Midsommar på Eknö

Mys / En rolig utgång med Bella & Hanna

AW på Burgershak

Trött människa efter jobbet

Vika<3

Lunch med bästa brudarna / En hunk på gymmet

En taggad tjej på Fredrik & Agas 20årsfest

Tacopaj en mysig kväll hemma hos Sally

Ett mysigt häng i Verkebäck

Från midsommar

(?) jaha

Pizza med mamma & bror / Fasters hund

Per Gessle, vilken legend

Latitude med boysen

Från Emlans firande / Öl på Latitude57

Var ute och badade med några grabbar på Gränsö

På jobbtoan hihi

Firade Emlan med musslor på GK / Efter gymmet

Amen fyyyfan vad dålig jag är på att blogga. Tänkte skriva att sommarlovet rullar på, meen nej jag har ju inte ens sommarlov haha. Men sommaren hittills har varit hur bra som helst! Igår slutade jag vid 13 då jag drog och badade med Emmie och Emma. På kvällen var jag på AW med goaste tjejorna från H&M. Nu har jag precis vaknat och börjar jobba vid 12. Det är även Vis nu!! Bästa veckan i Västervik så ikväll blir det partaj med fina vänner!!! Taggad hihi;)

Från gårkvällen

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Världens bästa dag. 16/6-2017.

Det känns som att min blogg på senaste tiden mest har handlat om nedräkning till studenten och i fredags var äntligen(!!) den stora dagen kommen. Klockan ringde alldeles för tidigt och efter jag fixat mig var det dags för champagnefrukost med klassen hemma hos Wilma. Hon hade fixat såå fint! Vi skrev i varandras mössor och fotade massa fina bilder. Sen åkte vi till skolan och tog klassbild, träffade alla andra studenter och sen var det dags för kyrkan. Långtråkigt som vanligt och jag hade magkatarr </3. Sen var det lunch i skolan innan vi fick ett klassrum där vi fick vara och tagga inför utspringet. 14.05 sprang vi ut, sen åkte vi flak och båda två var så så kul!! Sen var det mottagning hemma som mamma och pappa hade fixat till den bästa!!! Senare på kvällen åkte jag hem till Emmie för att avsluta där vilket var kul, men mina kusiner ville testa nattlivet i Västervik så vi åkte ner till stan och stängde Palle.
Tack alla inblandade för bästa dagen!!!❤️

Likes

Comments

!!!!!! Bästa

Likes

Comments

Denna vecka har jag varit så himla trött. Inte gjort så mycket sen jag kom hem från Göteborg. Firat Julia som blev 18 och umgåtts med vänner. Alla betygen är nu satta och jag är nöjd faktiskt, så det känns bra! Imorgon börjar studentveckan med den årliga togan. Hoppas inte på regn och kyla bara haha..
Är iallafall riktigt jäkla taggad på allt som komma skall just nu, livet är bra❤️!

Likes

Comments

Bilder från fredagen

I fredagsmorse styrde bilen mot Göteborg fullastad med packning och folk. Kom fram vid 12 då vi gick o handlade frulle, duschade och fixade oss. Sen åkte vi med Emmas kusin på förfest i Johanneberg. Drog sen till Ullevi för att fixa armband, mötte Lukas och Edvin innan de va dags för festivaleee. Zara Larsson, Tiesto och Dimitri Vegas<3

I lördags vaknade vi risiga men taggade. Fixade oss innan vi gick och käkade kebab med tre grabbar. Förfestade sedan i lägenheten då även min kusin och hans kompis kom! Vid 17 åkte vi på en annan förfest vid Ullevi innan det var dags för Summerburst igen. Bäst denna dag var lätt Zedd! Kvällen avslutades på värsta möjliga sätt.

Från lördagen, sponsored by Nordea;)

Likes

Comments

I onsdags fyllde jag 19, finally JU. Inte den roligaste åldern men bäästa att fylla år!! Båda mina lektioner var inställda så jag var ledig hela dagen. Tjejerna fixade brunch, sen gick vi på stan och på kvällen käkade jag ute med familjen. Fick så fina paket och gratulationer. Tack alla!!!

Likes

Comments

Förra helgen hade vår skola bal och den var SÅ lyckad. Med nästan 30 grader och sol hela dagen så kunde det inte bli bättre. Dagen började med smink hos Saga, sedan till People för att fixa håret. Åkte sen hem och tog på mig klänningen (äntligen!!!) och direkt efter på förfest hos Emma med några vänner och balpartners. Sen var det dags för statsparken sedan kortegen och sen slottet. En underbar dag som man alltid kommer att minnas <3

Likes

Comments

Som man väntat på denna dag! Vädret, klänningen, baldejten, håruppsättningen och alla runt om kring, allt var perfekt. En underbar dag på slottet helt enkelt. Glöm inte ändra till högsta kvalité innan ni tittar!!!

Likes

Comments