View tracker

Nu tänkte jag dela med mig av nagellack som passar perfekt till sommaren. Alla nagellack är från H&M och kostar ca 50kr styck.

Det första nagellacket är i en rosa färg som heter "Chalky Pink". Nagellacket passar till det mesta och gör din outfit lite bättre. Nu på sommaren är en ljusare rosa färg på naglarna perfekt och passar sommarvärmen.

Det andra nagellacket heter "Prismatic" och innehåller större glitterpärlor i olika former. Nagellacket passar perfekt till att matcha med det rosa nagellacket.

Det tredje och sista nagellacket heter "All Clear" och är genomskinligt. Nagellacket kan användas som både ett baslack och topplack.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Nu är det snart sommarlov och om du inte har ett sommarjobb men fortfarande vill tjäna en slant under sommaren har jag några tips.

1. Du kan sälja gamla saker och kläder du inte längre använder.

2. Du kan göra en deal med dina föräldrar att för varje bok du läser får du en viss summa pengar.

3. Du kan baka och sedan sälja det.

4. Delta i olika marknadsundersökningar på internet.

5. Hjälpa till hemma med att t.ex. städa och klippa gräs.


Likes

Comments

View tracker

Det är Juni och just nu väldigt varmt och fint väder ute. Vad passar då inte bättre än en en lista över vad du måste ha för att klara sommaren.

Första produkten är en Solkräm med spf 15 från Hawaiian Tropic. En solkräm skyddar dig mot solens farliga strålar och gör att du inte bränner dig. För att få den bästa brännan som håller länge är solskyddsfaktor ett stort tips.

Andra produkten är ett par solglasögon från Ray Ban i modellen "RB 4171 Erika". Det är inte bara viktigt att skydda din hud mot solens strålar, dina ögon kan också skadas. För att få bästa skyddet och ett lyft i din outfit passar ett par snygga glasögon perfekt.

Den tredje produkten är en röd bikini från Nelly. Värme och sol är jordens sätt att få oss att bada, vad passar då inte bättre än en snygg och fräsch bikini.

Den sista produkten jag tänkte tipsa om är det perfekta sommarplagget som gör din garderob ännu lite bättre. Det är en blå och vit mönstrad playsuit och passar perfekt till ett par vanliga svarta skor.


Likes

Comments