View tracker

Likes

Comments

Emmywim.se det är en blogg jag läser. Det kan va den bästa bloggen jag läst!!!! Hon har en kategori som heter personligt, alltså AMEN till den!!! Tycker verkligen det är värt att läsa! Speciellt om alla svin där ute som DU träffar. Hur du ska tänka!! Hon har verkligen hjälpt mig, få mig att inse hur det faktiskt är! Man ska inte ljuga för sig själv det är inte utvägen till problemen! Ta tag i problemen. Hon är verkligen en otroligt klok kvinna!!

Likes

Comments

Jag verkligen älskar vinter, det är så otroligt mysigt! Och jag blir så glad av det, när jag ser snön, att dagarna känns ljusare! Åhh hoppas verkligen de blir en bra vinter nu! En med mycket snö❄️

Likes

Comments

Jag är så trött på alla normer hur man ska vara, hur man ska se ut, vilka kläder man ska ha, vilken kropp man ska ha. Nu förtiden finns det en ”mall” på hur man ska se ut, om man inte följer den är man inte en del av samhället. De här samhället blir ju bara sjukare och sjukare, det är som när man gick på dagis och om man var tjej skulle man inte gilla färgen blå utan du skulle gilla färgen rosa. Det samma sak nu.

Ingen vill hänga med töntarna för om man hänger med dem så blir man klassad till tönt. Vad är ens en så kallad "tönt"? Hur definierar man en tönt? Är en tönt en person som sticker ut, är smart, inte festar? Är det något fel på det? För att de vågar vara sig själva och låtsas inte vara någon annan änden man är, ska de då behandlas annorlunda?

Och alla politiker som tjatar omjämlikhet. De tror det är jämlikhet i vårt lilla avlånga land, med dem ser intevad som händer i verkligheten hur mycket insyn har de i vårt liv egentligen? Enligt vissa ungdomarnar så är man inte lika mycket värd om inte man inteföljer alla normer. Men alla är lika mycket värda kille som tjej, small somtjock, liten som stor och märkeskläder eller inte.

Vi måste stå emot normerna. För tänk hur det kommer se ut om 20 år! Kommer man göra en plastikoperation när man13 år, allt för att socialt media och tidningar har en sjuk syn på hur man "ska" se ut. Social media bryter ner oss, vi blir som hjärntvättade. Du ska vara STOLT över vem du är och hur DU ser ut. Jämför dig inte med andra. Alla har olika förutsättningar.

Vi måste visa de som växer upp nu att det är okej att sticka ut. Utan att bli kränkta eller utsättas för behövs uttas för utanförskap. Vi måste börja bearbeta barn i tidig ålder att det är okej att gilla rosa ävenom man är kille. Vi måste lyft dem som vågar vara sig själva, inte bryta ner dem. Låta de inspirera andra till att vara sig själva.

Det är absolut okej att följa normerna ha kläder som alla har, så länge det är för att du vill och inte för att normerna säger det. Det är coolt att vara sig själv!!!!!

Skillnaden på vem du är och vem du vill vara, är vad du gör.

Likes

Comments

Nu ha jag lagt upp min "första" video på youtube. Jag hade en annan uppe men den va så oäkta så gjorde en ny. Kolla gärna på den, den är kort men det är för det är en introduktions video.

Puss och kram

Likes

Comments

Nu är snart lovet över... Jag har en dag kvar och den tänkte jag att jag ska försöka plugga lite. Inte jätteroligt har en hyfsat stor rapport ska in snart, eller skulle den redan vart inne jag har ingen aning om jag ska vara ärlig. Det löser sig, man måste ha lov också!

Men snart är det jullov, jag längtar så mycket efter vinter och jul, det ska bli så mysigt verkligen. Började lyssna på jullåtar redan i slutet av augusti.. Börjar verkligen få lite julfeeling nu, tänk va mysigt när man åker till Stockholm och julhandlar, fikar och bara går och kollar på alla mysiga skyltfönster.

Tänk att efter jul har jag gått halv gymnasiet och även klart det, någorlunda iallafall. Hoppas jag blir mer motiverad snart men har fått mycket mer motivation än vad jag hade i ettan, då ville jag hoppas av skolan helt men nu vill jag det bara någon gång i månaden.

Likes

Comments