Hejhej!

Jag har varit och shoppat lite på The Body Shop och Sephora och jag tänkte visa vad jag har köpt.

The Body Shop:

  • Tea tree squeaky-clean scrub
  • Tea tree skin clearing clay mask
  • Camomile sumptous cleansing butter (makeup remover)
  • Vineyard peach body mist

Har bara testat skrubben och makeup removern innan och båda fungerar jättebra!

Camomile sumptous cleansing butter får verkligen sminket att smälta bort. Av alla smink borttagningar jag testat är denna bäst! Den är även väldigt mild och är "suitable for sensitive skin" (Viktigt att ha då att ta bort sminket ordentligt på kvällen är prio 1)

Tea tree squeaky-clean scrub rengör verkligen på djupet och tar bort alla döda hud celler. Vilket är väldigt viktigt att få bort för att hålla huden len och ren.

Tea tree skin clearing clay mask har jag då inte testat innan, men testade den igår kväll och jag tyckte verkligen om den. Vi får se efter några användningar hur bra den är (skulle inte tipsa den för folk med känslig hy då jag känner några som har reagerat på tea tree, så var försiktig).

Body misten luktar VERKLIGEN persika. Så om du föredrar fruktiga dofter så är denna något för dig!

Sephora:

  • KILLAWATT freestyle highlighter duo, Mean money/Hustla baby (Fenty Beauty)
  • PRO FILT`R instant retouch primer (Fenty Beauty)
  • Portable highlighter brush (Fenty Beauty)

Jag har sen innan PRO FILT`R foundation i 180, Full bodied foundation brush 110 och MATCH STIX trio i medium 200. Inga av hennes produkter har gjort mig besviken utan snarare motsatsen. Foundationen är sweatproof och håller verkligen hela dagen. Fungerar ännu bättre ihop med hennes primer.

Tipsar VERKLIGEN Fenty Beauty!!

Kram Tilda❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

På den här bloggen kommer ni få se mycket bilder, då jag gillar att fotografera, och förhoppningsvis få inspiration. För här kommer jag att försöka hålla er uppdaterade om vad jag har för kläder på mig, vad jag använder för skincare produkter och mina tankar om det och säkert lite smink relaterade inlägg. För de är mina stora intressen!

Jag har alltid varit kreativ och tyckt om att experimentera med mitt utseende. Det kan då vara olika frisyrer, smink och olika stilar. Och här ska jag då dela med mig av det.

Så följ min blogg om det låter intressant!

Kram Tilda❤

Likes

Comments