Ännu en helg man gärna skulle vilja spela upp igen. I lördags åt jag ute med några tjejkompisar och efter att ha suttit och pratat i kanske två timmar (?) gick vi hem till Thilde där vi hängde ett tag. Fick skjuts hem av min systers kompis och somnade strax efter ett. Igår var jag hemma hela dagen, var så trött och hade huvudvärk. Åkte dock på en kvällstur med Kim och Filip vid nio, pratade om massor av saker och lyssnade på musik. Nu ska jag klä på mig för att om en timme gå till bussen och gå igenom ännu en Måndag. Ikväll blir det nog en promenad innan det blir för mörkt och sen lite plugg. Kram!!

haha wow, kvalitén..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!! Fredag igår och jag slutade halv fyra. Åkte hem, städade på rummet och sen vidare mot Victoria där vi gjorde egna pizzor, hade ansiktsfilm och såg på sex and the city i sängen med chips och choklad. Vi somnade till filmen vid elva och imorse vaknade vi halv åtta. Vi såg klart filmen och fick sen skjuts till stallet. Nu ligger jag i sängen och ska snart ta bussen in till stan för att äta ute med några tjejkompisar och bara ha det mysigt. Kram!!

Likes

Comments

Holaaa, skolan äter upp mig i form utav stress. Hur hanterar jag stress? Jo jag gör inget alls. Dock har jag bra koll på läxor, prov och inlämningar nu redan från början så håller tummarna att det håller.

Den här veckan har bjudit på halsont och huvudvärk, men jag kämpar mig igenom timmarna i skolan haha. Spenderade även nån timme på gymmet igår, måste verkligen komma igång igen. Imorgon slutar jag sent och ska sen sova över hos en kompis. Efterlängtade fredag<3

tb sommarkväll<33

Likes

Comments

Tycker verkligen att veckorna går sjukt snabbt när man spenderar 5/7 dagar i skolan, nästan lite för fort. Idag började jag kvart i elva och slutade tio över fyra, hade årets första redovisning som gick bra men tyvärr bara var övning. Efter det spenderade jag några timmar hos Thilde och umgicks sen med min bror, hans kusin och hennes pojkvän. Blev ett snabbt hejdå till min bror efter nån timme då jag inte ville komma hem för sent, men vi ses om tre månader igen när han kommer hem från usa. Nu ska jag sova då imorgon är en lång dag, kram

dagens motto: dress to impress.. får hoppas att jag lyckades, hehe ;)

Likes

Comments

Kallare grader har hittat till Sverige och vissa morgnar är verkligen isande. Skolan har också hunnit kommit igång ordentligt och jag har två uppgifter att skriva som ska in innan klockan tolv. Skolan har börjat göra mig stressad igen och jag har skjutit upp arbeten någon vecka. Men trots det så är jag väldigt lättad över hur mitt upplägg för skolåret ser ut utan språk osv. Det är skönt att veta att man har lärare och en rektor som bryr sig, vill hjälpa till och även faktist håller koll på vem man är.

en trött individ som mer än gärna skulle sitta på ett plan mot varmare breddgrader.

Likes

Comments

Igår var det Fredag och en lång skoldag. Slutade 4 för att sen gå hem till Thilde och fördriva tiden fram till någon gång runt 7 då vi tog bussen tillsammans med en annan klasskompis och åkte hem till Kajsa för att fira att hon blivit 18!! Var en väldigt lyckad kväll med härliga människor, bra musik och dans. Dom som redan fyllt 18 skulle dra med sig Kajsa ut på krogen, och jag tog bussen hem vid halv 12. Idag ska en familjefamilj firas och ikväll ska jag träffa några vänner för en myskväll. Kram!!

Alltså huuuur snygg?? Tack för en trevlig kväll<33

Likes

Comments