Göööött att få svettas på gymmet och få släppa alla tankar en stund, i löööv it!Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hallå!

Ville bara säga hej och att ser någon mig så behöver ni inte tro att jag blivit mongolid eller så, jag har bara fått en otroooolig jävla träningsvärk, körde nämligen ett benpass med PT-Sabina i lördags och det var allt annat än lugnt. Så nu vet ni det!

Nu ska jag till jobbet, ha en bra dag :)

Bild från summerburst!


Likes

Comments

Wuäääääää!!!!!!

Jag gillar inte flyttkartonger, stora påsar med kläder och en massa annan skit, men idag kände jag att det verkligen var dags att sätta igång, och jag måste erkänna att det är otroligt skönt att se att man i alla fall BÖRJAR komma någonstans!
Känner inte ens för att packa upp några grejer utan istället bara slänga allt, trött på att jag alltid ska samla på mig en massa saker, haha!!

Ska fortsätta nu och ett tag framåt så jag får undan lite mer saker!

Likes

Comments

God kväll!

Drog till gymmet förut och körde ett riktigt gott rygg pass. Startade med crosstrainer 10 minuter som uppvärmning, sedan blev det rygg med riktigt bra kontakt,


Rodd i maskin 3x8-10
Latsdrag 4x8
Rodd 4x10
Hantelrodd (trappa) 5x8-10
Marklyft 3x15
Back extension 3x10

efter det blev det magövningar,
Situps 8x15
Magövning med coreboll 4x30
Planka 2 minuter (sammanlagt).

Kändes så sjuuuukt härligt att vara tillbaka på gymmet, och speciellt när jag åkte hem och var vråååålhungrig. Inte tagit så bra hand om mig själv senaste veckan så min aptit har inte varit på topp, men nu så!

Likes

Comments

God morgon!

Har redan hunnit vara vaken i två timmar, ätit frukost och myst framför Prison Break, chillar på livet helt enkelt.
Dock är jag redan hungrig igen så får bli frukost nr 2 om en liten stund, kaffe osv. Mumma.

Idag ska jag se till att ta med mig fläsket till gymmet, känns som att det var evigheter sen sist, och det var det också, närmare 2 veckor sen, jisses!

Nej, nu ska jag ta och se klart mitt avsnitt som jag tittar på!

Älskade lillebror!

Likes

Comments

God kväll på er!

Insåg idag att det snart är en vecka sedan jag uppdaterade.. Kan säga som såhär, att jag haft väldigt mycket för mig och otroligt mycket blandade känslor med både hat&kärlek, GLÄDJE(!!!)&ilska. Men jag är stabil för det och känns som att nu startar jag om efter allt som varit.

Har filat ner mina naglar, så nu kan jag äntligen hantera ett tangentbord hyfsat bra, haha. Känns som en otrolig lättnad även om dom varit GRYYYMT fina, fast dom är fortfarande fina, men bara kortare och mer hanterbara till en ovan tjej som mig.

Idag har jag haft en härlig dag i solen, stan och med min kära mamma, en bra måndag om jag får säga det själv. Bjuder på några bilder från den senaste veckan.


Tar man på sig ett par höga klackar och blir en jätte brevid Charlotta så får man skylla sig själv för den dåliga hållningen när man försöker se kortare ut, hahah. Vad är det för fel på mig...?Nu checkar jag ut för dagen, ska kolla på lite Prison Break och sedan sova, sov så gott!

Likes

Comments

God morgon!

Åh vad jag har njutit av morgonen och att jag börjar jobba 11 idag, så otroligt skönt. Vädret är perfekt och jag hoppas på en fin dag. Ska gå ner och fixa i ordning lite kaffe innan det är dags att bege sig mot daas work.

Likes

Comments

Taggar till lite inför tidig morgon med jobb. Så idag blir det en väldigt tidig dag, men vad gör det när man blir väck av en buse till pojkvän? Efter jobbet ska jag bannemig ta vara på vädret.

Likes

Comments