En extremt fin strand med trevligt folk och bra resturang:)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

För några dagar sen var jag och Maximilian ute och åkte mad hans båt! Det var så himla mysigt och kul! Vi badade massa och fikade på en strand:) på kvällen kollade vi på skam! Älskar verkligen säsong 2 och nu då 4! Kan inte vänta tills på lördag då sista avsnittet kommer ut! Känns lite ledsamt ändå eftersom att det är den sista säsongen av skam:( tror jag ska börja om från början och sträck kolla alla säsonger under en regnig dag nu under sommarlovet! Då det förmodligen kommer regna under snar framtid då vi bor i Sverige...

Ha det<3

Likes

Comments

Idag så har jag faktiskt inte gjort så mycket än så länge! Jag har gått upp ur sängen, ätit frukost och solat. Klockan är bara två så har hela dagen framför mig vilket känns väldigt skönt! Idag är tanken att jag ska träffa Emilia:) känns jätte kul eftersom att det var så längesedan vi sågs!

Hoppas ni får en super dag!

Likes

Comments

Igår åkte jag och Jorun ut till Nordön. Tanken var att vi skulle bada men det blåste och var alldeles för kallt! Så vi åt godis och myste istället:)

Idag ska jag träffa Lukas! Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra så vi får se.

Ha det bäst!

Likes

Comments

Dagens planer! Maxi har precis åkt för att han ska på möte. Han kom hem till mig imorse för att mysa en stund. Nu ska jag först träna med mamma. Känns bra då vi ska köra kondition, mage och rumpa. Efter det ska jag träffa Vilma. Vi vet inte riktigt än vad vi ska göra men du ska bli kul!

Hörs sen!

Likes

Comments

Idag är det dags för mig att ta sommar lov. Dagen ser ut såhär, mötas i skolan kl 08:00 för att sedan ta en buss till det ställe där vi ska ha avslutningen. Vi slutar 16:30 vilket är lite segt men det ska ändå bli mysigt. Vi ska dansa, sjunga, fika och bada (om man vill). Det kommer jag inte att göra eftersom att Sveriges sommar är som den är haha. Kommer vara hemma runt 18:00 och sen tror jag att jag ska på hvitfeldskas grillning och träffa maxi<3

Likes

Comments

Dagen ser ut såhär, nu ska jag och mamma handla lite för att vi ska baka. Sen kommer Jorun och vi ska fika och sola. Vet att det inte är så bra med solarium men ni ser ju själva hur blek jag är... vill ha lite färg tills skolavslutningen på fredag! Resten av kvällen ska jag och mamma bara mysa och ta det lugnt, äta lite chips kanske:)

Ha en super dag!

Tröja: Levis/ jeansbolaget

Jeanskjol: Lee/ jeansbolaget

Skor: adidas/ jedviks

Likes

Comments

Älskar dig mest av allt! Du är bäst!

Likes

Comments