Header

Lite spännande resa från Ljungby till Alvesta då jag bytte buss till en dubbeldäckare dock hade jag bråttom så satt på undervåningen och han inte ta någon bild på bussen! Men lite coolt va det att det inte bara finns i London längre ;)

Nu är jag i Kalmar, sen i går kväll! Vaknade precis.

Idag blir det lite last minute shopping till julafton, mig själv och ett par renhorn!

  • 5 readers

Likes

Comments

Äntligen har jag jullov! Jag började dagen med att åka buss till skolan och även försöka fylla på mitt busskort. Men noo maskinen var sönder så fick lite smått panik eftersom jag inte skulle hinna göra det efter skolan. Men som tur var fungerade maskinen på 73 till skolan. Vi började 10:10 med tårta som lärarna bjöd oss i klassen på! Sen var det uppträdande i galaxen, aulan, med några som sjöng, bland annat lärare. Var rätt roligt faktiskt 😅sen tog jag bussen till stan för att köpa mat på Hemköp! Blev plocksallad och en dricka! Sen gick bussen på mot Växjö så nu chillar jag här! Ätit lite och ska snart lyssna på musik eller läsa lite!

Ska byta till tåg i Alvesta så längtar mest dit nu då det bara är jag chauffören och en till på bussen!

Aja ha ett bra jullov puss😽

  • 6 readers

Likes

Comments

Sjukaste hände precis! Stod vid skolans busshållplats precis när bussen skulle gå! Sen upptäcker vi att bussen inte kommer, den finns inte på kartan och är väldigt sen. Så halvspringer vi till cirkusplatsen (500 m bort) för att ta 10 som går om 5 minuter. När vi väl är där upptäcker en att 73, skolans buss, kommer i alla fall så vi springer över två vägar med rusningstrafik och hinner precis över innan någon blir ihjäl körd. Vi är liksom minst 10 personer som springer till busshållplatsen ca, 80 m bort. När vi väl är där upptäcker vi att bussen,73, inte alls kommer eftersom det var en lastbil. Så ser vi nr 10 komma från vallåshållet. Vi måste nu springa över vägen igen. I högerfilen var där ingen trafik så vi springer snabbt över till mittenbiten av vägen. I vänsterfilen, inåt stan, kommer mängder av bilar och även en lastbil. Chauffören pekar då båda långfingrarna mot oss som kämpat för våra liv. Till råga på allt står 10:an redo för att köra iväg. Vi hann precis med! Händelserik tisdag.

Vi hade även matteprov som gick lite dåligt... och svenska - roman- bokcirkel med muntligt förhör om ens bok. Det gick dock väldigt bra! Nu sitter jag på Kulturskolan för att vänta på en kompis som spelar gitarr just nu. Hon borde komma ut om Max 10 minuter och då ska vi gå i stan och jag ska köpa julklappar till en julklappslek med mina kusiner på pappas sida, deras förändrar, min familj och farmor i Oskarshamn! Längtar så till julen!

Puss 😽

  • 11 readers

Likes

Comments

Hej! Väldigt länge sen jag uppdaterade bloggen! Men tänker att det faktiskt kan vara värt att börja igen. Det är jullov på onsdag och om mindre än en vecka är det 2017!?! Var försvinner tiden? Jag har inget svar på det men jag vet hur jag kan minnas vad jag gör om dagarna om jag uppdaterar här då och då. Tänker mig kanske inte varje dag men någon gång när jag har något intressent att förmedla!

Tänker mig lite bilder här nedan för att summera vad som missats!

Likes

Comments

Har inte gjort något idag. Verkligen inget, eller jo jag har ätit och slappat men inget annat. Nu på kvällen gick jag en runda med Peps!

Likes

Comments

Kaos på tåget när alla var tvungna att flytta över i två tågvagnar.. Aja efter 30 minuter är vi på spåret igen!

Bakken var amazing som vanligt med många åkturer och glass!!

Likes

Comments

Igår var vi lite överallt i Köpenhamn. Vi gick vid Nyhavn och tog en drink, satt på en cool bro och letade pokemons och åt Dansk Thaimat i närheten av hotellet vi bor på. Idag ska vi till Bakken och vi är nu redo att checka ut ur hotellet så vi kan åka dit.

Ha det bra tills nästa gång vi ses<3

Likes

Comments

Sitter nu på Jensens Bøfhus och har precis ätit klart. Jag åt ett kycklingbröst med pommes och favoritsås. Det är väldigt roligt att prata svenska med danskar eftersom man fattar fast man ändå inte gör det. Nu ska vi gå runt och kolla på Danmarks huvudstad.

Ha det bra tills vi ses nästa gång<3

  • vardag
  • 79 readers

Likes

Comments

Nu åker vi på utlandssemester till Danmark Wohoo! Vi ska till Köpenhamn och bo på hotell en natt. Imorgon ska vi till bakken( danskt nöjesfält). Hoppas det kommer bli mysigt, eller det ved jag att det kommer bli. Uppdaterar mer sen om jag har internet. Man vet ju aldrig om Danmark!

Ha det bra tills nästa gång vi ses<3

Likes

Comments