Header

Länge sedan jag bloggat nu. Men sitter här klockan 00:52 och bara fick feeling för att blogga. Det händer mycket i mitt liv just nu men samtidigt så lite. Sommarjobb, sova och äta glass verkar prioriteras just nu (alltså är ju vaken på natten så den andra Punkten kan diskuteras..). Tar väl som vanligt med lite bilder av vad som hänt i mitt liv på sistone.

Vill bara avsluta med TAGGA LONDON OM 57 dagar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår var det den 24:e april- försöksdjurens dag. En dag där vi ska uppmärksamma alla de små djur som används i olika tester för att vi människor senare ska kunna få så giftfria, ofarliga och bra produkter som möjligt. Det kanske låter bra men jag tror vi alla vet att det inte är så verkligheten ser ut. Varje dag testar olika varumärken sina produkter på oskyldiga smådjur som råttor, möss, kaniner och så vidare. Där du senare köper dessa produkter bara för att du vill se lite bättre ut men du gör det också på ett oskyldigt djurs bekostnad. Dessa djur föds endast upp för att bli förgiftade och få massa kemikalier och liknande injicerade i sina små kroppar som människor skulle kunna få fruktansvärda biverkningar ifrån om det var de som hade drabbades. Men musen då? En liten oskyldig varelse som får drabbas av människans ogenomtänkta tanke. En oskyldig liten varelse som långsamt eller snabbare kommer känna att kroppen bryts ner för att tillslut sluta att fungera. En oskyldig liten varelse som kommer plågas till döds. En oskyldig liten varelse som vi tillsammans kan rädda. VÅGA AVSTÅ DJURTESTADE PRODUKTER!!

Likes

Comments

Är så trött nu! Spelade basket med en kompis och en del yngre barn idag! Blev rätt utmattad! När jag kom hem lagade mamma pannkakor till mig och de va så goda! Tack mamma! Men ska sova nu Gonatt!!!

Likes

Comments

Var hos W igår lite snabbt och på vägen dit cyklade jag förbi det vackraste jag någonsin sett. Take a moment and just Look. Himlen va både rosa, gul, orange och röd på samma gång och det va alldeles underbart.

Men i alla fall så spelade vi super mario på Wii- jag undrar kan man någonsin bli för stor för det? Tror faktiskt inte det. Det var i alla fall roligt men blev så trött när jag kom hem och tänkte bara kolla på youtube men somnade tydligen med det på... pappa berättade i morse! Bra måndag annars!

Likes

Comments

Är det konstigt att tycka att dimma är fint?

"Jag går på grusgången längs vattnet. Det är vindstilla och jag kan inte se så mycket. En tjock, tjock dimma har svept in över ån och jag kan känna små, små vattendroppar nudda min näsa lätt. Jag tror inte jag känt mig så levande på länge. En hund jag håller i ett ljusblått koppel drar mig framåt men jag känner att jag egentligen bara skulle vilja hoppa i Nissan under ögonblicket. Anledningen? Det är så vackert. Så himla vackert. Lite mystiskt på samma gång då jag omöjligt kan se vad som försegår på andra sidan ån. Det flyger en stor och vit fiskmås över vattnet och jag kan se hur den förvirrat försöker leta sig fram i den täta dimman. Jag och hunden fortsätter gå och vi möter en del människor som också är där för att beundra det vackra folk sällan ser.

Igår var det vår och jag var lycklig. Idag är det också vår och jag känner mig mer levande än på länge"

Likes

Comments

Väldigt uttröttande dag idag men räddarna var spexen på FN-rollspelen idag! Skrattade såå mycket på vissa av dem 😂

Sen avslutades spelet starkt med ett jättebra och viktigt tal. Men några personers reaktioner på det fick mig och även andra att undra om denna världen vi lever i. Homosexualitet är lika naturligt som heterosexualitet och att alla inte fattar detta gör mig djupt upprörd TACK.

I alla fall tar jag med några foton från dagen!

Likes

Comments

Jag är så trött, sååå trött och endast två dagar har gått av FN- rollspelet. Man gör inte så mycket under rollspelet men att bara sitta och lystna på 1000 tal får min hjärna att nästan explodera! Imorgon kommer jag dock inte göra så mycket som jag gjorde idag då jag höll 3 tal idag och imorgon blir det max ett om ens det.

För övrigt sitter jag i miljö och etiska som Italiens delegat. Vi debatterat om utvecklingsstrategier, integration och fossila bränslen!

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu börjar det närma sig det läskigaste och mest tidskrävande jag varit med om. Liksom det var läskigt första gången jag skulle hoppa från trean på badhuset men det är inget mot detta. Jag ska tala framför de flesta samhällsklasserna+ övriga elever som vill komma och lyssna. Man måste tala på ett visst sätt och klä sig på ett visst sätt. Sen ska man börja förhandla med de äldre eleverna om vilken resolution man ska skriva på och samtidigt vara på så att man kan få några av sitt eget lands åsikter med i resolutionen.

Det är bara kaos i huvudet just nu. Man måste läsa igenom alla resolutioner i ens utskott och sedan bestämma om man är för eller emot i landet. Jag ska representera Italien tillsammans med en klasskompis men det är jag som ska hålla öppningstalet.

Idag övade vi och det gick rätt okej. Men det satt kanske 10-20 pers i publiken och det är inget mot på onsdag! Aja lycka till mig!

  • skola

Likes

Comments