Header

Hej!! Oh shit, senaste inlägget var i November... Fram med skämskudden. Aja, tänker punkta upp vad som hönt sen sist.

-Vi hade en julavslutning/ uppvisning och vi fyllde hela läktarna.

-Jag har vart i Indien (icke cheerrelaterat dock)

-Vi har börjat träna igen.

-Vi ska starta en grupp, bestående av folk som redan går i WKC, som ska uppträda på ett av de största eventen i stan, Skol-rugbyn.

-JAG SKA ÅKA PÅ BASUTBILDNING I HELGEN! wow chilla lite.

Tänker att jag ska uppdatera därifrån också :)
Ska försöka blogga varje träning eller oftare, vi hörs!

Likes

Comments

Asså vet ni vad jag nyss märkte??

På min inlägg från CSC och från några inlägg i oktober har jag ca 90 läsare?? Asså va???

Jag trodde jag hade tre; min dator. min mobil och mamma???

På träningen igår övade vi bl.a. ny stuntsekvens och körde "Clap and Hide".

Jag bestämde mig precis för att jag ska länka några låtar som jag tycker är roliga att ha innan och under träning. Insåg precis att man inte kan länka, så jag bara skriver en lista.

Power - Little Mix

English Love Affair - 5 Seconds of Summer

Word Up! - Little Mix

Girls talk boys - 5 Seconds of Summer

Move - Little Mix

Permanent Vacation - 5 Seconds of Summer

Down & Dirty - Little Mix

A och typ allt annat från LM och 5SOS.

Tack o Adjö, xo

Bästa Tigers

Likes

Comments

Hej!! (Ja, det är ok att vara elak mot sig själv om man vet att man inte tar illa upp, syftar på rubriken om ni inte fattade det).

Jag vet att ingen typ läser men känner ändå att jag "måste" uppdatera, dels för min egen skull, för jag tycker det är svinkul att blogga!

Lynx: Jag var bara med halva träningen men Ebba sa att innan jag kom hade de varit väldigt vilda. När jag kom fick jag iaf lite ordning på dem. (Skalle). Vi övade rutin inför Julavslutningen.

Caracals: Vi testade lite nya stunts, bl.a. lib i prep-nivå. Gick svinbra! Vi övade även rutin till julavslutningen.

Allt jag hade att bjuda på idag, Later Gator.


Liben från idag

Likes

Comments

Uppdateringen denna vecka har inte direkt legat på topp. Bra. Insåg också att jag inte laddat upp något om kulturfestivalen, men jag har ett inlägg i utkast??? Aja. Tänkte skriva om igår, jag var på en barnledarutbildning.

Där fick vi lära oss om hur man leder barn, typ. Vet inte riktigt vad mer o skriva än att det var värt och gå och att det var SISU som höll i den.

Idag har vi träning som vanligt. Det känns som mina inlägg aldrig varieras, vad tråkigt egentligen. Aja, ska skriva om uppvisningen så det kommer nog!

L8r G8r


Vår "bubbla" från postern

Likes

Comments

Hello people!

So I'm writing this blogentry in english. We've got this homework were we're suposed to write a blogentry in english so I thought, what would be better than writing it in my blog? So I'm writing about the last Tigers-practice, in english.

There were only six people that training and I hadn't planned a serious training, so they got to do their own routine for 10 8-counts, and it would contain dance, tumbling, stunts and jumps.

All of them were doing "Juju on that beat" more or less the entire practice so I filmed everyone doin it and saved it for a later project, to be continued.

Then we played Simon Says: Cheer Edition for the last five minutes.

_____________________________________
Aa, det var typ det. Min engelska vart kanske inte den bästa, men ändå. Fortsättningsvis - bara svenska inlägg. Ha det bra så ses vi imorn igen!

Adjö!

Oldie but goldie

Likes

Comments

Hallå!

Tigers träning som vanligt. Vi har övat rutin så att allt sitter tills på lördag, det enda som egentligen behöver övas på torsdag är att de räknar själva och inte jag räknar. Aja.

Jag har tänkt på nåt. Jag snackade i ett tidigare blogginlägg om att jag ville skriva mer än att bara uppdatera efter träningar så då tänkte jag att jag ska skapa en kategori som heter typ Experience eller upplevelser eller händelser eller nåt liknande, där jag skriver om typ om mina "erfarenheter" alltså ex hur det är att coacha samma lag som man är aktiv i, eller att coacha aktiva i ungefär samma ålder eller något annat som kan intressera er. Hope u'll like it!

Tänkte även berätta att jag ska börja stretcha mer varje kväll, speciellt ryggen, då jag känner att jag måste bli vigare.

Pok Hejdå!

​Halloween Tema-träning

Likes

Comments

Halloj!

Tränat med Caracals igen, det gick svinbra. Vi har övat rutin inför kulturfestival, jag känner att allt jag snackar om är kulturfestivalen o om det är nån som inte är från oskarshamn så ska jag berätta det för er.

Kulturfestivalen är typ en kväll/dag då det sker evenemang som typ musikskolan har uppträdande, det är dansuppträdanden, bibblan har aktiviter osv. Och i år ska Wild Kingdom för första gången uppträda! ahhhh taggar svinmkt. Ha de jättebra så hörs vi!

Likes

Comments

​Hejj!

Med rubriken vill jag säga att snart är det höstlov! Längtar soooo fking mkt!

Aja, har haft Lynx träning nyss, de har övat rutin då det är deras sista träning innan kulturfestivalen. 

Det gick jättebra och de är jätteduktiga! 

Ikväll så är det träning med Caracals som jag hoppas går bra. Ebba har 'skadat' sig och är inte säker på att hon kan basa så det är ju skittråkigt...

Jag känner också att det är ganska tråkigt här på bloggen, alla inlägg handlar om samma sak... Så om det är någon som läser som har förslag på vad man kan skriva om så vore det svinroligt om ni kunde skriva det! 

C U 2NITE. POK

​Duktiga Lynx i sin pyramid

Likes

Comments

Hej bloggen!

Vet ni vad jag lyckades med igår? Denna klumpiga lilla flickan sträckte sin rygg. Det gjorde svinont.
Long story short: Jag skulle stretcha min rygg i en brygga. Jag ställde mig i en brygga och så kände jag att mina fötter gled iväg så då skulle jag dra upp dem oså sa det bara klick, knapp, ratsh eller något annat ljud typ.

Vi övade pyramiden och det gick jättebra tills ena stuntgruppen tappade en topp, 2 gånger. Så hon vill inte toppa längre. Alltså hon slog sig ganska rejält så vi måste nog öva lite mer fångningstekniker. Annars blev pyramiden jättebra!
Allt jag hade för idag, vi uppträder 29/10 på Stadsparkens fritidsgård kl. 18:30. Be there or be square elr hur man säger. Jag vet inte. Puss o hej!

En del av pyramiden, utan den skadade toppen

  • Filed under: Tigers

Likes

Comments

Jahoppla. Tisdag idag och Tigers-träning. Jag trodde att jag skulle ha nån bra bild, men ikke. Har knappt uppdaterat lag-instagramen på en månad, typ, jag vet inte.

Idag har vi övat ca hälften av rutinen, bygg, tumbling, hopp, pyramid och ramsa. Måste ändå säga att de var jätteduktiga, även om de kunde fokuserat mer, vilket jag sa till dem.

Önskar att jag hade en bild elr film på pyramiden för den är jättesnygg! (citerat hon som koroeograferat, dvs jag...).

Guess that's it. Ska se om jag hittar någon cool bild från förra säsongen som jag kan slänga in. C U @ THURSDAY!


​Bild från Dansfestivalen i våras.

Likes

Comments