Jag har äntligen färga mitt hår!!!! Hela sommaren så har jag gått runt med guldbrunt hår & har tänkt färga det ljusare men så vart det ju inte... Utan nu till hösten så färga jag det rött/lila brunt. Ska jag vara ärlig så vart jag förvånad över hur färgen vart för på förpackning stog det att de skulle bli mörkare guldbrun färg men det vart ju rödbrunt?! Även fast det inte vart som jag tänkte mig så vart jag nöjd & tyckte det vart en fin färg som passar nu till hösten, så letar du efter en fin "hösthårfärg" så testa denna färg!! Märke- MOOD Nummer- 16 guldbrun
Testar du de så hoppas jag att du blir lika nöjd som jag vart😄 bilden där nere är före & den längst upp är efter!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tjena tjena.

Ja i fredas var jag på stan med en vän vilket var roligt, men vi hann inte så mycket för att jag sluta tre och vi var i stan fyra och stog o vänta en halvtimme på nån som inte kom så vi hade lite tid på oss men jag fick i allafall med mig lite hem även fast jag bara skulle köpa en väska😂 typiskt mig. 

Blusen är ifrån Cubus och kosta först 300kr men sen 49kr. Blusen är jätte fin och den sitter snyggt. Blusen är även skön att ha på sig utan något besvär.

Byxorna är också ifrån Cubus, dom kosta 49kr på rea. Dom ljusblå jeans:en är väldigt sköna att ha på sig, dom sitter inte åt och dom ser lite konstig ut nere vid fötterna om man inte viker men det är vad jag tycker.

Sen Victoria Secret köpte jag på Sense, den kosta 139/149kr och är coconut passion. Den luktar så otroligt gott.​

Halsbandet är ifrån Gina tricot, där hade dom skitbra rea på smycken. Det guldiga halsbanden kosta först 129kr sen bara 15kr. Det är sjukt billigt för ett sånt halsband. Jag kommer använda det till nån vit tröja eller klänning. Men man kan ha halsbandet till vad som helst, det man själv tycker passar bäst.

Sen till slut det jag egentligen skulle köpa är väskan från hm, jag behövde en ny och lite större än mina andra väskor så jag får plats med min dator o gympa kläder till idrotten. Den kosta 199kr och var inte på rea. 

Men det var allt för mig och hoppas ni gillar det. Hejdå.

Likes

Comments

Hej igen.. Förlåt för att inte ha lagt ut något men jag har bara inte hunnit, skola o så har jag varit upptagen med att gå på möten. Det låter töntigt ja vet men det heter ju det så😂 men nu är det fredag o helg och då kommer det nog upp något litet. Beror på vad vi ska göra. Men sitter nu o väntar på bussen till skolan och måste ha det tråkigt på skolan😔 så vi hörs nån vacker dag!

Bye byr

Likes

Comments

Hej allihopa! 

Idag är det NYÅR och bara några timmar kvar tills 2⃣0⃣1⃣5⃣ och då det nya året ska börja med ett leende på läpparna o hoppas på ett bra år! Jag ska tillbringa min kväll med att bara vara hemma med mina bröder, pappa och några gäster. Hoppas du får en bra dag och en bra start på det nya året så ses vi nästa år!

                              Gott nytt år


Likes

Comments

Kan börja med det här inlägget där ni får se lite om vad jag brukar hitta på loven, och när jag är med vänner. När jag är med vänner så skrattar jag väldigt  mycket o hittar på knasiga saker, med det är det som gör det roligt.

Jag kan även vara hemma och mysa med familjen eller kolla på en film själv, min familj ville jag inte lägg upp nån bild på nu men sen kanske. I min familj så kan vi hitta på roliga saker tillsammans, vi brukar vara mycke uppe i laxviken där det är hur kul som helst (ibland) tog med en bild så ni kan se hur fint det är där på vinter.  

Har också en hund vid namnet August, underbar fin hund som har funnits i mitt liv i 7år. Han kanske inte är så lekfull hela tiden men nån gång så kan han va det, i år så fick han va min lilla gosiga hundtomte!

Men det vara allt jag hade att säga nu så hade gött!

Likes

Comments