Header

Hej!

Jag känner att jag bara vill skriva lite om hur extremt dålig jag är på att uppdatera, och varför det har blivit så (vilket jag i o för sig brukar nämna i alla andra inlägg, men men).

  • Anledning 1: Skolan. Jag går just nu mina sista veckor i åttan och hela åttan har bestått av en stooooor del prov och uppgifter. DEt är många som säger att åttan är värst, och jag kan nog hålla med. Vi har haft NO elr So prov varje vecka, samtidigt som vi haft Svenska, Engelska och Spanska varje vecka. Utöver detta har vi haft prov i bl.a. Hemkunskap och Musik och Bild. Man kan lugnt säga att jag aldrig har varit utan skoluppgifter denna termin, och då har bloggen av naturliga skäl halkat efter.
  • Anledning 2: Bilder. Jag tycker om att uppdatera när jag har lite roliga bilder att sätta in i inläggen, men tyvärr har jag aldrig bilder, och jag tycker inte att det är speciellt kul att ta bilder heller. Hänger ni med vad jag menar?
  • Anledning 3: Orginalitet. Anledningen till att jag startade bloggen från första början är att en sådan här blogg är det jag skulle viljat haft när jag började med cheer, när jag o min syster stod vid speglen med pompoms och övade motions. Jag hade ingen aning om hur en vanlig cheerträning ser ut, ska jag vara ärlig vet jag inte hur en "vanlig" cheerträning ser ut nu heller. Hade det någonstans funnits en blogg som berättade för mig att "Det här ska du tänka på", "Såhär gör du det där" osv så hade jag blivit överlycklig, så jag hoppas att denna blogg ska kunna inspirera någon någonstans att allt går bara man har viljan. Anyway, jag känner att alla mina inlägg ser exakt likadana ut; Jag börjar med att säga att jag är sämst på att uppdatera, jag berättar vad som hänt under träningen, det är en bild- slut. I längden blir det inte roligt att varken skriva eller läsa om. Om du som läsare har ett förslag på vad jag kan skriva om så skulle jag bli ÖVERLYCKLIG!!

Det var allt jag hade idag, vi syns en annan dag, eller månad. Vi hörs!!

Throwback till förra sommaren

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Igår var vi i Nyköping och tävlade Jamfest! Det var verkligen jätteroligt att vara på tävling igen!

Vi åkte över dagen, Nyköping ligger bara tre timmar bort, och dagen började bra och allt gick bra, tills vi skulle på uppvärmning.

Vi körde våra fem minuter på tumblingmattorna och stuntmattorna och det gick jättebra, också kom vi till fullgolvet.

Vi började med öppningsbyggen och hoppen, men sen när pyrren skulle upp så byggde inte mitten gruppen. Oså hörde jag nån som skrek. Jag vände mig om och såg My ligga på golvet och typ skrikgråta. Alla typ panikade och det kom sjukvårdare och allt var kaos. My kunde absolut inte tävla så då fick jag panik över hur vi skulle göra med resten av laget, med bara fem minuter kvar tills vi skulle upp på mattan. Vi lyckades sätta ihop nya stuntgrupper och började öva, och mitt i allt går brandlarmet. Så då skulle vi ut och vänta och när vi kom in var det i stort sätt att bara springa och ställa upp inför att tävla. Vi saknade alltså en person och vi hade inte kört igenom rutinen med musik.

Vi körde vårt bästa iallafall, och det mesta gick bra. Mitten gruppen i pyrren kom inte upp i andra halvan så sidgrupperna kunde inte koppla så de bara stod i prep. Sen blev det lite andra små missar m,en jag tycker det gick bra ändå!

Vi slutade på 14:e plats av 15 vilket jag tycker är jättebra med tanke på allt som hänt. Våra poäng var 78 av 90, vilket jag tycker är extremt bra, för på DM hade vi 68/130 och då satte vi allt.

Vi fick även föreningens första pokal vilket är coolt, även om det är 14:e plats.

Film ska komma upp på youtube, jag säger till när den finns!

Allt jag hade just nu, tjingeling!!

Likes

Comments

Hallå!

Vi har inte hörts på typ två veckor, jag tog mig friheten att ta en liten paus haha.

Under dessa två veckor hände det mycket skit, både med cheerleadingen och personligt, så då kände jag att jag inte orkade blogga, men nu är jag tillbaks!!

Igår uppträdde vi på skolrugbyn, det gick bra, förutom att vid våran "scale-teddy" failade nästan alla stuntgrupper. Och i vår standing tumbling ramlade jag och rörde till något i foten, så jag har fortfarande jätteont haha. Här ser ni video från i lördags:


Cheetahs (Jr träning) uppträdde också, här är deras uppträdande:

Jag tycker faktiskt att både de och vi var jätteduktiga! På lördag är det Jamfest, så om vi inte hörs innan dess så lär vi höras då.


Ciao!!

Vår nya logga

Likes

Comments

Hej svejs bloggläsare!! Vad händer?

Idag har vi haft styrelsemöte, snack om nästa säsong och sommaravslutningen, det har gått bra!

Som jag skrivit innan var jag i London under påsklovet, vi "sightseeade" lite, shoppade ganska mycket och bara hade det bra. Jag ska tillbaka till England på sommarlovet, men då till Hastings på språkresa! Det ska bli jätteroligt!!

Jaaa, vad ska man mer skriva? Vi har fem tröningar till rugbyn och sju träningar till Jamfest, lite tight om tid, men det ska nog gå.

Guess that's it, vi hörs!!

Likes

Comments

Hej svejs allihopa!

igår testade jag tävlingshår och tävlingssmink inför Jamfest, jag blev jättenöjd med håret, och ganska nöjd med sminket också, dock blev det lite kladdigt så ska göra lite ändringar haha.

Sen blev jag också så inspirerad av Louise Ahlgren att göra en video, så igår bestämde jag mig för att göra en video. Mitt hår var helt söndersprayat och konstigt av tuperingen så jag har i videon världens fulaste tofs, sminket kan man väl inte säga är i världsklass heller. Här är iaf videon:

Insåg nu att thumbnailen måste va det snyggaste jag sett i mitt liv, men aja.

Tycker ni att det är kul med videos? Jag tycker det är roligast att redigera, så just därför kommer det säkert dyka upp en överredigerad video snart haha.

Om två dagar drar jag till London somsagt, det ska bli verkligen bli jättekul.

Ni får ha det bra så hörs v!!

  • Filed under: Random

Likes

Comments

Hello people! Om nån har varit riktigt uppmärksam kanske ni sett att jag bytt header? Jag ger er för- och efterbild nedan:

Vilken tycker ni är snyggast? Själv tycker jag att bilderna är snyggare på den nya, men den gamla är lite bättre kvalitet, och jag fick till det "blurriga" bättre där. Får se hur länge jag behåller den här, tills jag får nya bilder troligtvis haha.

Likes

Comments

Hej!

Vi har haft mycket träningar sen jag sist uppdaterade, men jag tar de senaste med Foxes & Cals.

Med Cals övade vi bygg och rutin, vi ska ju uippträda på rugbyn. Vi har även lagt till lite extra träningar då det skulle blivit för kort om tid annars.

Med Foxes har vi övat alla nya bygg, och jag tror de sitter, vi skulle egentligen ha börjat få ihop rutinen nu, men eftersom folk är borta varje träning har vi halkat efter planeringen med typ en och en halv vecka. Man blir så trött på att folk inte kommer!!

Vi har iaf anmälda till Jamfest nu så vi övar inför det. Vi har skaffat glitter till ansiktet och vi ska skaffa en glitterspray att spraya på dräkterna. Vi ska även försöka få till bowen framåt, vi va de enda på DM som hade den bakåt haha.

Och juste! På onsdag åker jag till London!! Förhoppningsvis kan jag ta lite fina bilder att ladda upp här, annars lär ju bloggen stå helt tom haha.

Som jag kanske nämnt i något inlägg var jag i Indien i vintras! Jag gjorde en liten film om det, så om ni vill se den kan ni klicka HÄR!!

Jag önskar er också en Glad Påsk med mycket mat och godis!! Tänk på att vara djurvänliga, ät inte kött eller ägg/mjölk på påskbordet, och använd inte riktiga fjädrar!

Mvh vegetarianen

Några av mina favoritlåtar av mina favoritband/artister

Likes

Comments

Hej!

Hur är det med er? Med mig är det bara bra. Jag har under morgonen idag kollat på vår rutin och jämfört med andra och sett över vad vi måste ändra. Dvs att vi måste ändra ganska mycket. Alla andra är så clean och fint, det måste vi verkligen bli bättre på, samt snäppa upp svårigheten på hela rutinen. Dock har vi problem med att det är typ allltid fem pers borta från träningen, och som coach blir man så irriterad. När man går i tävlingslag och har tävling om en månad måste väl ändå cheer gå först?? Eller är jag galen som tycker så??

Aja, jag har redigerat ihop en video med min cheerutveckling, alltså från att öva lite hemma på baksidan till att tävla för första gången. jag själv tycker det är roligt att se på iaf haha. För er som vill kolla på filmen och inte är så insatta i mitt cheerliv kan läsa detta inlägg först, där går jag igenom vad som händer varje år, och i filmen står det åren. Jag tycker det är lite kul att kolla på, vet inte vad ni tycker haha.

Idag står Lynx och Cals på schemat, vet ärligt inte vad som ska hända med nån av dem haha, uppdaterar någon annan dag I guess, sooo vi ses!!

Likes

Comments

HOLA MEATBOLLA

Where have I been all my life? Jo, jag har gömt mig i Oskarshamn, världens minsta håla. Aja, jag är Queen of att spåra ur.

I tisdags och torsdags jobbade vi på att försvåra rutinen, med ny pyramid, ny tumbling, nya bygg och nya hopp. Det går bra.

I lördags hade vi uppvisning med Lynx, det gick jättebra! Vi tränade med Lynx igen på söndagen och det kom två pers, och sen med Cals har det börjat en till så vi är nio. En till så kan vi tävla "riktiga" tävlingar!

Och juste, vi struntar i att tävla med Cals iår, det blev för ont om tid. Men förhoppningsvis kör vi med Foxes!

Vi ska även uppträda på rugbyn, tolvskillingen och sommaravslutningen!

Idag har jag även jobbat lite mer på föreningssidan, jag blir aldrig nöjd! haha.

That's it I guess, adios people!!

Likes

Comments