Heeej❤

Ledsen för sen uppdatering och jag är ärlig, jag har ingen anledning. Jag hade dock ingen inspiration att skriva om. Det har jag inte nu heller men jag ska tillbringa hela helgen med min bästa vän i deras stuga❤

Vi kom igår-kväll men det hände inte så mycket, vi satt bara och myste och åt snacks. 

Idag då? -14 grader och snö, låga skor och kalla fötter. Men jag ska inte säga att det var tråkigt, det var faktiskt riktigt roligt, vi tog snygga bilder och skrattade åt allt. Vi får se vad som händer imorgon.

Ha en bra kväll nu! Kram❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hallu! 

Har du vaknat? Själv vaknade jag precis.

Igår fick jag en fråga om jag kunde skriva om min första mens, hur och när jag fick den och ja, det kan jag. Ska jag vara helt ärlig så kommer jag inte ihåg så mycket från min första mensen, men det jag vet är att jag fick den i 5:e klass när jag var 11 år gammal.

Dagen jag fick min mens tror jag var ganska normal, ingen mensvärk eller liknande. Jag kom hem från skolan och gick på toaletten, drog ner trosorna och vips så var det en liten blod fläck. Jag blev inte så rädd eftersom att vi redan hade pratat lite om det i skolan. Jag sa det till mamma och sen var det ingenting mer med det.

Hoppas att ni är nöjda med dagens inlägg. Ställ gärna lite frågor och förslag om vad jag ska skriva om så jag vet vad ni tycker är intressant.

Ha en trevlig dag nu! Kram❤

Likes

Comments

Hej igen!

Idag är det nyårsdagen och ganska chill om du frågar mig. Själv har jag bara varit hemma med familjen och inte gjort så mycket, har ätit pizza och haft en helt vanlig dag. 

Det hände inte så mycket igår heller, vi hade en ganska enkel kväll, vi åt fin-middag med familjen, spelade lite kort, kollade på tv och hade det allmänt mysigt. Kl 00:00 gick vi ut och skålade medans vi tittade på fyrverkerierna. Det var inte värsta nyårspartyt men det funkade perfekt.

.Sååå, vad gjorde du igår? Hade du en stor nyårsfest eller hade du det bara chill? Berätta gärna, är lite nyfiken.

Ha en fortsatt fin kväll nu så hoppas jag att vi hörs imorgon! Kram!

Likes

Comments

Heyy, idag är det nyårsafton och det är ca 30 minuter kvar tills 2017 börjar. Det här året hoppas jag ska bli fullt med nya äventyr.

Jag har haft flera olika bloggar tidigare men misslyckats varje gång. Men inte den här gången, nu ska jag skärpa mig och köra på. Jag kommer skriva mycket om mitt liv i skolan och med kompisar, när man är i tonåren som jag så är det väldigt mycket som händer där.

Jag vet inte om mitt liv är så intressant men jag hoppas att ni följer med mig på min resa.

Kram!


Likes

Comments