Header

GODKVÄLL! Helgen har iallafall varit bra, vart på middag, tränat som bara den, pluggat och bara njutit! Sitter atm och har en liten kvälls Skype-date med Molly. Är taggad för en ny vecka och ska bli så skönt att springa förbi frisören imorgon. Ses imorgon!!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

- I 9 fall utav 10 jobbar jag mycket bättre hemma än i skolan. Tycker att det är mycket svårare i skolan då det är så mycket omkring.. Hemma kan jag t.ex sitta i flera timmar utav avbrott och plugga(om det går bra) och i skolan går knappt 30 min ehe. 

- Gillar att dra i grejer som projekt och event osv. Kommer förmodligen att hända en rolig grej framöver så stay tuned!!

- Jag och mina vänner har kodord för människor och man skulle nästan kunna säga att vi har ett eget språk vissa stunder.

- Hatar fiskbullar, men annars är jag på det mesta i matväg. Är inte kräsen och är inte rädd för att testa på nya saker!

- Skulle inte kunna säga att jag har EN stil. Beror lite på dag till dag, ena dagen kan jag känna mig jätte preppy och ha skjorta och hela paketet och nästa dag jag kan känna mig jättechill och ha rena motsatsen. 

Likes

CommentsHar tagit lite ledigt ifrån bloggen de två senaste dagarna. Skönt men har faktiskt saknat det! Har bl.a hunnit med att uppdatera min lista med sjukt sköna låtar, spräcka min mobil(!!!!!!), dö på gymmet med Jullan och göra drömmarnas chokladkaka med M & J.

Imorgon har jag lite extra lång sovmorgon så det blir skönt. Ska dock försöka att gå upp lite extra tidigt för att plugga! See u tomorrow

Likes

Comments


Haha har väntat så jäkla länge på dessa skor asså… Typ en månad! Menmen nu är dom här och de blir ett bra tillskott till min shoecloset! Från H&M för typ 250 krutt.

Likes

Comments


Hello! Klockan är bara halv två och har hunnit med att lämna Therese vid tåget, städa mitt rum vilket var sjukt behövande efter min och Thereses deg helg!! Och även planerat och haft ett samtal om ett troligtvis framtida event(ej bloggrelaterat). Nu ska jag snart plugga och förbereda mig inför veckan som kommer. Känns som att det kommer bli en bra vecka, hoppas att vädret håller sig! 

Likes

Comments


Bomberjacka JC // Stickat 2ND DAY (Thereses) // Dr Denim // Sneakers HM

Likes

Comments

Idag är det lördag och känns så skönt va! Jag och Therese har hunnit med att fota lite så en dagens kommer upp lite senare. Ikväll kanske vi ska möta upp några utav tjejerna och hänga lite, men vi får se hur det blir. Annars så kände jag bara vad hände med vädret? Har ju vart hur bra som helst i veckan men det var svinkallt ute idag + att det tydligen skulle snöa.. Yey. 

Likes

Comments
Eftersom att jag själv tycker att det är väldigt kul med inredning osv så tänkte jag att det skulle vara lite kul och dela lite bilder där jag bor. Så here we go! 

Likes

Comments

Jag och Therese har spenderat kvällen degandes hemma hos mig. Gråtit över Benjamin i Lets Dance och ätit massa frukt! Jätteskön fredag verkligen!! Nu ska vi snart bädda och imorgon har vi lite planer. Hörs imorgon!!

Likes

Comments