tilda willén

Postad i: Vardagligt

Klockan är strax efter tio och det är redan tillräckligt varmt för att gå ute i kjol och T-shirt!! Kärlek<3 Toppen är från zara och kjolen från ginatricot.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Hej på er! Bloggandet och livet är lite hackigt just nu och det beror på skolan. Är så himla stressad, trots att jag igår fick in två uppgifter (som jag dessutom började på igår) och mådde lite bättre så hamnade jag i nån svacka idag. Jag och flera från klassen fick ett meddelande på vklass vilket egentligen inte är så jättefarligt men kände att mitt fulla vattenglas rann över ännu en gång på kort tid så bröt ihop lite på idrottslektionen och fick bli tröstad av min lärare. Jag tycker inte om att grina inför folk men det var nog nyttigt. Så istället för brännboll fick jag sätta mig och skriva på det jag behövde, så fick iallafall litegrann gjort.

Efter skolan fixade jag och Thilde lite grejer på banken då vi båda fyllt arton och sen gick vi runt en stund och letade efter en födelsedagspresent. Tog bussen till Calle med syfte att hämta mina lösfransar som legat där sen i helgen då jag ville ha dom i förpackningen och inte i mobilskalet som jag brukar. Slutade dock med att jag var där i några timmar, så har solat lite, kastat lite basket, ätit osv. Skönt att få koppla bort en stund och bara få vara med någon som gör mig glad. Blev hämtad av pappa när han skulle hem från gymmet och nu ligger jag i sängen.

Nu väntar plugg och planering. Imorgon är det sovmorgon och så ska jag för första gången jobba så jag får se lite vad det är jag ska göra på mitt sommarjobb i sommar. Kraaam

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Dagen efter mitt firande blev det firande av min bästa Thilde<3 Firade henne igår, först var vi ett gäng tjejer som började festa lite smått och sen vid åtta kom några killkompisar till Thilde. Vid tolvslaget sjöng vi för henne eftersom att det är idag, söndag som hon fyller.

När jag kände mig färdig så drog jag mig mot Calle och sov där. Han åkte iväg till fotboll vid tolv och jag blev hämtad av pappa. Vi handlade lite och så har jag varit ute och gått. Började springa men har blivit jätteförkyld under natten så valde att gå två varv istället för att springa ett. Ska snart ta en dusch och plugga, sen ska jag till Calle och sova där igen. Kraaam

Likes

Comments

Hej på er! Ligger i sängen och väntar på att Calle ska vakna, så passar på att berätta om gårdagen då Thilde, Malin, Moa, Angelica, Sara, Kim, Elin, Lovisa, Molly, Ida och My var här för att fira mig. Eller My och Ida bor ju här men aa.

Åkte hem efter skolan och började städa och duscha. Efter det satt jag och sminkade mig tills pappa kom hem från jobbet, då åkte vi direkt och handlade och sen ställde jag mig och gjorde tacos till tolv pers men fick hjälp av My hehe. När alla tjejerna kommit strax efter halv sju öppnade jag presenterna som var blommor, smycken och underkläder. Superfint!! Efter det tog vi mat och satt och snackade fram till klockan elva då dom sista drog. Supermysig kväll verkligen! Calle kom hit lite innan dom sista åkte och så sov han här. Idag är det fest för Thilde som fyller år imorgon så ska bli kul!! Efter det sover nog jag och Molly här hemma. Kraaam

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Vaknade hos Calle vid sju imorse och åkte till skolan vid tjugo i åtta, köpte frukost på coop och skrev sen matteprov. Provets maxtid var tre timmar och jag satt där i lite mer än två, så vet inte vad jag gör om jag inte klarar det här nu. Var E-prov och har en sista chans sista maj också, men det finns inget jag har så mycket fokus just nu som matten. Vill bara klara av den, annars kommer väl kursen hemsöka mig hela livet..

Hade sen hål i fem timmar för att sen på mattelektionen bara få höra att hon förmodligen skulle rätta proven ikväll och sen fick jag gå. Vört!!!! Så onödig skoldag. Fick iallafall lite plugg gjort och skickade in en uppgift, så nu har jag ännu mindre på min lista. Efter det mötte jag upp Molly och vi gick en snabbis till stan och sen följde jag med henne till glada hästen där hon provade massa ridkläder och alltså vilken ångest det var. Saknar hästarna mer än allt... fick skjuts hem av hennes mamma och har läst ur Ken Rings bok Livet som var en av mina arton årspresenter, ätit och gått/sprungit lite. Nu väntar dusch och prison break, förtjänade verkligen en kväll utan plugg. KRAAAM

Likes

Comments

Postad i: Vardagligt

Bilder som summerar gårdagen som var min efterlängtade, lite överskattade, arton årsdag!! Började dagen hemma hos Calle då jag sov hos honom. Vaknade och fick hjärtformade pannkakor till frukost;(<33 Sen blev vi upphämtade av hans kompis så fick jag skjuts till skolan som bjöd på en ovärd skoldag. Hade egentligen inte behövt vara på första lektionen då jag är klar med allt, sen hade jag en timmes lektion och sen hål i tre timmar pga ingen engelska. Sista lektionen bjöd på matteprov och även om jag pluggat så klarade jag det inte, så jäkla surt. Kom ut från klassrummet lite smått ledsen men då överraskade mina söta kompisar mig med kladdkaka, hur söta??

När vi ätit upp så gick jag och Ida till centralen och fick skjuts hem av My och hennes pojkvän. Födelsedagsbarnet fick välja mat och eftersom att jag är så tråkig så blev det max hihi. Fick även första presenten från familjen vilket var Carolina Gynning vin som fick följa med till förfesten hos Wilma. När klockan närmade sig tio mötte jag och Ida upp Vendela så åkte vi till stan och så körde vi min krogendebut. Hade kul men kan tycka att det var lite överskattat, men helt klart en lyckad kväll trots dyra shots haha..

Vid två gick jag därifrån och mötte upp Elin och Lovisa, gick och köpte mat av Alice på donken och sen fixade tjejerna så jag fick skjuts hem. Tryckte i mig min mat och sov sen gott. Är faktist inte alls bakis, men dock väldigt trött. Idag ska jag bli firad av släkten och så ska jag plugga. KRAAAAM FRÅN EN ÄNTLIGEN MYNDIG TJEJ

Likes

Comments