surt att under soltimmarna är man i skolan. hur skönt som helst med lång helg. har faktiskt inte klagat över vädret vilket är typiskt att man ska klaga huvudsaken vad det är för väder. snart är våran pool färdig och sommarlovet börjar faktiskt närma sig!!!

/Alice

Likes

Comments

Ska jag iväg på ett läger i högakusten (!!!). Super taggad men också väldigt nervös. Det kommer verkligen bli jätte roligt tror jag. Jag är verkligen jätte tacksam att jag har fått chansen till detta. Det är ju annars inte så roligt att leva med diabetes typ 1 men när man får chansen till att uppleva något sånt här så känns det lättare för en sekund och som en belöning för allt kämpande.

// Tilde

Likes

Comments

Det har vart så lustigt väder nu i några dagar. Jätte skönt att det har vart en varmt men det har också vart väldigt kvav och fuktig luft. Men sedan så är det ju även molnigt vilket känns lite konstigt då det är så pass varmt. Gårdagens mellis fick iaf se ut såhär efter en lång och seg skolvecka.

// Tilde

Likes

Comments

Äntligen (!!!!). Känns så skönt av få vila nu i två dagar och kunna vara med kompisar. Det enda som jag måste göra i helgen är att öva inför ett matte prov på måndag, men det är ganska lite så det går nog bra. Hoppas att ni alla har en bra helg!!

// Tilde

Likes

Comments