Nu så har jag precis slutat skolan och har ganska brottom hem eftersom jag bara har en timme på mig tills träningen börjar. Så mitt mellanmål kommer inte riktigt ut så här idag så istället så visar jag er lite bilder på mellanmålet som jag åt igår, super gott!!

//Tilde

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Strumpbyxe trenden är ju otroligt inne just nu vilket är sjukt snyggt, det kan göra från en tråkig svart outfit till lite roligare med en detalj framför allt under ett par slitna jeans. kul att det finns olika mönster allt från prickiga,stjärnor,lite metalic och framför allt fiskenäts byxan, ska verkligen klicka hem ett par fiskenät byxor. Det finns att köpa lite överallt H&M/Lindex/Chiquelle. Tips till dig som vill piffa upp din outfit!!/Alice

Likes

Comments

Igår kväll var jag iväg med mina vänner och vi disco bowlade och åt mat ute på resturang. Det var väldigt längesedan jag bowlade men det var verkligen jätte roligt! Efter det så åkte vi iväg till en kompis en sväng och sedan så åkte jag hem och hade lite lördags mys hemma.
Jag älskar verkligen dessa Lins chips, dem är sååå goda! Om ni inte har testat dessa så är det verkligen dax att göra det tycker jag!!

//Tilde

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 / 2 / 3 / 4

Har tänkt länge på att beställa hem ett par boyfriend jeans för det är så otroligt snyggt men känns som alla har det, men det jag gillar är att det finns så många olika variationer av jeansen här ser ni 4 olika typer av boyfriend jeans om man kan kalla det så. Jag gillar mest 2/4 för det är mer min stil men om 1 verkar också kul att styla och den känns mer elegant med alla olika tryck. /Alice

Vilka jeans är eran favorit?


Likes

Comments

skor dorothy perkins, Jeans och kappa H&M, Väska Tiamo,Örhängen Ur och Pen.

Likes

Comments

Nu börjar det verkligen kännas att våran är på g, så skönt tycker jag! Det känns ännu bättre när våren närmar sig för då vet man att sommaren kommer sen! Men det enda med vädret som var dåligt här där jag bor i dag var att det bara blåste så mycket. Det kändes ibland nästan som att det var storm! Haha.
Hoppas ni har haft en bra dag!

//Tilde

Likes

Comments

Kom hem från skolan för ett tag sedan nu och är verkligen jätte trött. Det är jag eftersom vi hade lång dag och gick till halv fyra och det var en ganska jobbig skoldag. Men nu så har jag i alla fall gjort mig lite mellis som fick bli en smoothie bowl. Jag är jätte hungrig just nu så jag ska stoppa i mig denna så hörs vi senare något tag!

//Tilde

Likes

Comments

Köpte härom dagen en av dem nya protein glassarna njie kommit ut med. Den var så himla god och jag kommer verkligen köpa den igen.

//Tilde

Likes

Comments