Idag och kanske på helgen kommer det inga inlägg eftersom det har hänt lite personliga saker här hemma. Uppdaterar er senast på måndag om inte tidigare.
Puss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er!!
Idag är det äntligen en sån dag man är på stan med sin lillasyster. Själv hade man en helt okej dag i skolan men dock endast 2 lektioner där! Skönt!!
🙌 haft annars en kul dag och ikväll är jag med kompisar!
Hur har eran dag varit?
Puss!

Likes

Comments

Godmorgon,
Nu är det mitten och veckan och idag så är det inte så jättemycket planerat. Och annars så hade jag en jättemysig kväll igår med min bästa vän.
Köpte dock en jacka men vet inte om jag ska behålla den. Ska kanske lämna tillbaka den eftersom jag ska nog hitta en annan dunjacka till vintern.
Hur ser eran dag ut?

Likes

Comments

Det var så mysigt och fika idag med min bästa kompis. Dagen har gått annars även väldigt bra!
Hur har eran dag varit?
Puss.

Likes

Comments

Hej på er!
Idag så står dagen av skola och sedan fika med min kompis. Så mysigt. Annars så kommer kvällen spenderas hemma om inte annat.
Puss!

Likes

Comments

Då vart det måndag igen. Varför är helgen så kort? Dock så hade jag väldigt roligt under helgen! Såg min bästa vän och andra kompisar. Vi hade bara mysigt och kul! Men idag så har jag skola och sedan tänkte jag åka till gymmet men har dock ont i halsen och då ska jag vila den istället. Ikväll måste jag plugga också
Hur ser eran dag ut?

Likes

Comments

​så mysig helg det har vart! Men dock så tar helgen slut sen vilket är tråkigt. Skulle vara skönt med en extra ledig dag med mys! 

Likes

Comments

Godmorgon,
Det har vart lite tyst här på bloggen under helgen. För jag hat varit med min bästa kompis som kom även från Finland för att ha lov här. Har inte velat blogga då och bara njuta av hennes sällskap. Men igår så var jag även och gymmade. Körde då ben och rumpa. Skönt. Men annars så har vi inte gjort speciellt mycket än att vara med kompisar under helgen! Hur har eran helg varit?

Likes

Comments

Godmorgon på er mina hjärtan!
Idag är det äntligen fredag så jag slänger snabbt in ett blogg inlägg innan jag drar till skolan. Idag så har jag en kort dag 10-13 i skolan och sedan åker jag hem och har inte så mycket planerat.
Hur ser eran dag ut? Mår ni bra?
Puss!

Likes

Comments

God kväll på er!
Jag är ledsen att jag inte har skrivit något under dagen. Jag var haft väldigt fullt upp helt enkelt idag så jag har inte hunnit. Men dagen har sett ut så här: skola, gymmet och där körde jag axlar och armar och snabbt hem och sen till Arlanda där jag hämtade min lillasyster hem. Såg även min bästa vän där! Så skönt! Hur har dagen vart för er?
Puss!

Likes

Comments