Header

Morfar bokar alltid några banor en av kvällarna under veckan så att vi kan ha bowlingturnering och även detta år fortsatte traditionen. Det var riktigt roligt att bowla och det blev ännu roligare när jag vann, hihi. Nu har vi sista kvällen här i stugan och imorgon väntar en lång biltur hem men vi har laddat upp med godis så vi borde klara oss. Jag har även spelat in en till vlog som kommer upp på söndag, wiho!

Likes

Comments

Nu kommer inlägget jag egentligen tänkte undvika - ostmackor. Men under skidveckan är det den enda frukosten då jag har ätit. Det är ju verkligen ingen speciellt nyttig frukost men alltid god och de mättar länge och det är just därför jag har ätit de hela veckan.

Nu ska vi ut i backen en sista gång för detta år!

Likes

Comments

Nu har vi precis ätit en god middag här i stugan och snart ska vi ge oss ut igen. På torsdagar är det alltid kvällsåkning här i en av backarna mellan sju och nio. Så vi ska ut i backen och ta några åk innan vi sätter oss på Rudolf och tar en varm choklad, mums!

Likes

Comments

Jag blev alldeles för trött igår så det blev tyvärr inget mer inlägg. Men här kommer bilder från backen idag, jag hade gärna haft med kameran ut men är rädd att jag ska ramla på den. Nu kom vi precis in och ska snart dra på oss längdskidorna och åka ut på en tur igen!

Likes

Comments

Dagarna går verkligen i ett här. Vi vaknar tidigt för att hinna upp till när liftarna öppnar, åker tills det stänger och då byter vi om till längdskidor för att åka någon timma. Efter längdåkningen äter vi middag, tittar på tv eller spelar spel tills alla är för trötta och går och lägger sig. Helt perfekt enligt mig!

Under dessa två dagar har jag och John blivit mästare i spelet Risk, vi har spelat i lag och vunnit tre av tre spelomgångar. Sen så har vi även gått i morfars längdskidåkningsskola vilket har varit väldigt behövligt. Igår lyckades jag nämligen åka ner för en backe med längdskidorna utan att tro att jag skulle dö. Haha nej men jag har börjat tycka att det är riktigt roligt att ta en tur på eftermiddagen och vi funderar på att ta en lite längre tur senare i veckan, vi får se. Men nu måste jag sluta så vi hinner ut i backen så hörs vi senare ikväll!

Likes

Comments

Någonting som kan göra att du orkar dig iväg för att träna kan vara en träningskompis. Om du har någon att träna med och om ni bokar en tid på gymmet så blir det krångligare att boka av den än om man skulle träna själv vilket kan göra att man tar sig dit lättare. Sen så tycker jag även att man kan lära sig mycket av den man tränar med, den har kanske tips på nya övningar eller på hur man skulle kunna göra en viss övning bättre. En annan stor fördel som finns är att man får mer mod till sig att testa nya maskiner på gymmet som man annars inte hade gått fram till själv. Det finns även många parövningar som man kan göra tillsammans för att stärka upp kroppen! Något som dock kan hända om man tränar med en kompis är att man skojar bort tiden och pratar mer än vad man tränar. Så om du behöver mer motivation till träningen, hitta då någon som du verkligen får något gjort med så att träningen blir så effektiv som möjligt!

Likes

Comments

En första vlog finns nu uppe! Jag har gjort lite andra slags videos förut men aldrig en vlog så tänkte att det kunde vara roligt att testa på. Har massor kvar att lära när det gäller vlogar men jag tyckte verkligen att det var skoj att filma denna. Funderar lite på om jag skulle försöka göra någon video som kommer upp varje helg, vi får se, men här är iallafall en första från vår resa upp till Ramundberget där vi nu är! Den är alltså filmad från i fredags till igår.

Likes

Comments

Igår så åkte vi iväg i bilen vid klockan tre och vid nio så var vi uppe i Horrmundsgården som ligger två mil norr om Sälen. På Horrmundsgården sov hela min familj, mormor, morfar och min morbror med hans familj inatt. Nu om bara några minuter så ska vi fortsätta vidare till Ramundberget där vi ska spendera kommande vecka. Skidåkning, mys, bad, bowling och goda middagar, det ska bli så himla roligt!

Likes

Comments

När jag vaknade imorse så hade jag verkligen ingen inspiration alls till att göra någon speciell frukost så jag åt två ostmackor. Istället får John stå för veckans fridag frunch med något som han äter nästan varje dag, nämligen gröt. Han brukar göra den i mikron då det går lite snabbare och äter den tillsammans med propud och bär. Inte något som jag tycker är sådär supergott men om man gillar gröt så är detta toppen!

Likes

Comments

Wiiee idag har jag och mamma varit i Lidköping och hämtat min balklänning som sömmerskan sytt om. Nu är den i rätt längd men vi kommer troligen åka tillbaka någon gång i maj för att sy in den ännu lite mer runt midjan. Blev jättenöjd och nu är det lättare att se hur allt kommer bli i slutändan. Jag ska testa klänningen tillsammans med mina smycken som jag köpt sen också så att jag får en ännu bättre helhetsbild!

Likes

Comments