Mysigaste dagen igår ju, alla<3sdag. Bella hämtade mig på morgonen sen hade vi en lektion innan håla då vi käkade lunch på Burger King med Emma. Hade sen en lektion till innan jag åkte med mina fina tjejer till Gränsö där vi fikade, såå koseligt. Sen hade jag en lektion till och sen avslutades kvällen på Guldkant med familjen<3

Likes

Comments

Var i Linköping i fredags med Lydia och Emmie. Shoppade och käkade såklart på IKEA och lite annan shopping på ikano. På kvällen såg jag fifty shades på bio, så jäävla bra haha! Lördagen jobbade jag hela dagen och på kvällen firade vi Vilma med utgång. Kul kväll med goa vänner. På söndagen jobbade jag igen efter ca 3 timmars sömn. Men det gick bra och efteråt kollade jag hockeyderbyt med Emma & co. Bra helg ändå. Nu ska jag till skolan för en lektion, efter blir det plugggggg.

Likes

Comments

Denna vecka har jag typ dansat några gånger, hängt med vänner och pluggat, alldeles för lite dock. Idag har jag vart på framtidsmässan på skolan och fått lite bättre koll på vad jag ska plugga sen. Efter det gymmade jag x2, kuul.

Här är maten vi lagade i tisdags, egengjorda nuggets, sötpotatispommes osvosv sjukt gott!!

Likes

Comments

Ett sjukt bra dygn i Stockholm med bästa vänner var behövligt. Har haft så kul!!

Likes

Comments

Bra bloggning denna vecka JU. Har hunnit med att vara sjuk, gymmat, hjälpt två olika vänner att flytta, skrivit svenskaprov, käkat pizza, beställt studentklänning och bokat Summerburst!!!!! Så taggad på det sistnämnda! Igår hade Wilma fixat en middag hemma hos henne med massa tjejor, så himla gott och mysigt såklart.

Likes

Comments

FREDAG- käkade på guldkant för att fira Sally med några goa gummor, jättemysigt. Deras chevrepizza är verkligen allt.

LÖRDAG- jobbade hela dagen på stadium och på kvällen hade Julia fixat ihop en mammadottermiddag. Vi käkade racklet och sen blev det förfest med lite fler folk. Sjukt kul grej och vi hade en asrolig kväll som fortsatte på Palladium.

Likes

Comments

Sjukt bra hela buntennnn!
Idag bockade jag av ett engelskaprov som jag skrev om igår, gick bättre än väntat faktiskt. Slutade vid 11 då åkte jag och tränade och sen en sväng på stan för att köpa presenter (och en ny väska hihi). Nu har jag precis fixat mig så ska åka och jobba strax. Ikväll är det middag på GK för Sally som gäller då hon fyllt 21, grattis bae<3

Likes

Comments

Asså har sån jävla ångeststresspanik med skolan. Imorgon har jag ett engelskaprov jag inte kan ett skit av. Vet inte ens vad jag ska plugga på, aa så insatt är man. Precis kommit hem efter att ha varit på gymmet och sen käkat tacos hos Julia. Mycket najs båda två.

Likes

Comments

Halloj!
Igår färgade jag håret direkt efter skolan. Färgade bort min ombre och klippte mig en del. Så nu är man blond och fräsch igen haha. Gymmade sen med Sally innan vi träffade Jullan och åt tacos, bästa. Idag hade jag en lektion innan jag luncha på Morella med guzzarna. Sen tillbaka till skolan för att dela ut studentmössorna!!! Som vi väntat! Blev så himla nöjd med min och den satt verkligen bra, trodde jag hade beställt fel storlek haha. Efter skolan, som vi sluta halv 8, så drog jag och Emmie till gymmet. Nu ska jag slå på en serie innan jag ska sova, hoppas ni måååår<3

Likes

Comments