Idag klocka 15:10 så slutat vi skolan idag. så ska jag och min kompis åka in till stan. För jag har inte varit i stan sen espresso house kom till stan så vi ska dit och fika lite. När vi är i stan så ska vi passa på att kolla lite om det har kommit nånting nytt till GINA TRICOT. Fast vi hinner inte vara i stan så länge för jag ska på gympa som börjar klockan 18:00-19:00. Jag ångrade inte mig någonting att jag började på gympa. Passet jag går på heter X-fit där tränar man på styrka hela kroppen. Man tränar ibland lite kondition. För att man springer runt på en tjock matta. Det är det jag kommer tillbringa min dag till.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har slutar på gymnastik pga att inte jag har lärt mig någonting på 1 år. Så tycker inte jag heller får någon hjälp med det jag behöver. Dom hjälper bara dom som är typ jätte duktiga och inte vi som var mindre bra hjälpte dom inte. Vi fick typ bara gör det vi kunde hela tiden och till slut tyckte jag att det blev ut tjatat att vara gör volt och handvolt och rundar. Så jag har slutat nu. Så nu har jag börjat på ett gympa tränings pass i stället. För mamma och mammas bästa kommit går på gympa dom sa att det var jätte bra. Dom ville att jag skulle hänga med någon gång. Så nästa tisdag så var gympa tränings passet igen så då hängde jag med och provade på. Jag tyckte det var roligt så jag har börjat på gympa tränings passet. På gympa tränings passet så gör man blandat stations saker man håller på med hela kroppen och man gör också strykt träning. Om man gör fel så kommer hon fram och förklara hur man gör istället. Det tycker jag är jätte bra. Istället för att hon bara står och kollar.

Likes

Comments

I helgen den 16/9 till 17/9 har jag varit på min hemliga resa. Jag fick min hemliga resa i konfirmations present. Jag fick ett brev så stod. Det att du har fått en helig resa. Men datumet är inte bestäm eller vart du ska. Min tanka var vad ska jag. Den 16/9fick jag ett sms när jag kom hem. Då var min tanke vad ska jag och ska jag åka själv med mamma eller va är det sant. Så jag packade allt som stod på sms. Sen när mamma kom hem så åkte vi. Vi åkte till mamma bästa kompis och hennes barn hängde med. Jag blev jätte glad att mammas bästa kompis barn och mamma till barnen hängde med. Sen åkte till Göteborg och vi var på spa. Sen så sov vi över där. Sen på lördag så shoppade vi hela dagen. Sen åkte vi hem.

Likes

Comments

Jag har gått på gymnastik i 1 år. Jag har lärt mig många olika grejer B.l.a stå på händer och rundat. Jag går på gymnastik på Torsdagar kl: 18:00-20:00 jag går också där med en kompis också. Vi är ungefär 10-20 personer i min grupp. Jag tycker gymnastik är jätte roligt. För gillar gör konster också. Jag blev insperedad av min kompisa för hon sa att det var jätte roligt. Så provade några gånger då in såg att det var en hobby för mig.

Likes

Comments

Jag gillar att laga matt, baka, gymnastik och ungås med kompisar. Jag har gått 1 år trimgymnastiken i Falkenberg så kan lite om gymnastik. Men vi har också fristående i gymnastiken. På gymnastiken använder vi tumblinggolv och
och lufftgolv. Jag tycker bäst om tumblinggolv för det är roligast. Men har även studsmatta hem som jag har lärt mig mycket nu på den sista tiden. Första bilden tumblinggolv andra bilden lufftgolv

Likes

Comments

jag är en tjej som är 15 år. Jag är en glad person. På min fritid umgås jag med vänner. Min hobby är gymnastik.

Den här bloggen kommer handla om mig själv och vad jag gör för någoting på min fritid.

Likes

Comments