Header

Skriverier, Vardag

Men gud en sådan mysig fredag jag hade. Älskar att jag kommer att vara ledig varenda fredag under den här perioden. Kan det inte alltid vara så?

Den här fredagen vaknade jag ändå tidig och var lite pirrig. Jag åt frukost i lugn och ro, och gjorde mig i ordning tills kvart före tio då Charlotte kom och hämtade mig. Vi skulle nämligen vara veckans fredagssnackare i X3M. Charlotte hade varit med tidigare men för mig var det första gången. Men det gick bra om jag får säga det själv! Vi snackade om att flytta hemifrån, våra principer gällande mobilen då vi kör, och lite om puppy parade också! Kul var det. 10/10 would do it again.

Pirret var ändå inte över där. Det visade sig senare att pirret verkligen kunde ha varit över där eftersom jag inte hade något att vara orolig för. Jag skulle nämligen på lunch till Sandro med Maria! Vi har ju såklart kommenterat på varandras bloggar i några års tid redan men aldrig träffats på riktigt. Men ändå kändes det som om jag hade känt henne länge. Vips så talade vi om både ett och annat! Så härligt hur denna bloggvärld kan fungera ibland!

snälla mysiga Maria <3 // mat ur en inte instagramvänlig vinkel, men det var jag för hungrig för att tänka på

mera neonskyltar åt världen!

Efter lunchen och en massa bloggprat senare bestämde vi oss för att gå ut och fota lite. Vi gick till eira och brunnsparken och förundrade oss över de vackra husen med de höga lägenhetspriserna där. Maria konstaterade att hon hellre skulle ha en gård med alpackor i Pensala än 50 kvm i Eira. Can not blame her. Lite fotograferande blev mycket och då jag gick till tåget en och en halv timme senare visade min iphone att jag gått över 12 000 steg.

Resten av kvällen låg jag på soffan framför friends och tänkte på hur roligt det är att vara spontan ibland. Några av bilderna vi tog ska ni få se i ett senare inlägg.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments