Läs liknande i: Vardagligt

Men alltså HALLÅ är de ens okej att ha en blogg när den är såhär livlös? Händer ju absolut INGENTING här. Skolan har precis kickat igång igen efter ett två veckors jullov och jag är Såå redo för student för känner att mina, vad är de, 12 år? Börjar bli lite mycket. Men annars så rullar livet på. Jag pluggar, umgås med människor (mest pojkvännen) och jobbar. Har börjat övningsköra samt börjat spara pengar till allt som har med körkortet att göra. Har köpt mig en ny jacka som jag väntar på att få hem och har köpt mig lite smink då jag tyckt att jag förtjänat det.

Kände att jag behövde förändra nånting i livet, så att nånting händer, så gjorde ett väldigt litet steg med det och gjorde om här på bloggen. Läste andras bloggar och tänkte att jag älskar ju de här, men jag gör det inte av flera anledningar. Saknar ork, saker att berätta om och bilder som är värda att dela med sig utav.

Men nu måste jag få i mig nånting i magen och sen ska jag försöka skriva klart det här hemprovet som jag fastnat på. Vet verkligen inte vad mer jag ska skriva men måste skriva det lagom utförligt så att det åtminstone blir ett c så jag kan landa på ett c i kursen nu när den tar slut nästa vecka. Så kraaam så hörs vi förhoppningsvis snart, och då med lite bilder.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Läs liknande i: Vardagligt

Vill VERKLIGEN göra om på mitt rum och har bestämt mig för grått, svart och guld. Som ni ser har jag mest hittat dekorationer, dom lite större grejerna är väl att jag vill ha en fin lite lurvig matta och en ny taklampa. Allt är från Mio och Åhlens. Coffee table böckerna är dock tagna från google.

Likes

Comments

Läs liknande i: Vardagligt

Senast ni hörde av mig så låg jag on.a daily basis i min säng och grinade för att det kändes som om jag hade skola upp över öronen och stressen tryckte ner mitt mående. Nu, lite mer än en månad senare mår jag MYCKET bättre. Det är fortfarande i skolan men jag har kämpat mig ifatt och ligger nu i fas. Om bara några veckor är terminen över och jag och klassen får tillsammans med alla andra treor gå på julbal!!

Vad har jag gjort sen senast då? Jo jag har pluggat, umgåtts med vänner, sagt upp medlemskapet på fitness24 för att köra en gratismånad på member och sen köpa mig ett kort där.. jag har jobbat, haft avslutning på barndansen, fått mitt första B på en uppgift på hela gymnasiet, i fredags umgicks jag med lite människor då Alice snart lämnar oss i tre månader för jobb, så var hos henne på förfest sen gick vi till krogen som tyvärr slutade med att jag och några andra tjejkompisar gick äcklade därifrån för att killar inte kan hålla varken händer eller hjärnor i styr. Men störst av allt - I ONSDAGS MÄRKTE JAG MIG FÖR LIVET och tatuerade in blommor samt årtalet min farmor föddes och årtalet hon gick bort. Helt enkelt en ganska stor tatuering till minne av farmor!! Är så jäkla nöjd men den kliar såå mycket nu när den har börjat läka.

Hur ska jag avsluta? vet inte riktigt. Ville väl visse att jag fortfarande lever och att jag mår så mycket bättre. Ska fortsätta plugga sociologi en stund innan jag tar mig en dusch och sen lägger mig i sängen för kvällen. Imorgon väntar skola, gym, träff med Alice, plugg och förhoppningsvis kommer det lite paket jag väntar på. Skaffa er inte en pojkvän som fyller år några dagar efter julafton, det blir dyrt ;)

Likes

Comments

Läs liknande i: Tankar och åsikter

Glad att jag har dig när saker är som det är nu.

Hej på er! Ska vara ärlig med er och säga att det inte är så himla bra med mig just nu. Jag har ångest över skolan och kunde till exempel igår för första gången relatera till riktig söndagsångest, ett begrepp som tidigare bara varit en "kul grej" att skriva på en söndag. Men igår kände jag mig helt utmattad. KUNDE inte ta upp plugget och studera till provet imorgon. KUNDE inte städa rummet som jag planerat, utan sköt undan allt som låg på sängen och la mig i fosterställning bland det och grät. Och hade tryck i bröstet av ångest. Blev tröstad av pappa. Bäddade ner mig, mådde lite bättre.

Förra veckan, på onsdagen på en lektion insåg jag att dom delar av gymnasiearbetet som ska skickas in nu på fredag, det jag skrivit var borta. Och antar att det var där glaset blev överfullt och rann över. Bröt ihop, hade ju den uppgiften plus fem till. Andades, men orkade inte ta tag i det och skriva om allt jag skrivit. Dagen efter, torsdag, pratade jag med min lärare om vad som hänt och bröt ihop då också. Låste in mig på toan och grät och grät och grät. Sjukanmälde mig för resten av dagen, pratade med min lärare, också då störtbölande. Och han ville trösta och prata och det gick väl in mycket men samtidigt ville jag bara därifrån. Han sa åt mig att gå hem och andas. Min lärare bad mig gå hem och andas. Jag har aldrig visat mig så för en lärare innan. Tur att han är en av dem mycket förstående lärarna på skolan. Det var så nyttigt för mig att komma hem, gosa med hunden, andas, känna ångesten släppa och ta nya tag. Öppna datorn och börja skriva om på nytt. Kom längre än innan det försvann. Skrev och tackade honom samt skrev till min handledare om mitt mående.

Och igår var det söndag. Jag har ändå mått bra i helgen, som vanligt. Har jobbat och umgåtts med min pojkvän som jag nästan behövt boka in träffar med nu på senaste för att jag vet att jag får mer gjort när jag är ensam, även om det faktist går att plugga hos honom också. Iallafall, söndag. Och med söndag kom den där riktiga söndagsångesten. Låg och försökte plugga i hans säng men ångesten smög sig på så jag blev på dåligt humör och tog ut det över honom. Åkte hem, eller ja fick skjuts hem då bussen åkte förbi. Också en liten sak som drog ner mitt humör mer.

Och väl hemma kom ångesten. Pratade med pappa, berättade om allt vi har nu veckan innan höstlovet. Tre prov, juridik, sociologi och matematik. Juridik och matte är jättesvårt för mig. Juridikprovet är på fyra kapitel. Och det är vårt första prov i kursen. Matten har varit svår för mig sen jag gick i lågstadiet. Så tänker faktist strunta i juridiken och matten, för nu iallafall. Det finns ju omprov, vilket inte alls är en bra lösning egentligen, men jag måste ju lyssna på mig själv också innan hela kroppen och hjärnan säger ifrån. Det har ju redan börjat, är på bristningspunkten hela tiden. Vill gråta över allt. Vi har även ett seminarium i filosofi imorgon, som jag ska börja plugga på efter att jag skrivit klart anteckningar till sociologiprovet på torsdag. Sen har vi ju tre inlämningar i veckan. En del av gymnasiearbetet, en i mediaproduktion och en i sociologi. Jag vet inte varför men min hjärna har alltid haft svårt att ta in flera saker samtidigt. Nu kommer det fem ämnen på en vecka. Skönt är väl ändå att ena uppgiften bara ska vara en halv sida, gymnasiearbetet är nästan klart behöver bara ca två sidor till, och sociologin är halvfärdig, behöver dock kolla på dokumentären vi skriver om igen, tredje gången gillt.

Jag som alltid ändå tyckt om att gå till skolan, kanske inte plugget men att vara där, fick känna riktig söndagsångest. Jag som alltid försöker vara glad och stötta andra är inte glad. Därför känner jag att jag behöver, som rubriken lyder, en paus från allt. Jag har inte tid eller ork att på kvällen skriva om min dag här på bloggen. Jag har inte tid eller ork att tänka på mina andra sociala medier, jag behöver anstränga mig för att ha tid och ork för det jag tycker om - träffa vännerna och gymma som jag äntligen verkligen kommit igång med. Så om du känner mig och läser det här så hoppas jag att du kanske förstår lite mer nu. För er som inte känner mig och läser det här så kanske ni kan relatera. Jag tycker det är så sjukt att skolan kan få en att må såhär. För det är inte något annat, det är inte mitt privatliv, mina relationer, min träning osv utan det är endast skolan. Så nu måste jag få klart det här och samtidigt tänka på mig själv. kram.

Likes

Comments