Idag hämtade jag och mamma paketet från kidsbrandstore och där lång min nya shorta från Ralph Louren! Jag beställde en rosa randig som jag har velat ha länge!!

Och sen så var vi i Gällstad en sväng och titta va jag köpte ett par Uggs har velat ha det så länge och nu har jag äntligen hittat ett par! Så nöjd❤

Kram<33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 73 readers

Likes

Comments

Hej!! Äntligen tillbaka! Jag har haft mycket det senaste men nu så vill jag blogga igen! Ska försöka blogga varje dag men det kanske blir varannan!
Kram

Instagram tildatengskog


  • 73 readers

Likes

Comments

Jippi fredag äntligen!💗😛 sorry för dåligt UPT !:(


Likes

Comments

Kompisar

Hej!!! Idag så ska jag och min kompis Ella och hennes mamma och min mamma åka till Varberg! För Imon så ska vi till falstebo! Såå kul! Vi är där överdan bara! Sen är resten av helgen i Varberg så kul👌🏼💗

Kram

Likes

Comments

Kompisar

Nu så sitter jag och Ella och kollar på yt! Myyyys kram

Likes

Comments

Allmänt

Sorry för dålig UPT men jag har inte hunnit! Men jag ska blogga så mkt jag kan under sommarlovet!:) jag får lov den 9/6 om 2 days!!!

Likes

Comments

Idag har jag varit i Skolan som vanligt men det är ju snart lov! WHO!!
Idag har vi typ inte gjort något i skolan på morgonen läste vi bara! Efter rasten så hade vi musik vi skrev låtar skit kul!
👐🏼🙌🏼 Sen efter lunch så hade vi idrott ,brämboll kul! Sen hade vi engelska i slutet och då visade en del sina London arbeten! Men nu har jag ätit och ska snart på ridning!
Kram

Likes

Comments