Jag har många gånger sagt att nu ska jag börja blogga igen sen dröjer det inte många dagar tills jag läggar av. Men nu ska jag verkligen försöka. Puss


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har jag vart ledig, jag stressa till skola men när jag väll kom dit fick jag reda på att alla lektioner var inställda. Så segt.. men då åkte jag och red det gick jätte bra! Pastora var super duktig!

Sen åkte hem och tänkte plugga men så vart det inte.. utan jag gick och la mig i soffan och där somna jag. Vet inte hur länge jag sov men när jag vakna gjorde jag tacos så gott!

Godnatt, Tilda

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftersom jag nyss fyllde 18 så hade jag också nyss en 18 årsfest. Jag hade den hemma, kvällen började med att jag hade en middag för mina närmsta vänner där vi åt och några höll jätte fina och roliga tal. Jag är otroligt tacksam för de fina vänner jag har. Efter den mysiga middagen så kom de andra. Vi hade super roligt!

Jag gick och la mig 05.30 och vakna 07.30 då jag städa hela förmiddagen! Men det var absolut en lyckad kväll!

Kramiz Tilda

Likes

Comments

Bästa julklappen, i julas köpta familjen en hund! Gulli är en bichon frisé, nu är hon redan 13 veckor! Hon är så söt verkligen ett yrväder. Alltid super glad, dock är hon en bestämd liten dam! Hon växer så mycket så snabbt hon är mycket större bara på några veckor! ❤️

Kramiz Tilda

Likes

Comments

Likes

Comments

Vad har hänt på senaste tiden?

Det har inte hänt något speciellt förutom att jag har blivit 18, som jag sett fram emot det och nu är jag 18 vilket är helt sjuk! Är så fruktansvärt kul, känns lite läskigt ännu ett steg närmare vuxen världen! Jag har mycket större ansvar och om jag går in i något avtal så får jag stå mitt kast och lösa det själv (inte själv, men mina föräldrar kan inte hjälpa till på samma sätt). Men det är även en frihet jag kan göra nästan exakt vad jag vill!

Det andra som har hänt är att jag har tagit KÖRKORT fattar ni? Det är sjukt, nu är jag verkligen fri jag kan åka vart jag vill när som helst! Det är bättre än att bli 18, jag klara både skrivningen och uppkörningen på första försöket!!!! Aldrig vart så glad som när de sa att jag blivit godkänd! Och har även en egen bil, vilket under lättar så himla mycket!

Mitt liv äger, finns inget att klaga på!

Kramiz Tilda

Likes

Comments

De va länge sen, nu är det dax igen att ta tag bloggen tänkte jag! Så nu kör vi!!
Kramiz Tilda!

Likes

Comments

Likes

Comments

Instagram@tildasahlberg_