Header

Hallå!

Tigers träning som vanligt. Vi har övat rutin så att allt sitter tills på lördag, det enda som egentligen behöver övas på torsdag är att de räknar själva och inte jag räknar. Aja.

Jag har tänkt på nåt. Jag snackade i ett tidigare blogginlägg om att jag ville skriva mer än att bara uppdatera efter träningar så då tänkte jag att jag ska skapa en kategori som heter typ Experience eller upplevelser eller händelser eller nåt liknande, där jag skriver om typ om mina "erfarenheter" alltså ex hur det är att coacha samma lag som man är aktiv i, eller att coacha aktiva i ungefär samma ålder eller något annat som kan intressera er. Hope u'll like it!

Tänkte även berätta att jag ska börja stretcha mer varje kväll, speciellt ryggen, då jag känner att jag måste bli vigare.

Pok Hejdå!

​Halloween Tema-träning

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Halloj!

Tränat med Caracals igen, det gick svinbra. Vi har övat rutin inför kulturfestival, jag känner att allt jag snackar om är kulturfestivalen o om det är nån som inte är från oskarshamn så ska jag berätta det för er.

Kulturfestivalen är typ en kväll/dag då det sker evenemang som typ musikskolan har uppträdande, det är dansuppträdanden, bibblan har aktiviter osv. Och i år ska Wild Kingdom för första gången uppträda! ahhhh taggar svinmkt. Ha de jättebra så hörs vi!

Likes

Comments

​Hejj!

Med rubriken vill jag säga att snart är det höstlov! Längtar soooo fking mkt!

Aja, har haft Lynx träning nyss, de har övat rutin då det är deras sista träning innan kulturfestivalen. 

Det gick jättebra och de är jätteduktiga! 

Ikväll så är det träning med Caracals som jag hoppas går bra. Ebba har 'skadat' sig och är inte säker på att hon kan basa så det är ju skittråkigt...

Jag känner också att det är ganska tråkigt här på bloggen, alla inlägg handlar om samma sak... Så om det är någon som läser som har förslag på vad man kan skriva om så vore det svinroligt om ni kunde skriva det! 

C U 2NITE. POK

​Duktiga Lynx i sin pyramid

Likes

Comments

Hej bloggen!

Vet ni vad jag lyckades med igår? Denna klumpiga lilla flickan sträckte sin rygg. Det gjorde svinont.
Long story short: Jag skulle stretcha min rygg i en brygga. Jag ställde mig i en brygga och så kände jag att mina fötter gled iväg så då skulle jag dra upp dem oså sa det bara klick, knapp, ratsh eller något annat ljud typ.

Vi övade pyramiden och det gick jättebra tills ena stuntgruppen tappade en topp, 2 gånger. Så hon vill inte toppa längre. Alltså hon slog sig ganska rejält så vi måste nog öva lite mer fångningstekniker. Annars blev pyramiden jättebra!
Allt jag hade för idag, vi uppträder 29/10 på Stadsparkens fritidsgård kl. 18:30. Be there or be square elr hur man säger. Jag vet inte. Puss o hej!

En del av pyramiden, utan den skadade toppen

  • Filed under: Tigers

Likes

Comments

Jahoppla. Tisdag idag och Tigers-träning. Jag trodde att jag skulle ha nån bra bild, men ikke. Har knappt uppdaterat lag-instagramen på en månad, typ, jag vet inte.

Idag har vi övat ca hälften av rutinen, bygg, tumbling, hopp, pyramid och ramsa. Måste ändå säga att de var jätteduktiga, även om de kunde fokuserat mer, vilket jag sa till dem.

Önskar att jag hade en bild elr film på pyramiden för den är jättesnygg! (citerat hon som koroeograferat, dvs jag...).

Guess that's it. Ska se om jag hittar någon cool bild från förra säsongen som jag kan slänga in. C U @ THURSDAY!


​Bild från Dansfestivalen i våras.

Likes

Comments

Jaaaa, vad ska man säga.

Som ni märker suger jag på att uppdatera men jag vill verkligen bli bättre på det... Ingen fattade nånting av den meningen typ, inklusive jag.

Aja, jag ska bli bättre på att uppdatera, fr.o.m med tisdag, ska jag uppdatera efter varje träning och ha med bra bilder också. Här får ni en bild på vår senaste Full Extension från i tisdags:


Hade bra så syns vi!

Likes

Comments

​Hallå bloggen!! 

Kände att jag ville va lite cool och skriva på spanska i rubriken trots min bristande spanska-kunskap (ja, jag var tvungen att dubbelkolla i Google Translate). 

Tisdag: Träning m. Tigers. Vi hade repetition av den dans de lärt sig och repeterade hoppen. Resten av träningen körde de fys som vr väldigt uppskattat (inte alls).

Torsdag: Inställt pga. studiedag, kände att det var värt att skriva.

Söndag: Med Lynx körde vi bygg och gympa. De gjorde hangdrills, något jag av en konstig anledning kallar "flygplan" och thighstands. Jag höll i mjukisträning också.

I Caracals har det börjat två nya sen förra veckan så nu är vi fem stycken och stuntade för första gången på säsongen!!! Lycka. Gjorde även dansen och gjorde om den lite och anpassade den till fler personer.

På tisdag ska jag o Ebba till Intersport ang föreningskläder, vi kan ses då, vem vet?

Hade bra!

Likes

Comments

HOLA!

Precis som titeln säger så är uppdateringen på topp, eller inte alls. Här kommer iaf en sammanfattning av förra veckan samt det som jag hunnit med denna vecka.

v. 37.

Tigers: Vi övade mycket stunts samt fick vi fem (5!) nya medlemmar.

Caracals: Vi är back on square one, dvs bara Ebba och jag... Vi har dock en dans och en killer-ramsa so we'll be fine.

Lynx: Vi körde mest gympa och bygg.

v.38

Måndag: Vi hade årsmöte och jag tycker det gick jättebra!

Tisdag: Tigers-träning, körde toe-touch, övade hjulningar, dansade och körde mycket "samarbets-stafetter".

De va nog allt jag hade för idag, c u tomorrow!

PS!

Glöm inte att följa föreningens instagrams!

Wildkingdomcheer Lynx Lions Tigers Caracals


Likes

Comments

​Hej bloggen!

Jag har helt glömt att uppdatera efter varje träning, och nu när jag har gjort alla träningar utom en för denna vecka så blir detta ett "samlingsinlägg", kind of.

Tigers (Tisdag & Torsdag): Vi hade en hel del nya så vi körde lite grunder såsom enklare tumbling, hangdrills och preps, thighstands, hopp osv.

Caracals (Onsdag & Söndag): Det var bara jag och Ebba som anmält oss till Caracals så hon och jag träffades i Onsdags och pratade om hur vi ska få fler medlemmar och så övade vi lite tumbling. Idag, Söndag, har vi en som ska testa på.

Lynx (Söndag): Vi övade lite hjulningar och rondater, bearhugs, "fritt fall" och thighstands.

Jag skulle verkligen vilja ha tips på hur jag ska göra bloggen bättre och vad jag ska skriva om så har du ett förslag, kommentera gärna!

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag precis som rubriken säger varit på coachmöte med alla tränare i föreningen. Vi är totalt sju stycken, yay. Har även lite tråkiga nyheter... Vi hade snackat med en tjej i Stockholm som hade kunnat tänka sig att "distanscoacha" oss, men idag sa hon att hon inte hade tid😞 (upptäckte nyss att nouw har emojis som man kunde klistra in). Så vi får försöka hitta någon annan.

På mötet snckade vi lite om kommande säsongen, dräkter, hallar, redskap, ramsor etc. Det va kul.

Vi ska börja träna v. 36 och då är det mycket skoj på gång!

Vem vet, jag kanske uppdaterar innan dess, vi ses i nästa inlägg!

​Bild på Tigers från Sommaruppvisningen.

Likes

Comments