Header

HEJ!!

Länge sedan vi sågs sist på denna blogg (för jag antar att ni läste min språkreseblogg). Jag är verkligen så sjuuuuukt taggad inför nästa säsong.

Jag och My träffades igår och gjorde Foxes' rutin, det känns väldigt bra!!

Jag, My, Ebba och Milla ska träffas på Söndag och stunta, och det ska bli jättekul!!

Nästa vecka ska Ebba och jag också träffa en tjej från HCE som flyttat till Kalmar. Hon var ev intresserad av att hjälpa till med Cals, så det är jättekul!!

Vi har även bestämt namn på jr/sr träningslaget (fd. Cheetahs (vi tyckte cheetahs var för svårt att uttala)), och det ska heta HUSKIES! Astaggad på det med!

Jag är jättetaggad på allt helt enkelt hahah. Foxes börjar v34 och jag tror de andra lagen börjar v36.

Vi hörs o syns! Hejdå!


Jag äger inte bilderna. Alla bildrättigheter ägs av fotografen. BIlderna tagna från Google.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hallå!

Trodde ni att ni skulle slippa mig så trodde ni fel. Jag har faktiskt gått och gjort en video till. Nej, jag inser inte att min idé om att göra videor suger, så därför fortsätter jag.

I denna video pratar jag om hur man blir en bättre cheerleader, mentalt. Jag tror att allt egentligen sitter i hjärnan, så har man rätt inställning blir allt lättare.

OBS! I tips #1 kan jag inte uttala ordet "Gladare", och jag har ingen aning om varför, men det är sjukt störande.

OBS 2! Börja inte tänka på att min bow sitter snett, för då är det det enda ni kommer tänka på i resten av videon.

Länk till språkresebloggen!

Hela denna video är filmad och redigerad på min iPad, och jag trodde inte att man kunde redigera så mycket på den. Innan har jag använt iMovie, men till den här videon har jag köpt och laddat ner lite andra appar som jag jobbat i också haha. Jag älskar verkligen att redigera, så troligtvis kommer det komma fler videos.

Ni får ha en asbra sommar, så hörs vi!

Likes

Comments

Hej!

Årets säsong är nu avslutad och säsong 17/18 börjar redan nästa vecka för Foxes. Vi ska då ha uppstartsträningar, gå igenom byggrupper, köra igenom basicbygg osv.

Säsongen 16/17 avslutades med en sommaravslutning, bilder och filmer finns på hemsidan; klicka på tassen där uppe så kommer du direkt dit!

Jag har lite nyheter inför säsong 17/18 också!

1: Jag ska sluta coacha Lynx, men jag ska börja coacha Cheetahs, Jr Träning, tillsammans med Ebba!

2: Vi är långt över 10 i Cals, så vi ska tävla med dem i också!

3: Jag och My ska vara sittande coacher i Foxes.

Under sommaren lär den här bloggen stå ganska tom, men om ni vill följa med mig under sommaren har jag goda nyheter för er! Jag ska på språkresa till Hastings i England i Sommar, och jag har startat en språkreseblogg! Jag har redan skrivit två inlägg, och jag ska försöka uppdatera varje dag från England. Jag hoppas ni vill läsa den!

Annars får ni ha det så bra, så hörs vi!

Cals på sommaravslutningen

Likes

Comments

Hej!

Jag känner att jag bara vill skriva lite om hur extremt dålig jag är på att uppdatera, och varför det har blivit så (vilket jag i o för sig brukar nämna i alla andra inlägg, men men).

  • Anledning 1: Skolan. Jag går just nu mina sista veckor i åttan och hela åttan har bestått av en stooooor del prov och uppgifter. DEt är många som säger att åttan är värst, och jag kan nog hålla med. Vi har haft NO elr So prov varje vecka, samtidigt som vi haft Svenska, Engelska och Spanska varje vecka. Utöver detta har vi haft prov i bl.a. Hemkunskap och Musik och Bild. Man kan lugnt säga att jag aldrig har varit utan skoluppgifter denna termin, och då har bloggen av naturliga skäl halkat efter.
  • Anledning 2: Bilder. Jag tycker om att uppdatera när jag har lite roliga bilder att sätta in i inläggen, men tyvärr har jag aldrig bilder, och jag tycker inte att det är speciellt kul att ta bilder heller. Hänger ni med vad jag menar?
  • Anledning 3: Orginalitet. Anledningen till att jag startade bloggen från första början är att en sådan här blogg är det jag skulle viljat haft när jag började med cheer, när jag o min syster stod vid speglen med pompoms och övade motions. Jag hade ingen aning om hur en vanlig cheerträning ser ut, ska jag vara ärlig vet jag inte hur en "vanlig" cheerträning ser ut nu heller. Hade det någonstans funnits en blogg som berättade för mig att "Det här ska du tänka på", "Såhär gör du det där" osv så hade jag blivit överlycklig, så jag hoppas att denna blogg ska kunna inspirera någon någonstans att allt går bara man har viljan. Anyway, jag känner att alla mina inlägg ser exakt likadana ut; Jag börjar med att säga att jag är sämst på att uppdatera, jag berättar vad som hänt under träningen, det är en bild- slut. I längden blir det inte roligt att varken skriva eller läsa om. Om du som läsare har ett förslag på vad jag kan skriva om så skulle jag bli ÖVERLYCKLIG!!

Det var allt jag hade idag, vi syns en annan dag, eller månad. Vi hörs!!

Throwback till förra sommaren

Likes

Comments

Hej!

Igår var vi i Nyköping och tävlade Jamfest! Det var verkligen jätteroligt att vara på tävling igen!

Vi åkte över dagen, Nyköping ligger bara tre timmar bort, och dagen började bra och allt gick bra, tills vi skulle på uppvärmning.

Vi körde våra fem minuter på tumblingmattorna och stuntmattorna och det gick jättebra, också kom vi till fullgolvet.

Vi började med öppningsbyggen och hoppen, men sen när pyrren skulle upp så byggde inte mitten gruppen. Oså hörde jag nån som skrek. Jag vände mig om och såg My ligga på golvet och typ skrikgråta. Alla typ panikade och det kom sjukvårdare och allt var kaos. My kunde absolut inte tävla så då fick jag panik över hur vi skulle göra med resten av laget, med bara fem minuter kvar tills vi skulle upp på mattan. Vi lyckades sätta ihop nya stuntgrupper och började öva, och mitt i allt går brandlarmet. Så då skulle vi ut och vänta och när vi kom in var det i stort sätt att bara springa och ställa upp inför att tävla. Vi saknade alltså en person och vi hade inte kört igenom rutinen med musik.

Vi körde vårt bästa iallafall, och det mesta gick bra. Mitten gruppen i pyrren kom inte upp i andra halvan så sidgrupperna kunde inte koppla så de bara stod i prep. Sen blev det lite andra små missar m,en jag tycker det gick bra ändå!

Vi slutade på 14:e plats av 15 vilket jag tycker är jättebra med tanke på allt som hänt. Våra poäng var 78 av 90, vilket jag tycker är extremt bra, för på DM hade vi 68/130 och då satte vi allt.

Vi fick även föreningens första pokal vilket är coolt, även om det är 14:e plats.

Film ska komma upp på youtube, jag säger till när den finns!

Allt jag hade just nu, tjingeling!!

Likes

Comments

Hallå!

Vi har inte hörts på typ två veckor, jag tog mig friheten att ta en liten paus haha.

Under dessa två veckor hände det mycket skit, både med cheerleadingen och personligt, så då kände jag att jag inte orkade blogga, men nu är jag tillbaks!!

Igår uppträdde vi på skolrugbyn, det gick bra, förutom att vid våran "scale-teddy" failade nästan alla stuntgrupper. Och i vår standing tumbling ramlade jag och rörde till något i foten, så jag har fortfarande jätteont haha. Här ser ni video från i lördags:


Cheetahs (Jr träning) uppträdde också, här är deras uppträdande:

Jag tycker faktiskt att både de och vi var jätteduktiga! På lördag är det Jamfest, så om vi inte hörs innan dess så lär vi höras då.


Ciao!!

Vår nya logga

Likes

Comments

Hej svejs bloggläsare!! Vad händer?

Idag har vi haft styrelsemöte, snack om nästa säsong och sommaravslutningen, det har gått bra!

Som jag skrivit innan var jag i London under påsklovet, vi "sightseeade" lite, shoppade ganska mycket och bara hade det bra. Jag ska tillbaka till England på sommarlovet, men då till Hastings på språkresa! Det ska bli jätteroligt!!

Jaaa, vad ska man mer skriva? Vi har fem tröningar till rugbyn och sju träningar till Jamfest, lite tight om tid, men det ska nog gå.

Guess that's it, vi hörs!!

Likes

Comments

Hej svejs allihopa!

igår testade jag tävlingshår och tävlingssmink inför Jamfest, jag blev jättenöjd med håret, och ganska nöjd med sminket också, dock blev det lite kladdigt så ska göra lite ändringar haha.

Sen blev jag också så inspirerad av Louise Ahlgren att göra en video, så igår bestämde jag mig för att göra en video. Mitt hår var helt söndersprayat och konstigt av tuperingen så jag har i videon världens fulaste tofs, sminket kan man väl inte säga är i världsklass heller. Här är iaf videon:

Insåg nu att thumbnailen måste va det snyggaste jag sett i mitt liv, men aja.

Tycker ni att det är kul med videos? Jag tycker det är roligast att redigera, så just därför kommer det säkert dyka upp en överredigerad video snart haha.

Om två dagar drar jag till London somsagt, det ska bli verkligen bli jättekul.

Ni får ha det bra så hörs v!!

  • Filed under: Random

Likes

Comments

Hello people! Om nån har varit riktigt uppmärksam kanske ni sett att jag bytt header? Jag ger er för- och efterbild nedan:

Vilken tycker ni är snyggast? Själv tycker jag att bilderna är snyggare på den nya, men den gamla är lite bättre kvalitet, och jag fick till det "blurriga" bättre där. Får se hur länge jag behåller den här, tills jag får nya bilder troligtvis haha.

Likes

Comments