Header

Hej!!

DM-genrep och sista träningen är avklarad, nu är det bara själva tävlingen kvar. Blandade känslor kring det asså. Men jag vill bara att det ska gå så bra som möjligt såklart.

Genrepet gick superbra, om ni vill läsa om det i Oskarshamns tidningar kan ni trycka HÄR eller HÄR .

Det gick jättebra verkligen!!

Nu fick jag extremt ont i magen, så jag lämnar detta inlägg som utkast och uppdaterar fredag morgon. Tjingeling

Nu är det då fredag eftermiddag, vilken tidresa ni gjort!

På tal om tidsresa känns det verkligen som hela mars har vart en tidsresa. Känns som det var nyss det var lika många dagar till DM som till julafton. Och nu är det två dagar kvar. Imorn drar vi till Malmö och i övermorgon står vi på mattan. Nervös af fast typ ändå inte. Jag brukar inte bli nervös förrens efteråt, lustigt? Ja det tycker jag med. Har bestämt mig för att filma en vlogg och så kommer vi förhoppningsvis livestreama på Foxes instagram (finns under headern).

Och juste, vi har plockat bort rugbygruppen eftersom intresset var så litet, vi kommer ändå vara med på rugbyn, fast i ett annat format, mer info kommer!!!

Igår när jag stod och duscha så kom jag o tänka på varför jag egentligen har bloggen och så kom jag fram till två saker. Ett är för att jag tycker det är jättekul att skriva och jag tycker hela blogg-grejen är rolig, men sen så blirn det också som minnen eller vad man ska säga. Jag har redan märkt hur kul jag tycker det är att gå tillbaka och kolla på mina allra första inlägg och läsa om vad jag hade för mig då. Men så tänker jag att om fem år, hur kul kommer jag inte tycka det är att kolla tillbaka då?? LIksom vem vet vart jag befinner mig då? Då är jag 20, och jag kanske håller på med cheer i något annat land *host usa*, eller så är hela cheerkarriären ett minneblott.

Aja nu svamlar jag bara, vi ses i Malmö!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag sitter just nu hemma och har tråkigt, sitter typ bara och väntar på att Lynx-träningen ska börja, oså kände jag att jag ville skriva lite om hur allt började, för jag tror inte jag har gjort det. Som ni vet är jag just nu inne på mitt andra år som cheerleader. Det har hänt extremt mycket under dessa år och nu i min lilla throwback ska vi börja med att flytta oss till när jag var tolv och skulle fylla tretton. Det vill säga år 2015, ni vet det året alla gick runt och sjöng "Monday left me broken, Tuesday I was through with hoping, Wednesday my empty arms were open, Thursday waiting for love, waiting for love".

Min lillasyster Hedda hade kollat på high school musical (hon var 11 år då) och frågade mig om vi skulle köra cheerleading, hon hade hitttat på en "Cheerdans" till "What time is it? Summer time!". Och jag tyckte det verkade jättekul, så jag hängde på. Samtidigt började jag titta på videos från RM och tyckte att allt verkade jätteroligt, så jag började googla videos på hur man bygde typ thighstands och preps och sen tvingade vi mamma och pappa att bygga med oss. Detta var våren 2015. Under sommarlovet övade Hedda och jag ännu mera cheerleading och vi kom på vår allra första rutin och startade laget Team Tigers Cheer, även kallat Tigers. Vi sprang och köpte pompoms på lekia och vi övade på den där rutinen i stort sätt varje dag. När hösten 2015 sedan kom ville vi att fler skulle vara med så vi tjatade på alla vi kände och jag tror vi fick ihop ett lag på sex pers i början. Vi övade på rutinen och i november kontaktade jag OBBK, basketföreningen, och frågade om vi fick uppträda på en av deras matcher. Det fick vi, och vi var sååå nervösa. Vi överlevde och vi var hur nöjda som helst och vi började jaga fler folk. Jag vet att under denna tiden hade jag två stora drömmar, en av dem var att ha en riktig cheercoach och få tävla i cheerleading, det var då jag hade hamnat i det stadie jag fortfarande är i, man andas cheerleading, allt är influerat av cheerleading.

Hösten 2015 hade jag även fått kontakt med en tjej som var med i laget Lions, jag tyckte att det de höll på med egentligen var för mycket dans, men jag började hos dem och hjälpte dem med att utveckla sina bygg. Det gav mig en jättebra erfarenhet av att uppträda, och jag lärde mig mycket som jag sen förde över på Tigers.

I samband med en Lionsträning fick jag kontakt med Linda, hon hade en dotter som jättegärna ville gå på cheerleading, så Linda, jag och Ebba startade Lynx. Linda och jag började även prata om i vilken förening vi skulle "förvara lagen". Linda tyckte vi skulle ha dem i skol-if, medans jag hade den briljanta idén om att starta en egen förening, och som ni redan vet gick mitt förslag igenom. 8 Februari 2016 startade vi föreningen. Vi växte verkligen i antal och alla tre lag utvecklades enormt mycket!

Inför säsongen 16/17 hade jag ett tydligt mål, vi skulle tävla. Detta var då mycket mer lätt sagt än gjort och jag jagade folk dag o natt nästan, det var svårt att få ihop 15st, vilket jag tyckte behövdes. Jag hade kommit på en liten fin rutin och vi övade den och hoppades på att vi skulle kunna tävla, jag hade ingen tävlingsutbildning så vi hoppades på att få hjälp av en annan förening haha. När jag var i Indien över jullovet och slösurfade lite på scfs hemsida såg jag att det var en basutbildning i Köping, så jag anmälde mig och gick den.

Och nu, ungefär två sedan Hedda och jag började med Tigers ska vi tävla. Jag hade en dröm, och jag har jobbat extremt hårt, och nu är drömmen om att tävla snart uppfylld. Jag vet inte vad ni tycker, men själv tycker jag att detta är helt fantastiskt. Det är verkligen ett exempel på "If you can dream it, you can do it". Hade jag kunnat prata med snart 13-åriga Tilda och sagt att "om två år kommer du att stå på tävlingsmattan" , hade jag inte trott det var sant.

Detta var då min lilla "askungensaga". Jag skulle kanske kunna fixa fram en video på första gången Hedda och jag filmade vår första rutin hemma. Det skulle vara lite roligt nu med DM, jämföra allra första med senaste. Aja, det får bli efter Malmö haha.

Hoppas ni tyckte att detta var lite roligt, och att ni kanske blev lite inspirerade om ni sitter i samma sits som jag och Hedda gjorde. Vi ses imorn, då har vi DM-genrep!!


Likes

Comments

Asså gud jag blir nervös bara av att skriva ordet DM. Det är ju som sagt DM-vecka nu, och vi inledde den igår genom att sno Cals träning. Vi hade en jättebra träning, och vi fick mer hjälp av Alien med formationer och transformations oså.

Nu på tisdag är det fullouts träning först och sen genrep, och på torsdag ser vi över det som inte gick så bra på genrepet och så fixar vi till det. Förhoppningsvis går det bra men man vet ju aldrig.

På lördag bär det av till Malmö och på söndag står vi på tävlingsmattan för första gången. Det är mäktigt.

Som jag skrev innan siktar vi inte mot placering, utan vi är där för upplevelsen och ha kul, vinna kan man göra ett annat år. Men ändå så tror jag alla känner en liten känsla inom sig att, ja det vore faktiskt väldigt roligt att bli placerad, men som sagt, troligtvis inte.

Glöm inte att följa Foxes på instagram! Där kommer vi uppdatera under tävlingsdagen. Ni hittar den under instagramikonen under headern.

Puss o hej!

  • Filed under: Foxes

Likes

Comments

Hej!

Ville bara in och skriva om lagkvällen, verkligen såå roligt!!

Vi var och åt pizza först och så körde vi en cheerleadingquiz jag hade gjort. Sen drog vi igång en livestream på Foxes' instagram och så körde vi live medans vi satt på pizzerian och markerade rutinen till musik. Svinkul tyckte vi, jobbigt tyckte nog de andra gästerna. När vi hade ätit upp drog vi till ett "köpcenter" eller vad man kan kalla det, det är mer som en pytteliten affärsgata med tak. Där inne började vi bygga lite samt markera rutinen, svinkul.

Detta är den första lagkvällen, och det har varit svinroligt. Foxes är verkligen bästa laget <3<3<3<3<3

  • Filed under: Foxes

Likes

Comments

Hey everybody, we don't have to live this way.

Alltså meningen var att jag skulle skriva en hälsningsfras, men det sluta med ett 5sos lyricquote. Händer även de bästa, eller näe det gör det inte. Det händer bara mig.

Insåg att jag inte skrivit sen i måndags så skriver om både tisdag och torsdag idag.

I stort sätt allt vi kör är fullouts, men i tisdags hade vi lite extra pyramid fokus. I tisdags fick vi även hjälp av Alien, hon som hjälpte till med Cals. Hon fixade nya och bättre formationer samt gav tips till byggen. I torsdags fokuserade vi på show n go och ramsa lite mer.. Vi hade även dräktträning. Dock var det något som inte gick så bra, pyramiden failade totalt och vi tappade bygg, folk spreang in i varandra osv. Tror detta var en kombination av nya platser och stress inför DM.

Ikväll ska vi ha lagkväll på en pizzeria, det ska bli jätteroligt! Imorn kör vi Lynx och sen har Foxes tagit Cals träning som extra träning inför DM, och på tisdag har vi träning samt DM-Genrep. Det är inte långt kvar nu!!

  • Filed under: Foxes

Likes

Comments

Hej alla!

Vet ni vad jag nyss fick för idé? Jag ska göra en cheerinspo pinboard på pinterest. Jag älskar pinterest, haha.

Vi tränade igår med Lynx, det gick jättebra! Två byggrupper nailade prep!! Vi övade rutin inför en uppvisning vi har första april, på en basketmatch. Det ska bli jätteroligt att uppträda med dem, första gången utanför ett "föreningsuppträdande"!

Vi hade ju även Cals som vanligt, och då hade vi besök av en tjej som heter Alien, hon har tävlat level 5 i Holland och varit europeisk mästare en gång. Hon har iaf flyttat till Oskarshamn och hon kommer att hjälpa till lite med Cals framöver, vilket är jätteroligt! Vi övade iaf bygg och rutin igår på träningen.


Imorgon är det Foxes som vanligt, see u then! Adios!

Notera mitt chockade ansikte i bakgrunden. // Extremt inzoomad bild på mina nya skor

Likes

Comments

Wow vilken spännande titel, eller hur? Jag antar att det kryper i skinnet på er nu, vad är det egentligen hon tycker om???Eller inte, troligtvis inte.

Igår hade vi i alla fall träning, det gick väl bra, men den mätte sig inte mot i tisdags, det var verkligen en toppenträning!

Vi körde igenom rutinen många gånger och pga att musiken inte hörs ordentligt hamnar vi ung ett halvt 8-count fel. Och det är ju inte så bra. Pyramiden strulade mycket också, så den måste vi verkligen öva mer på tisdag. !6 dagar kvar, 4 träningar.... Det kommer gå bra, vi ska bara göra vårt bästa och så får vi se vart det leder.

Och juste! Vi fick våra tävlingsbows igår! Vi beställde dem från Cheerlife.

Jag har varit förkyld sen i Onsdags men igår kväll blev det bättre men idag är jag hemma ändå. När jag känner att jag orkar ska jag testa att "tävlingssminka" mig så att jag ser att det jag tänkt blir bra. Tänker att jag även ska använda dräkten och bowen, lägger kanske t.om. in en bild, haha.

Om det är någon som läser detta och också ska tävla DM Södra, kommentera gärna ert lag så tittar jag gärna på er om jag hinner!

Hejdå!

Edit: Jag insåg att jag la upp inlägget utan att skriva vad det faktiskt är jag tycker om. Orkar inte med mig själv ibland asså. ​Jag tycker om min spellista på Spotify, haha. Så om ni vill veta vad jag jag gillar för musik, gå in och lyssna där!

  • Filed under: Foxes

Likes

Comments

Aloha!!

Längesen man använde den frasen. Jag har mycket roligt att skriva om! Eller tråkigt, allt är relativt.

I söndags hade vi träning med Cals, och som det ser ut just nu blir vi förhoppningsvis 8 pers! Vi övade bygg, tumbling, hopp, och ramsa. Allt gick jättebra.

Igår hade vi styrelsemöte och vi fixade till domänen till vår sida, så nu kan ni hitta oss på wildkingdomcheer.se !!

Igår beställde jag även nya cheerskor, Varsity Last Pass 2.0, är supernöjd!! Jag hoppas verkligen att de kommer innan 26:e.

Idag har vi träning med Foxes, planerar att kötta rutin hela träningen och hela tiden fram tills DM. Åååååå jag e såååå taggad. Önska oss lycka till!!!

Vi hörs! Adios!

Bildresultat för varsity last pass 2.0


Bild från Google. Jag äger inte bilden.

Likes

Comments

Hej!

Idag har vi tränat (jaså??) och det har gått förvånansvärt bra! Endast halva laget var på plats vilket är lite surt, med tanke på de få dagar som faktiskt är kvar. Jag tror helt ärligt att vi måste sätta in lite extra träningar för att hinna med allt.

Idag har vi då övat rutin i rätt tempo, samt fokuserat på transitions. Transitionens blev väl inte superbra, men jag ska bättra på dem under helgen. Dagarna går framåt och innan vi ens anar det kommer vi sitta där i bilen påväg till Malmö med 10 000 fjärilar i magen. Det ska bli så kul. Som en i laget sa; "Det är lika många dagar kvar som till Julafton". Helt sant, synd bara att man inte har träning varje dag, haha.

Har inte tagit några bilder så vi får överleva utan bilder. Nu ska jag plugga kemi, så hejdå!!

  • Filed under: Foxes

Likes

Comments

Hej!

Guess who is superglad. I am. Vet ni varför? FÖR ATT VI HAR FÅTT VÅRA DRÄKTER!! Jag trodde att de skulle komma veckan efter DM, men de kom två veckor tidigare än planerat, och det är sååååååå bra!! Och de är sååååååå snygga!😍😍😍 De kommer ifrån CS Athletic. Slänger in bilder. Det är 25 dagar kvar till DM och 7(!) träningar kvar, inklusive genrep. Det ska bli såå kul men jag är också väldigt stressad. Vi siktar absolut inte mot att vinna, så länge vi inte kommer sist är det en vinst i sig, men nån måste ju komma sist så det kanske blir vi, eller någon annan, det vet vi ju inte än.

I måndags hade vi coachmöte, snack om logga, föreningskläder och framtida lag. Vi söker framtida coacher så om du är intresserad av att coacha hos oss, skicka ett mail till mig!

Det var allt för mig, tack o hej!

Likes

Comments