Header

Hundar

Igår var dagen som nästan är bättre än både födelsedag och julafton. I alla fall för hundälskare. Det var nämligen puppy parade igen! Jag var där förra året också. Och tycker fortfarande att det är ett himla bra koncept! Bra för de som är allergiska men ändå vill se lite hundar, kul för barn, intressant ifall man har funderat på att skaffa hund men inte vet vilken ras. Och förstås drömdagen för alla allmänna hundälskare. Men, jag kom ju inte hit för att skriva idag, så här kommer bilderna!

precis då Charlotte kom till parken såg hon en tax. Den här bilden togs mycket före paraden började, men ändå var det här den tredje taxen hon ville ta med sig hem.

Jag såg en veteterrier också! Men hon hade den vanliga veteterriers-fyrhjulsdriften på och hann inte stanna alls.

Det var ju rätt skönt att se att man inte var den enda pudelägaren med en pudel som inte kunde gå så hemskt fint.

Somliga tyckte det var viktigare att mysa än att gå i paraden. Till exempel den här.

Och den här.

;-)

Efter paraden var det dags för bus!

Eller mys!

Den här lillen var bara åtta veckor! <3<3

Och till slut hittade Charlotte ännu en tax. Det var typ nummer sjuhundraelva.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vardag

Ännu en vecka av 2017 har gått och snart är vi inne i juni! Om jag skulle få välja så skulle vi kunna ta en till maj månad nu och sedan gå vidare till juni. Vill ju gärna ha sommaren framför mig så länge som möjligt!

Anyway, det här har jag gjort under vecka 21.

Blivit besatt av färska juices! Så gott och energigivande. Här en med äppel, citron och ingefära.

Något planerat: jag jobbade min första vecka på Åbo Underrättelser, ska berätta mer om det i ett senare inlägg! Hängde en del i stallet också.

Något oplanerat: Gick på kaffe med Henrika och Emma. Meget länge sedan vi träffades alla tre. Älskar känslan av att träffa dom då vi alla har något att berätta åt varandra!

Veckans bästa: Jag tycker att hela veckan har varit rätt så kul. Det bästa med att jobba jämfört med att studera är att då man kommer hem så är man verkligen ledig. Plus att det är ljust så länge så fastän man kommer hem vid 17:30 så har man hela kvällen framför sig!

Veckans sämsta: Kommer inte på något nu, och det är väl ett rätt så bra betyg för en vecka!

Just nu sitter jag i en buss och är snart framme i Helsingfors. Mer om idag får ni i ett annat inlägg!

Svårt att komma på något dåligt med en vecka då man avslutar den med medelhavsbuffet och skogspromenad med hundarna.

Likes

Comments

Porträtt

Canon EOS 5D mark iv. 50 mm f/1.4.
modell: Wilma S.
foto: jag.

The 1975 - The 1975

Tog bilen till stranden i går kväll. Det var kallt, men ljuset var mjukt så vad gör man. Det var en tid sedan jag och Wilma fotade tillsammans men igår körde vi två fotograferingar på raken. Den andra får ni se en annan dag. 
Boka mig som fotograf HÄR.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er, tänkte bara kika in för att säga hej. Bara så att bloggisen inte står tom i flera dagar. Är egentligen ganska slut efter tre dagar på jobbet så det passade riktigt bra med en ledig torsdag innan veckoslutet. Jag ska berätta mer om jobbet nästa vecka tänkte jag. Så ifall ni har frågor om hur det är att jobba på lokaltidning, på radio eller över huvudtaget om att studera journalistik så kan ni ju lägga en kommentar här under!

Nu ska jag gå en kvällspromenad med hundarna, baka en kladdkaka och gå och lägga mig tidigt.

Likes

Comments

Hästar

Verkar som om bloggen blir mer och mer en hästblogg hörrni. Men jag tror inte att jag någonsin har hört om någon som fått för mycket fölbilder. Så därför kommer ännu ett inlägg med shettisföl.

På bilderna är Alba Ignacio, Alba Grigori (med stjärnan) och Alba Organza (som springer och krumbuktar sig på gräset)

Likes

Comments

Vardag

Gud så dålig jag har varit på att ta telefonbilder förra veckan. Kanske för att jag inte har gjort så mycket speciellt, men jag tänkte ändå berätta vad jag har hållit på med.

mest har jag myst med dessa två <3

Något planerat jag gjorde: Var på hevoset kaivarissa, träffade Henrika över lunch och Sofia över kaffe. Men det här vet ni ju redan.

Något oplanerat: Hängde i stallet rätt så mycket, inte helt oplanerat men ändå.

Veckans bästa: Värmeeen! Gud så mycket lite värme kan göra åt en hel befolkning. Verkar som om alla var på glatt humör förra veckan!

Veckans sämsta: Min IBS fick för sig att börja bråka. Inte kul alls. Rekommenderar inte åt någon.

Inför nästa vecka: Hoppas på mera värme, mera hästar och en kul första vecka på jobbet. Jobbet kan ni för övrigt få höra mer om i ett eget inlägg!

Har börjat läsa en sjukt bra bok! Kvinnorna på stranden av Tove Alsterdal. Läs den om ni har möjlighet!

Likes

Comments

Hästar

Det här är vad jag har hållit på med under det här veckoslutet. Brunnsparken fylldes av hästar och såklart var jag där. Det blir en hel del hästar här på bloggen nu, haha. Any way, igår var Charlotte och hennes pojkvän Daniel med, vi tittade på dressyr, trav och hoppning. Idag var bara jag och Niklas där en stund. Tittade på trav in, men det främsta orsaken till att vi var där var islandshästarna. Jag tycker de är så fina, och under alla mina år med hästar har jag aldrig ridit en islandshäst. Någon gång ska jag göra det!

Vad har ni gjort under veckoslutet?

Likes

Comments

Vardag, Vänner

I går satte jag på mig min jeanskjol och en topp. Ingen jacka, inga strumpbyxor. För det var 22 grader varmt!

Jag hade bestämt träff med Henrika. Vi gick på lunch och brände våra ovana armar i solen.

Då vi ätit klart åkte vi över ån för att se på körsbärsblommorna vid åstranden.

Vi gick längs med ån hela vägen in till stan igen. Träden närmast centrum hade prytts med stickningar och virkningar i samband med att finland fyller hundra. Vi tyckte att de här citronerna var ganska söta.

Uteserveringarna var fyllda med människor.

Lika så åstranden.

Henrika gick hem och jag satte mig vid Café Art tillsammans med Sofia för att tala om allt och inget.

Tror inte att jag någonsin har besökt Café Art en enda gång utan att äta deras morotskaka. Så. Himla. God. Ta den om ni är där.

Likes

Comments

Jag var ju som sagt och hälsade på ponnyerna för någon dag sedan. Årets första föl hade hunnit födas och han var så himla söt! Tänkte låta bilderna tala för sig.

Likes

Comments