Hej igen! Okej, jag kan börja med: förlåt för dålig uppdatering, men jag har inte haft tid och ork.

Idag på skolan så hade vi NO fram till lunch och sen den sista Lucia-träningen tills det är Lucia. Vi har Lucia-tåg på torsdag, alltså en dag efter Lucia-dagen. På vårat sista NO-pass (passet före lunch) så hade vi prov på grundämnen. Det var 20st grundämnen som man skulle kunna vad dom hette, kemisk förteckning och om det var en icke metall eller metall. Jag tror att jag hade 1 fel.

På Lucia-träningen så sjöng vi igenom alla låtar. Jag och två till sjunger en vers själv på låten "Himlen i min famn" av Carola. Vi sjunger vers 2. Men jag failade på första meningen... Den gick så här: "Vem har väckt den rädslan, som lät ditt hjärta gråta". Det var första meningen, men jag råkade sjunga så här: "Vem har tänt den stjärnan, som speglas i ditt öga". Den meningen är två gånger i låten men inte i den vers som jag sjunger. Men nu kan jag låten. Men det skulle bli pinsamt om man failade på riktiga Lucia... Hoppas inte det händer mig.

Sen har jag inte gjort nåt annat idag som är så kul att berätta om, men nu ska jag fortsätta att kolla på kvartsfinalen i handboll. Det är Sverige-Danmark damer som spelar.

Hejdå!

Likes

Comments

​Idag försov jag mig till skolan....  Skolan hos oss börjar 08:00 och slutar ca 13:30 på fredagar och tisdagar, 14:30 alla andra skoldagar. O jag vaknade ca 07:45.... Skiitbra.. eller inte... Ibland så hatar jag snooze på mobilen. Jag brukar vanligtvis vakna vid 06:45 då jag ställt larmet, vaknar dock alltid från en dröm. Men idag så vaknade jag av första larmet, men snoozade. Sen gissar jag att jag måste ha somnat om, och denna gång väldigt djupt. Jag vaknade av att pappa stod vid dörröppningen o sa typ så här:

- Är du inte vaken än?! Du skulle varit vaken för typ en timme sen, sa han gaaanska irreterat.

Jag kollade hur mycket klockan var och flög typ upp ur sängen. Jag satte bara på mig något random och insåg sen på skolan hur ful jag såg ut. Jag skippade frukosten, vilket inte var så smart eftersom att det var fisk på skolan idag. Och inte den goda fisken direkt, utan en fiskrätt som heter fisk Bombay... Inte god alls, enligt mig. 

Innan lunch så hade vi idrott. Vi hade en redskapsbana.. Inte riktigt min favvo, men det funkade bättre än jag trodde idag. När vi hade ca 15 min kvar av lektionen så hjälptes alla åt att städa, det gick på kanske 10 min. Sen körde vi duschboll. Det är som killerboll, fast om man blir träffad så får man gå och duscha. Jag var väldigt pigg och ville verkligen vinna, så jag sprang runt som en jävla galning och tog lyra, sköt ut folk och undvek bollar som kom skjutandes mot mig (om man tar lyra så åker den som kastade bollen ut). Ganska tidigt så skjöt jag ut den bästa av alla... Vi kan kalla honom "Alex". "Alex" blev ju inte direkt så glad när jag skjöt ut honom, han blev träffad på smalbenet och började protestera. Men idrottsläraren sa att han var träffad. Sen sprang jag runt som en jävla galning igen och fortsatte. Till slut var det bara jag, Nina och en kille kvar... Jag och Nina valde att skjuta  ut honom först. Det var lätt. Men sen så skulle vi skjuta ut varandra, och det var då det vart svårt. Men jag hade bestämt mig för att jag skulle vinna, och lyckades skjuta Nina ganska hårt på benet. Men Nina träffade mig också med sin boll. Båda vi trodde att det var oavgjort, men då...

- Tilda vann hennes boll träffade först, sa hon till oss båda.

Båda vi nickade mot varandra och såg nöjda ut eftersom att det var två tjejer i final, oftast är det bara killar kvar efter en ganska kort tid. Vi gick in till omklädningsrummet och bytte om.


Handbollsträningen: Jag var på handbollsträning. Förra veckan så blev min tumme rejält stukad, men jag skulle prova idag. Jag var med på uppvärmningen, passade ett tag tills tummen började göra ont, var med på delar av målvaktsuppvärmningen, var med på nån konstig övning som jag inte riktigt kan förklara och var sen med på match. jag fick veta att jag ska vara med på söndag, när 06:orna har bortamatch. Jag har varit med på alla deras matcher och gjort dom flesta av deras mål.

Hejdå!

Likes

Comments

Haha, gissar att ingen av er riktigt bryr er, men för mig e det skiiiitkul! Det kommer att att ett tag innan jag lär mig det här o så, förvänta er inte att jag är jätteaktiv. Just nu har jag suttit och krånglat sönder med det här... Att folk ens orkar det här... Men aja, jag kan göra en liten presentation om mig själv nu när jag ändå håller på:

1. Jag heter Tilda.

2. Intressen: handboll, fotboll, agility och vara med kompisar.

3. Favorit youtubersarna är nog: JoyJ, Hemsökt Sverige, o sen brukar det bara bli ngt random som typ MostAmazingTop10. Ni hör ju kanske vad jag gillar med det.

4. Jag är en stooor vinnarskalle och min favoritfärg är guld eftersom att det är vinnarnas färg.

5. Mina bästa kompisar heter: Adelina (kallas för Adde), Nina, Ellinor, Alva och såklart mina hundar. Båda dom ser typ ut som hunden nedanför.

Likes

Comments