Header
View tracker

Har inte gjort något idag. Verkligen inget, eller jo jag har ätit och slappat men inget annat. Nu på kvällen gick jag en runda med Peps!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kaos på tåget när alla var tvungna att flytta över i två tågvagnar.. Aja efter 30 minuter är vi på spåret igen!

Bakken var amazing som vanligt med många åkturer och glass!!

Likes

Comments

View tracker

Igår var vi lite överallt i Köpenhamn. Vi gick vid Nyhavn och tog en drink, satt på en cool bro och letade pokemons och åt Dansk Thaimat i närheten av hotellet vi bor på. Idag ska vi till Bakken och vi är nu redo att checka ut ur hotellet så vi kan åka dit.

Ha det bra tills nästa gång vi ses<3

Likes

Comments

Sitter nu på Jensens Bøfhus och har precis ätit klart. Jag åt ett kycklingbröst med pommes och favoritsås. Det är väldigt roligt att prata svenska med danskar eftersom man fattar fast man ändå inte gör det. Nu ska vi gå runt och kolla på Danmarks huvudstad.

Ha det bra tills vi ses nästa gång<3

  • vardag
  • 73 readers

Likes

Comments

Nu åker vi på utlandssemester till Danmark Wohoo! Vi ska till Köpenhamn och bo på hotell en natt. Imorgon ska vi till bakken( danskt nöjesfält). Hoppas det kommer bli mysigt, eller det ved jag att det kommer bli. Uppdaterar mer sen om jag har internet. Man vet ju aldrig om Danmark!

Ha det bra tills nästa gång vi ses<3

Likes

Comments

Sitter här ute och väntar på att posten ska komma. Inte ens säkert att boken kommer idag men hoppas, hoppas för att imorgon är jag inte hemma när posten kommer. Vill bara börja läsa The cursed child NU. Lite orolig över manuskriptform men det går nog jättebra, förhoppningsvis. Vad kan gå fel med Harry Potter liksom?

Ha det bra tills nästa gång vi ses<3

Likes

Comments

Kotte💗

Likes

Comments

Har så många böcker att läsa men väntar på The cursed child som borde komma inom 2 dagar. Längtar så mycket. Helt obeskrivlig känsla för att jag har aldrig viljat ha något så mycket. jag, på riktigt grät för att jag inte kunde få den i söndags då den släpptes, på J.Ks och Harrys födelsedag..

För er som inte vet vad Harry Potter and the cursed child är så är det Harry Potter 19 år senare skriven av J.K Rowling( författaren till Harry Potter- serien) i "manuskript-form" eftersom dem egentligen är en teater som hade premiär 31:a juli( samma som boken). Teatern kommer gå på en teater i London och JAG VILL SÅ HEMSKT GÄRNA GÅ PÅ DEN. Ska försöka få biljetter till 2017!

Ha det bra tills nästa gång vi ses<3

Likes

Comments

  • 83 readers

Likes

Comments