Header

HOLA!

Precis som titeln säger så är uppdateringen på topp, eller inte alls. Här kommer iaf en sammanfattning av förra veckan samt det som jag hunnit med denna vecka.

v. 37.

Tigers: Vi övade mycket stunts samt fick vi fem (5!) nya medlemmar.

Caracals: Vi är back on square one, dvs bara Ebba och jag... Vi har dock en dans och en killer-ramsa so we'll be fine.

Lynx: Vi körde mest gympa och bygg.

v.38

Måndag: Vi hade årsmöte och jag tycker det gick jättebra!

Tisdag: Tigers-träning, körde toe-touch, övade hjulningar, dansade och körde mycket "samarbets-stafetter".

De va nog allt jag hade för idag, c u tomorrow!

PS!

Glöm inte att följa föreningens instagrams!

Wildkingdomcheer Lynx Lions Tigers Caracals


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej bloggen!

Jag har helt glömt att uppdatera efter varje träning, och nu när jag har gjort alla träningar utom en för denna vecka så blir detta ett "samlingsinlägg", kind of.

Tigers (Tisdag & Torsdag): Vi hade en hel del nya så vi körde lite grunder såsom enklare tumbling, hangdrills och preps, thighstands, hopp osv.

Caracals (Onsdag & Söndag): Det var bara jag och Ebba som anmält oss till Caracals så hon och jag träffades i Onsdags och pratade om hur vi ska få fler medlemmar och så övade vi lite tumbling. Idag, Söndag, har vi en som ska testa på.

Lynx (Söndag): Vi övade lite hjulningar och rondater, bearhugs, "fritt fall" och thighstands.

Jag skulle verkligen vilja ha tips på hur jag ska göra bloggen bättre och vad jag ska skriva om så har du ett förslag, kommentera gärna!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag precis som rubriken säger varit på coachmöte med alla tränare i föreningen. Vi är totalt sju stycken, yay. Har även lite tråkiga nyheter... Vi hade snackat med en tjej i Stockholm som hade kunnat tänka sig att "distanscoacha" oss, men idag sa hon att hon inte hade tid😞 (upptäckte nyss att nouw har emojis som man kunde klistra in). Så vi får försöka hitta någon annan.

På mötet snckade vi lite om kommande säsongen, dräkter, hallar, redskap, ramsor etc. Det va kul.

Vi ska börja träna v. 36 och då är det mycket skoj på gång!

Vem vet, jag kanske uppdaterar innan dess, vi ses i nästa inlägg!

​Bild på Tigers från Sommaruppvisningen.

Likes

Comments

Hej! Här kommer ett inlägg om sista dagen på CSC 2K16! Detta inlägget har, precis som förra, konstiga mellanrum, men skit samma.

Session 1: Fun camp activities.

Här var det typ lite lekar. Det var en som stod på en scen och sa hur många man skulle gå ihop i en grupp och sen sa han hur många ex fötteroch händer som fick vara i marken, det var roligt! Sen dansade vi campdancen lite och efter det skulle man göra en pyramid med en kille från Partner Stunt som topp. Eftersom att vi bara var 3 härifrån så behövde vi ju vara med några andra, så vi frågade de från Jönköping om vi fick vara med dem. Här ser ni bild på pyramiden.


Session 2: Fun skills.

Detta var en stuntlektion där man praktiskt taget övade valfria stunts och fick hjälp av ledare. Här hade vi ingen bas heller, och det fanns bara en bakperson som inte hade någon grupp så då fick jag vara bas. Det funkade ändå ganska bra tycker jag! Vi övade bla lib i prep, full extension, extension lib och cradle. Vi övade också in en stunt sekvens som vi visade upp på "slut-uppvisningen" (film).


Guess that's it. Jag vill bara säga att det har har varit sjukt roligt och jag har lärt mig så himla mycket! Jag hoppas verkligen att jag får möjlighet att åka tillbaka nästa år också!

På onsdag har jag coachmöte så vi ses väl efter det, ha det bra!

xoxo

Likes

Comments

Hej!

Jag somnade i bilen påväg hem, där av endast ett inlägg, sry. Här kommer iaf de två sista dagarna, i separata inlägg ;).

Session 1: Tumbling.

Samma som igår, massa olika stationer och två stationer med pass. Likadant som igår, man hann inte med alla stationer, men vi hann båda med pass ;).


Session 2: Group Stunt.

På den här lektionen var vår bas helt försvunnen, vi såg henne inte ens på en annan lektion. Vi fick dock vår femte bas och en till topp, så hon och Maja byttes av. Vi övade att springa med stuntsen samt olika "sequences", alltså typ att sätta ihop fler stunt till ett långt.


Session 3: Creative Pyramids.

Här gjorde vi pyramider, vi var samma stuntgrupp som i "Group Stunt" och det funkade jättebra. Det var totalt fyra stuntgrupper i vår "pyramidgrupp" och det blev ett fin pyramid, tror jag, jag såg ju inte med tanke på att jag var delaktig.


Session 4: Mental Blocks.

Det var en "lyssna-lektion" och den var väldigt intressant. Jag har inga mental blocks men jag är lite rädd för bakåtgymnastik överhuvudtaget. Här fick man även tips på hur man skulle göra för att "komma över" sina mental blocks.


På kvällen sen så var det fashion show och den var väldigt rolig att titta på! De som var med var vanliga campers, men det såg verkligen proffsigt ut!

Edit: Det ser väldigt roligt ut med så stora mellanrum mellan allt, men jag fick inte till det på något annat sätt så det får va så ;)

Ses i nästa inlägg, tack o hej!

Likes

Comments

Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat, så nu skriver jag alla inlägg i bilen påväg hem.

Session 1: Group Stunt.
Här övade vi stunt då somsagt, vi gjorde halvsnurrar upp, teddybears, libbar och liknande. En annan backspot hade ingen grupp så hon o jag turades om att vara bakpersoner.

Session 2: Tumbling
Här gick vi runt i olika stationer. Det var två stationer med pass. Alla hann inte alla stationer men vi hann iaf båda med pass. Där övade jag brygga och frontwalkover.

Session 3: Perfect Stunting Lines
Här var var det mest lyssning om hur man skulle stå för att inte skada kroppen, typ.

Session 4: Sass Class
Denna handlade om att ha självförtroende i dansen. Man skulle typ "gå catwalk" inför alla oså för att öva upp självförtroendet. Man skulle även göra 2 8-counts dans i en grupp.

Sen på kvällen så var det även poolparty, som var under förväntning. Simhallen var liten och tråkig, samt svinkall!! Asså vi frös typ ihjäl av att bara sitta på en läktare. Och vattnet var typ max 10 grader, no joke.

Det var iaf en bra dag, ses i nästa inlägg!

Likes

Comments

Hej!

Nu är första dagen av cheer campet avklarad. Jag har haft jätteroligt och lärt mig en hel del.

Vår första träning var uppvärmning och "Campdance", dansen var ganska svår, det var många moment på kort tid. Vi ska ut och öva den lite sen.

Sen hade vi Stunts. Jag, Ebba och Maja är Backspot, Bas och Topp så vi behövde en andra bas. Det fixar vi lätt där, trodde vi. Här är en lista på alla baser som vi haft idag:

1. Tjej, Bas

2. Tjej, Egentligen Topp

3. Kille, Bas men superliten

4. Tjej, Bas

Vi har den fjärde just nu och det funkar ganska bra,  jag har det iaf roligt.

vi hörs imorn!!

Likes

Comments

Hej!

Idag är det bara 6 dagar tills jag åker till Cheer Summer Camp i Borås!

Jag har suttit nu på morgon och kollat igenom vilka klasser jag vill gå och jag är suuuuuuper taggad!

Jag åker med Ebba och Maja, två som var med i Lions förra säsongen.

Detta ska bli så roligt!


Jag ska som sagt eventuellt filma till min youtube-kanal och jag försöka mobilblogga varje kväll.

Vi hörs!

Likes

Comments

​Hejsan allihopa!

Eftersom att jag flyttade min blogg hit till nouw.com så har det blivit lite strul med katergorierna, dvs att allt som jag hade "taggat" på blogg.se blev till kategorier här, och då tog jag bort det. Så allting som jag skrivit på blogg.se ligger okategoriserat, men jag tror det går ändå.

Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! 
Jag var med i Cheerlife's bowtävling och vann! Jag har deltagit en gång och vann första gången jag var med!! Tack cheerlife! (cheerlife.se)

Glöm inte att kolla på min "Cheerleading Expectaions Vs Reality" på min youtubekanal "Tildas Happy Place"!


Bilden jag tävlade med får ni också :) Jag vill testa att "toppa" så då gjorde jag och Ebba det, haha.

Likes

Comments