View tracker

Ja, som rubriken lyder! Jag ska till USA i sommar i en månad. Jag ska åka till Seattle och Minnesota.
Har ni några tips om vad man kan göra där? (Helst billigt). Ska bli så kul! Är lite nervös hur det kommer att gå med att byta till connection flight. Haha, annars blir det väl drygt 10-12 timmar på flyg. Kommer först åka till Minnesota och sedan vidare till Seattle. En måste för mig i Seattle är parasailing! Kostar kanske 60 dollar om jag är inte helt ute och cyklar.
Kom med all förslag ni kan!
Så taggad!!!
Efter gymnasiet så kommer jag nog också dra till USA men dock till New York och Kalifornien och SAN Fransisco.
Pussssss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag så står det på schemat:
Praktik och besök till kuratorn på skolan och därmed möte om distansstudier. Då jag ska nog plugga resen av gymnasiet hemma.
Annars en helt vanlig dag för mig.
❤️: Tilda

Likes

Comments

View tracker

Nu är måndagen avklarad. Praktik och gym. Har pratat lite med mina amerikanska vänner som bor i Seattle och Minnesota, så jag har funderat och ska snart om några veckor boka flygbiljetter dit. Ska bli så kul att se dem! Har snart inte sett dem på 3 år (!!!). Ska vara borta i ca. en månad. Från juni den 5 till 5juli. Annars då ska jag förbi skolan imorgon efter praktiken. Och onsdag sjukhuset. Annars helgen består av kvällspass på jobbet. Lördag och söndag 15-21.
Hur är eran vecka?
❤️: Tilda

Likes

Comments

Hittills så har min dag varit lugn för mig. Är hemma själv idag då resten av familjen åkte till södra Stockholm. Kom in en stund sen från en kort promenad. Och nu ska jag tillaga en liten lunch till mig. Annars så resten av dagen så kommer jag ta lite lugnt. Inga måsten idag: så skönt!
❤️: Tilda

Likes

Comments

( bild lånad från Google).
Nu är det andra advent och menas att det är lite mer än två veckor (!!) till julafton. Idag så känner jag mig lite trött och sliten så det blir nog en hemma dag idag.
Hur är eran Söndag?
❤️: Tilda

Likes

Comments

Hej på er,
Ursäkta för nästan inga inlägg. Jag har varit väldigt upptagen dem senaste dagarna. Jag har jobbat, praktiserat och idag har jag varit barnvakt och städat och gjort lite pepparkakor. Lite julstämning är det. Imorgon ska jag försöka hinna till gymmet. Och nästa helg blir det jobb, lördag och söndag.
Btw, hur har eran helg varit och vecka än så länge?
❤️: Tilda

Likes

Comments

Då börjar nedräkningen till julafton 🎄. Myyys. Just nu väntar jag på tåget då jag ska till läkaren och efter det till praktiken. Skönt att det är helg snart och då får jag sova ut. Annars ikväll ska jag jobba från 15-19.
❤️: Tilda

Likes

Comments

Onsdagen är klar för dagen. Dagen spenderades i skolan, för hade nationella prov i engelska. Hoppas att det gick bra. Annars skulle jag ha åkt till gymmet men det blev avbokat för jobbade från 14-19.
Höll på med posten.
Hur har eran dag varit?
❤️: Tilda

Likes

Comments

Idag så är det att först nu till 14 har jag praktik som vanligt. Efter det så åker jag med min kompis till polisstationen. Anmälning på G. Annars åker jag nog hem. Igår kväll vart jag hos min kompis. Drack te och åt kladdkaka. Det var mysigt.
Hur är er vecka?
❤️: Tilda

Likes

Comments

Godmorgon på er,
Just nu sitter jag vid lunchen på praktiken och tänkte snabbt skriva in ett inlägg till er. Dagen då? Endast praktik. Men ska nog hem sen och hämta gymkläder och sedan till gymmet förmodligen.
Annars är det en hel vanlig måndag.
❤️: Tilda

Likes

Comments