Header

Det är februari och det har varit 2017 i snart två månader, och jag inser hur bra 2016 var för min cheerkarriär egentligen. Här kommer en liten throwback, månad för månad över vad som hände 2016 <3.

Januari

Vi hade fått våra nya dräkter till Tigers/Foxes, och vi var stronger then ever och taggade på det nya året! Vi startade även igång Lynx som blev en succé!! 15 i laget och dubbelt så många på kölistan! Jag startade även bloggen!

Februari

Vi hade bildande möte med föreningen med mycket spänning och förväntning! Nu i efterhand kan jag säga att det är mycket mer jobb än jag någonsin kunde ana, men jag ångrar inte en sekund att jag gav mig in på detta.

Mars

Vi hade väldigt mycket uppträdanden med Tigers/Foxes, bl.a. på basketmatcher, stadsevenemang samt en brottningscup! Detta var en rolig period, vi fick även vårat organisationsnummer och föreningen blev verkligen påriktigt!

April

Vi fick våra dräkter i Lions och vi uppträdde på ett av de större evenemangen i stan, skolrugbyn. Jag hade bestämt mig för att sätta min rondat innan rugbyn, och jag lyckades!

Maj

Vi övade väldigt mycket rutin med alla tre lag, inför en Dansfestival samt vår Summer Showcase. Vi uppträdde på en dansfestival, för folkdansare från hela Sverige. Väldigt lyckat.

Juni

Vi hade vårt Summer Showcase och möten inför nästa säsong (alltså denna). Jag tror det var i Juni som jag anmälde mig till CSC, kan dock ha varit tidigare. Längtan inför CSC var enorm!

Juli

Övade hemma inför CSC samt gjorde rutiner inför kommande säsong.

Augusti

Jag var på CSC som var en av de roligare saker jag gjort i mitt liv, vill du läsa mer om det har jag en kategori som bara handlar om det ;).

September-November

Dessa månader gick ut på att få ihop folk, öva rutiner samt uppträda på Kulturfestivalen. Lagen började verkligen ta form och det blev mycket snack om DM. Vi var väldigt taggade på första tävlingssäsongen någonsin.

December

Vi hade en väldigt lyckade julavslutning, med publikrekord (😂). Mycket utvecklingar under denna period. Jag anmälde mig till basutbildningen i Köping.När vi startade föreningen i Februari så hade vi ingen aning om vad som skulle hända, men vi va mer taggade än någonsin. Och nu, drygt ett år senare är vi anmälda till DM. Jag vill bara passa på att tacka alla som gör att detta är möjligt, och gör att jag får chansen att ta del av denna underbara sport❤

Slänger in lite throwback bilder nedan😘

Likes

Comments

Jag vet inte ens vart jag ska starta. Med ett hej kanske.

Jag tänker inte ens nämna mitt avbrott, fy skäms verkligen. Tänker lista upp vad som hänt i år, hade tänkt att göra ett 2016 rewind också, kmr förhoppningsvis upp imorn. Puss o kram annars <3.


  1. Pågrund av avhopp och folk som inte kan delta på DM har både jag, Ebba och My hoppat in i programmet, så vi ska tävla DM YAAAAASS.
  2. Vi är anmälda till DM Södra!!!!!!!
  3. Två pers har hoppat av Cals, men det har börjat lite nya så vi klarar oss.
  4. Jag har gjort en egen cheermix och är supernöjd!!
  5. Jag har gjort klart föreningens hemsida, ni hittar den HÄR!
  6. De va allt!!


Tb roligaste lägret <<<<<333

Likes

Comments

Hallo!

Nu kanske ni tänker "men oj, vad har hänt?" när ni läser rubriken, eller så bryr ni er inte, jag har ingen aning. Iallafall så har jag slutat coacha Tigers eftersom Tigers bytt namn till Foxes, så jag coachar Foxes nu istället. Alltså kommer alla framtida inlägg om Tigers/Foxes ligga under kategorin "Foxes".

Idag har vi övat dans, det gick bra, men jag hade gjort det lite väl svårt så det var ju mitt fel... annars jättebra!

Allt jag hade idag, tack o hej!

  • Filed under: Foxes

Likes

Comments

Hej alla fellow cheerleaders och bloggläsare!

Lite snabb genomgång av veckan:

Ti: åtta pers på träningen

To: tre pers på träningen

Sö1: tio pers på träningen

Sö2: två pers på träningen.

Klart.

Idag har jag vart på styrelsemöte och Ebba och jag har även snackat om Lynx och Cals. Har även fått hem Newbody-kataloger så det ska vi börja sälja imorn. Nu så ska jag göra en planering som sträcker sig från imorn tills DM så jag vet vad jag ska göra och vad allt leder till istället för att hoppas att det blir bra.

Jag ska även hitta en bild att ha på vår hemsida, och asså usch, jag ser inte bra ut på en endaste bild. Och absolut inte på actionshots. Urk...

Jag hoppas vi ses imorn, nos vemos!!


De som dök upp i torsdags

Likes

Comments

Hej!! Oh shit, senaste inlägget var i November... Fram med skämskudden. Aja, tänker punkta upp vad som hönt sen sist.

-Vi hade en julavslutning/ uppvisning och vi fyllde hela läktarna.

-Jag har vart i Indien (icke cheerrelaterat dock)

-Vi har börjat träna igen.

-Vi ska starta en grupp, bestående av folk som redan går i WKC, som ska uppträda på ett av de största eventen i stan, Skol-rugbyn.

-JAG SKA ÅKA PÅ BASUTBILDNING I HELGEN! wow chilla lite.

Tänker att jag ska uppdatera därifrån också :)
Ska försöka blogga varje träning eller oftare, vi hörs!

Likes

Comments

Asså vet ni vad jag nyss märkte??

På min inlägg från CSC och från några inlägg i oktober har jag ca 90 läsare?? Asså va???

Jag trodde jag hade tre; min dator. min mobil och mamma???

På träningen igår övade vi bl.a. ny stuntsekvens och körde "Clap and Hide".

Jag bestämde mig precis för att jag ska länka några låtar som jag tycker är roliga att ha innan och under träning. Insåg precis att man inte kan länka, så jag bara skriver en lista.

Power - Little Mix

English Love Affair - 5 Seconds of Summer

Word Up! - Little Mix

Girls talk boys - 5 Seconds of Summer

Move - Little Mix

Permanent Vacation - 5 Seconds of Summer

Down & Dirty - Little Mix

A och typ allt annat från LM och 5SOS.

Tack o Adjö, xo

Bästa Tigers

Likes

Comments

Hej!! (Ja, det är ok att vara elak mot sig själv om man vet att man inte tar illa upp, syftar på rubriken om ni inte fattade det).

Jag vet att ingen typ läser men känner ändå att jag "måste" uppdatera, dels för min egen skull, för jag tycker det är svinkul att blogga!

Lynx: Jag var bara med halva träningen men Ebba sa att innan jag kom hade de varit väldigt vilda. När jag kom fick jag iaf lite ordning på dem. (Skalle). Vi övade rutin inför Julavslutningen.

Caracals: Vi testade lite nya stunts, bl.a. lib i prep-nivå. Gick svinbra! Vi övade även rutin till julavslutningen.

Allt jag hade att bjuda på idag, Later Gator.


Liben från idag

Likes

Comments

Uppdateringen denna vecka har inte direkt legat på topp. Bra. Insåg också att jag inte laddat upp något om kulturfestivalen, men jag har ett inlägg i utkast??? Aja. Tänkte skriva om igår, jag var på en barnledarutbildning.

Där fick vi lära oss om hur man leder barn, typ. Vet inte riktigt vad mer o skriva än att det var värt och gå och att det var SISU som höll i den.

Idag har vi träning som vanligt. Det känns som mina inlägg aldrig varieras, vad tråkigt egentligen. Aja, ska skriva om uppvisningen så det kommer nog!

L8r G8r


Vår "bubbla" från postern

Likes

Comments

Hello people!

So I'm writing this blogentry in english. We've got this homework were we're suposed to write a blogentry in english so I thought, what would be better than writing it in my blog? So I'm writing about the last Tigers-practice, in english.

There were only six people that training and I hadn't planned a serious training, so they got to do their own routine for 10 8-counts, and it would contain dance, tumbling, stunts and jumps.

All of them were doing "Juju on that beat" more or less the entire practice so I filmed everyone doin it and saved it for a later project, to be continued.

Then we played Simon Says: Cheer Edition for the last five minutes.

_____________________________________
Aa, det var typ det. Min engelska vart kanske inte den bästa, men ändå. Fortsättningsvis - bara svenska inlägg. Ha det bra så ses vi imorn igen!

Adjö!

Oldie but goldie

Likes

Comments

Hallå!

Tigers träning som vanligt. Vi har övat rutin så att allt sitter tills på lördag, det enda som egentligen behöver övas på torsdag är att de räknar själva och inte jag räknar. Aja.

Jag har tänkt på nåt. Jag snackade i ett tidigare blogginlägg om att jag ville skriva mer än att bara uppdatera efter träningar så då tänkte jag att jag ska skapa en kategori som heter typ Experience eller upplevelser eller händelser eller nåt liknande, där jag skriver om typ om mina "erfarenheter" alltså ex hur det är att coacha samma lag som man är aktiv i, eller att coacha aktiva i ungefär samma ålder eller något annat som kan intressera er. Hope u'll like it!

Tänkte även berätta att jag ska börja stretcha mer varje kväll, speciellt ryggen, då jag känner att jag måste bli vigare.

Pok Hejdå!

​Halloween Tema-träning

Likes

Comments