Min goda frukost som jag åt igår, älskar smoothies och smoothie bowls. Idag så ska jag ut och gå med mina vänner. Vi ska gå i skogen och ha en mysig picknick. Annars har jag inget mer planerat.

// Tilde

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår så var jag iväg med mamma och shoppade. Vi var på många olika affärer, men jag handlade mest på lager 157. Jag köpte mest vårkläder och ni kommer säkert få se många av dem framöver!!

// Tilde

Likes

Comments

åhh vad jag saknar denna sommarkväll!! otroligt hur mycket jag saknar sommaren och slippa plugget!! vill bara ha sommarlov nu!! inte långt kvar men orkar inte vänta längre. denna kväll var vi runt 6 personer och laga mat,bada i min pool tog bussen till ```stan`` och hade sjukt roligt. tror inte ni kan förstå hur taggad jag är på sommaren 2017(!?)

/ALICE

Likes

Comments

Var häromdagen med två vänner och vi myste och gjorde egen fin middag. Sedan efter det åt vi lite chips och choklad och kollade hockey, super mysig kväll!!

// Tilde

Likes

Comments

Jag och min vän Alva sågs häromdagen och gjorde oss världens efterrätt!! Vi åkte till affären och köpte massa saker och blandade ihop det till en super god banana - split. Det var super mysigt och jätte roligt och det blev faktiskt jätte gott!!

// Tilde

Likes

Comments

I måndags åt jag först ute med en vän igen! Äter ute alldeles för ofta nu (inte bra heh..) men efter hängde jag med kompisa och spela NHL osv... otroligt svårt att veta vad man ska skriva i sina inlägg då jag tycker bilderna är viktigast. men lovar det blir bättre! 

/Alice

Likes

Comments

Onsdag, redan??. Idag har jag faktiskt lite saker planerat. Efter lunch ungefär kommer en vän hit och vi äta massa fika och mysa. Sen efter det har jag träning i 1,5 timme. Sen så ska jag nog vara med lite fler vänner ikväll.

Lite bilder från min frukost jag åt nyss!!

// Tilde

Likes

Comments

Här får ni lite bilder från senaste dagarna under lovet!!

/Alice

Likes

Comments

Hej!
Jag har inte uppdaterat med något inlägg på jätte länge, men sista veckan och tiden har vart väldigt stressig. Sen så har jag även varit förkyld i helgen och haft lite feber till och från, men är på bättringsvägen nu.

Men min påsk har i alla fall varit bra, väldigt mysig. Jag har vart med familj och släkt och ätit väldigt mycket påskmat och godis, men det är väll precis det påsken ska bestå av.

Jag håller på förbereder lite inlägg inför kommande vecka just nu, hoppas ni också hade en bra påsk!!

// Tilde

Likes

Comments